PS3 Jailbreak & Custom firmware

Γεια σας και συγνώμη που γράφω εδώ αλλά με ενδιαφέρει η αγορά ενός PS3...

Το συγκεκριμένο γκατζετάκι παίζει με τα firmware που θα έχει το του κουτιού αν αγοράσω;
Πρέπει να κάνω downgrade ?
Τα παιχνίδια τα αποθηκεύω σε εξωτερικό δίσκο;
Ποιες οι διαφορές του slim 160gb από το 320gb εκτός του δίσκου;
Το blueray του έχει δυνατότητα αναπαραγωγής 3D ταινιών;
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Γεια σας και συγνώμη που γράφω εδώ αλλά με ενδιαφέρει η αγορά ενός PS3...

Το συγκεκριμένο γκατζετάκι παίζει με τα firmware που θα έχει το του κουτιού αν αγοράσω;
Πρέπει να κάνω downgrade ?
Τα παιχνίδια τα αποθηκεύω σε εξωτερικό δίσκο;
Ποιες οι διαφορές του slim 160gb από το 320gb εκτός του δίσκου;
Το blueray του έχει δυνατότητα αναπαραγωγής 3D ταινιών;
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Από το fw 3.50 και πάνω παίζει 3D bluray.Για το άλλο που ρωτάς μέχρι την 3.55 είσαι ok.Προς το παρών μέχρι 3.50 έχουν οι τελευταίες παρτίδες οπότε είσαι καλυμένος.Για το 160Gb και 320gb νομίζω μόνο στο δίσκο είναι η διαφορά.

Σε ευχαριστώ πολύ, διαβάζω σιγά σιγά όλο το νήμα ώστε να βγάλω κάποια άκρη. Απλά είναι μεγάλο και δεν ξέρω πότε θα το τελειώσω, επομένως έπρεπε να ρωτήσω για να επωφεληθώ λόγω κάποιας έκπτωσης αυτές τις ημέρες. Προφανώς μιλάτε για multiboot και όχι για αυτή τη usb συσκευή πλέον.

Σε ευχαριστώ πολύ, διαβάζω σιγά σιγά όλο το νήμα ώστε να βγάλω κάποια άκρη. Απλά είναι μεγάλο και δεν ξέρω πότε θα το τελειώσω, επομένως έπρεπε να ρωτήσω για να επωφεληθώ λόγω κάποιας έκπτωσης αυτές τις ημέρες. Προφανώς μιλάτε για multiboot και όχι για αυτή τη usb συσκευή πλέον.

Αν με multiboot εννοεις να βαλεις και linux, καλυτερα να το αφησεις για οταν θα εισαι πιο εξοικειωμενος. Για cfw αμα διαβασεις τις τελευταιες 20 σελιδες νομιζω εισαι καλυμενος. Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να διαβασεις για jailbreak dongles πλεον...

Αν με multiboot εννοεις να βαλεις και linux, καλυτερα να το αφησεις για οταν θα εισαι πιο εξοικειωμενος. Για cfw αμα διαβασεις τις τελευταιες 20 σελιδες νομιζω εισαι καλυμενος. Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να διαβασεις για jailbreak dongles πλεον...

Είσαι κορυφή, γιατί στις 20 πρώτες σελίδες ήμουν....

Παιδιά μήπως μπορεί να γίνει ένα sticky που να περιλαμβάνει: Ποια μοντέλα μοντάρονται (και που βρίσκουμε ποιο μοντέλο έχουμε ); Ποιο από τα custom firmware που κυκλοφορούν είναι το καλύτερο; Που το βρίσκουμε; Ένα Link για tutorial με τη διαδικασία;

Αν δεν μπορεί να γίνει το sticky μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παραπάνω έστω παραπέμποντας με σε αριθμούς post?

Έχω το πρώτο πρώτο μοντέλο με τον 60άρη δίσκο.

Μην μου την πέσετε επειδή δε διάβασα όλο το νήμα please :-)

Συνοπτικά έχουμε...

Ποια μοντέλα μοντάρονται (και που βρίσκουμε ποιο μοντέλο έχουμε );

"Slim" Στο πίσω μέρος της κονσόλας, δίπλα από την είσοδο του ethernet.

Στα fat ειναι απο την κατω πλευρα της κονσόλας.

Τι γράφει και από κάτω και δίπλα στη θύρα HDMI (σε FAT)

Ποιο από τα custom firmware που κυκλοφορούν είναι το καλύτερο; Που το βρίσκουμε; Ένα Link για tutorial με τη διαδικασία; Έχω το πρώτο πρώτο μοντέλο με τον 60άρη δίσκο.

...με το custom firmware του Kmeaw δεν έχουν παρατηρηθεί ασυμβατότητες. Προχώρα στην διαδικασία με δίκη σου ευθύνη φυσικά.

Καλή τύχη!

Δοκίμασε αυτό τον οδηγό εδώ

http://psx-scene.com/forums/f118/cfw-kmeaw-ofw-3-55-gaia-2-05-ready-install-pack-77294/

Κι αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Εγώ δεν ακολούθησα αυτό τον οδηγό γιατί διάβαζα από δω κι από κει αλλά από ότι βλέπω είναι καλός κι εύκολος αυτός ο οδηγός.

10 λεπτά είναι η διαδικασία εφόσον έχεις έτοιμα τα αρχεία σε usb στικάκι.

Kreatosoupa, τι εντυπώσεις έχεις από το kmeaw, τώρα με τα καινούρια lv2 patches και bm's έχει ωριμάσει το πράμα; Έχεις καθόλου freezes;

Εχω παιξει και πιο παλια παιχνιδια (Uncharted, Yakuza 3) αλλα και νεα (Dead Space 2, NFS Hot Pursuit) και δεν ειχα κανενα απολυτως κολλημα. Εφαγα μια ηττα γιατι God of War 3 + Heavy Rain δεν τρεχουν (το GoW3 ετρεχε μια χαρα πριν την αναβαθμιση) αλλα θα το διερευνησω το θεμα οταν εχω λιγο ελευθερο χρονο -- μαλλον καποια πατατα δικια μου θα ειναι. Lv2 δεν τρεχω ποτε, ο Rogero ειναι παλληκαρι απο μοναχος του. Το εχω εγκαταστησει αλλα αχρειαστο να'ναι.

Οπως και να'χει, ειναι μεγαλη βελτιωση απο το dongle + 3.41... Μονο και μονο που δεν εχω βαλε-βγαλε το usb για να δω τις ταινιες και τις σειρες που εχω σε bluray, μου φτανει! :BDGBGDB55:

OK, thanks για το feedback!

Πληροφοριακά, αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο, το BD emulation κάπως έτσι feature του multiMAN 1.15.00 και πέρα είναι ανίκητο μέχρι στιγμής, τα τρέχει όλα (εξωτερικός - επιλογή με select+X - δισκάκι μέσα - τρέξιμο από του εικονίδιο του δισκακίου)

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

επιτέλους μπας και παίξουμε κανενα MW χωρίς τα κομπλεξικά με τα χακεμένα rooms...

Τα hacks υπηρχαν και πριν. Απλως βρηκε ευκαιρια η Activision να τα φορτωσει στο σπασιμο του security του PS3. Οικονομια κανουν οι φραγκοφονιαδες. Στο Black Ops πως κανανε δηλαδη τσακα-τσακα ban τους hackers? Επειδη ειναι το τρεχον Call of Duty και βγαζουν φραγκα απο αυτο...

Λοιπόν νομίζω ότι κατάλαβα τη διαδικασία.
Επειδή θα χρειαστώ και μεγαλύτερο δίσκο τι να προσέξω; Διάβασα όχι 7200 στροφές γιατί ανεβάζει θερμοκρασία. Η χωρητικότητα παίζει ρόλο στη θερμοκρασία; Τί μέγεθος να προτιμήσω; Χωράνε όλοι οι 2,5 ιντσών; Είναι κάποια μοντέλα καλύτερα και κάποια που πρέπει να αποφύγω;