PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

καλησπερα
το λογισμικο που κανουμε αναβαθμιση τα στικ που το βρισκουμε?

απο το site του κάθε usb stick...λογικά θα υπάρχει κάποιο upgrade
και ntfs εξωτερικούς υποστηρίζουν τα στικάκια απο οτι λένε

ρε παιδιά συγνώμη επειδή και γω θέλω να αγοράσω έβγαλα μια Pre-Paid κάρτα έβαλα 50ευρό και έκανα λογαριασμό στο PayPal

αλλά οι μλκες (να μην πω τίποτα βαρύτερο) μου ζητάνε εναν τετραψήφιο αριθμό για να κάνω confirm την κάρτα..

ρε παιδιά που στo καλό θα βρω αυτό τον 4ψήφιο...ούτε σε e-mail ούτε στο account του paypal εμφανίζεται..(εννοείτε οτι ρώτησα την τράπεζα αλλά φωστήρες που υπάρχουν εκεί μέσα βρίσκονται κυρίως για να τα ξύνουν)

ξέρετε τι εννοούν όταν λένε

"
Check your card statement for the unique code we sent with the charge.
"

ποιό είναι το "card statement?που θα στείλουν(αν ποτέ στείλουν) τον 4ψήφιο ?
στην τράπεζα την ίδια?

Last edited:

απο το site του κάθε usb stick...λογικά θα υπάρχει κάποιο upgrade
και ntfs εξωτερικούς υποστηρίζουν τα στικάκια απο οτι λένε

ρε παιδιά συγνώμη επειδή και γω θέλω να αγοράσω έβγαλα μια Pre-Paid κάρτα έβαλα 50ευρό και έκανα λογαριασμό στο PayPal

αλλά οι μλκες (να μην πω τίποτα βαρύτερο) μου ζητάνε εναν τετραψήφιο αριθμό για να κάνω confirm την κάρτα..

ρε παιδιά που στo καλό θα βρω αυτό τον 4ψήφιο...ούτε σε e-mail ούτε στο account του paypal εμφανίζεται..

ξέρετε τι εννοούν όταν λένε

"
Check your card statement for the unique code we sent with the charge.
"

ποιό είναι το "card statement?που θα στείλουν(αν ποτέ στείλουν) τον 4ψήφιο ?
στην τράπεζα την ίδια?

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα που έβγαλες την κάρτα και ζήτα τον.Πες τους ότι είναι για την PAYPAL και θα καταλάβουν.

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα που έβγαλες την κάρτα και ζήτα τον.Πες τους ότι είναι για την PAYPAL και θα καταλάβουν.
οταν δηλωσεις την καρτα σου παιρνει ενα μικρο ποσο των 2Ε αν θυμαμαι καλα! η συναλαγη αυτη οπως ειναι λογικο εχει ενα κωδικο και αν θυμαμαι καλα ειναι τα 4 τελευταια ψηφια! παρε τηλ στην εξυπηρετηση της τραπεζας και πες τους ολο το story και αμεσως θα σου πει το 4ψηφιο! τα λεφτα σου σου επιστρεφονται στην πρωτη συναλαγη που θα κανεις

πήρα αλλά είναι τελείως άθλιοι ρε συ...άσε δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους ρωτάω..μου λένε δεν έχουμε καμία σχέση με το PayPal/ to PayPal είναι ένα site κύριε/δεν μπορούμε να ξέρουμε...καλά ρε παιδιά που τους βρίσκουν τόσο άσχετους υπαλλήλους οι τράπεζες?...:twoguns:

δόξα το θεό ξαναπήρα και το σήκωσε άντρας ο οποίος ήταν σχετικός....(αν περίμενα απο γυναίκα lol-μα τι ασχετοσύνη ρε παίδες..)

Last edited:
Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Στην ουσία, το paypal κάνει μια χρέωση στον λογαριασμό σου και πάνω στην περιγραφή της χρέωσης αυτής, έχει έναν μικρό 4ψήφιο αριθμό. Αυτόν τον αριθμό πρέπει να γράψεις στο paypal, ως δικλείδα ασφαλείας για την πιστωτική σου. Το ποσό που χρεώνεσαι, στο επιστρέφουν στο ακέραιο όταν κάνεις την επιβεβαίωση.

[/B]

οταν δηλωσεις την καρτα σου παιρνει ενα μικρο ποσο των 2Ε αν θυμαμαι καλα! η συναλαγη αυτη οπως ειναι λογικο εχει ενα κωδικο και αν θυμαμαι καλα ειναι τα 4 τελευταια ψηφια! παρε τηλ στην εξυπηρετηση της τραπεζας και πες τους ολο το story και αμεσως θα σου πει το 4ψηφιο! τα λεφτα σου σου επιστρεφονται στην πρωτη συναλαγη που θα κανεις

ναι 1.95δολλάρια ή κάτι τέτοιο...όχι δεν είναι τα 4 τελευταία..ευτυχώς ο υπάλληλος ο χριστιανός που πήρε τη δεύτερη φορά μου είπε οτι αποστέλουν στην ίδια την τράπεζα τον 4ψηφιο κωδικό σε 2 εργάσιμες(αν από οτι διαβάζω το PayPal κάνει αλητείες με αυτό το θέμα)
οπότε μου το λέει η τράπεζα...

Στην ουσία, το paypal κάνει μια χρέωση στον λογαριασμό σου και πάνω στην περιγραφή της χρέωσης αυτής, έχει έναν μικρό 4ψήφιο αριθμό. Αυτόν τον αριθμό πρέπει να γράψεις στο paypal, ως δικλείδα ασφαλείας για την πιστωτική σου. Το ποσό που χρεώνεσαι, στο επιστρέφουν στο ακέραιο όταν κάνεις την επιβεβαίωση.

ναι το κατάλαβα..το θέμα είναι οτι το paypal απο ότι διαβάζω αργεί να στείλει τους κωδικούς..πολλοί έχουν παράπονα μαυτό το θέμα..

[/B]

ναι 1.95δολλάρια ή κάτι τέτοιο...όχι δεν είναι τα 4 τελευταία..ευτυχώς ο υπάλληλος ο χριστιανός που πήρε τη δεύτερη φορά μου είπε οτι αποστέλουν στην ίδια την τράπεζα τον 4ψηφιο κωδικό σε 2 εργάσιμες(αν από οτι διαβάζω το PayPal κάνει αλητείες με αυτό το θέμα)
οπότε μου το λέει η τράπεζα...

ναι το κατάλαβα..το θέμα είναι οτι το paypal απο ότι διαβάζω αργεί να στείλει τους κωδικούς..πολλοί έχουν παράπονα μαυτό το θέμα..
εγω την αμεσως επομενη (εργασιμη ενοειται) εμαθα τον κωδικο τηλεφωνικος γιατι στην τραπεζα(eurobank) που πηγα μου ειπαν παρε τηλ! οι 2 εργασιμες ειναι το max

τελος γιατι ειμαστε off topic και θα μας μαλωσουν:flipout:

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

δεν ειναι οτι αργεί απαραίτητα το paypal. απλά για να φανούν οι συναλλαγές που γίνονται σε διεθνές επίπεδο θέλει τουλάχιστον 1-2 εργάσιμες. Πάντως όταν ξαναπάρεις στην τράπεζα θα τους πεις το εξής:
Έγινε μια χρέωση 1.95 δολάρια και αυτή η χρέωση έχει μια αιτιολογία(σύντομη περιγραφή) που εσείς μπορείτε να δείτε.Εκεί βρίσκεται ένας τετραψήφιος αριθμός και αυτόν θέλω

για δευτέρα-τρίτη το κόβω το πράγμα..πάντως εφόσον κάνω confirm με τον τετραψήφιο φαντάζομαι θα γίνεται να ψωνίσω...

και μια που μας έβγαλα άγρια απο το θέμα να μας ξαναβάλω..

ρε παιδιά στο ίδιο κατάστημα που πήρανε τα usb stick τα παιδιά προηγουμένως, υπήρχε εκτός απο το PS3 Break(http://www.ps3break.com) και το USB Break (www.usbbreak.com) με 20 ευρω...

free shipping και τα 2..

γιατί προτιμήσατε το ένα απο το άλλο?

Το φθηνό είναι open source, αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα όλες τις λειτουργίες του αυθεντικού....

Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

ειχα κολλησει και εγω πολυ παλια με τον κωδικο αυτο , τον βρηκα σε χρεωση στο ebanking στο ιστορικο
εχεις ebanking? αν οχι πρεπει να στο πουνε στη τραπεζα , αλλα θυμαμαι φιλος που δεν ειχε ebanking δεν μπορεσε γτ ηταν ηλιθιοι στη τραπεζα

Κι εγω off topic αλλά πρέπει ως υπάλληλος τράπεζας να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.
Έχουμε και λέμε:
1.Η πρώτη υπάλληλος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει ο φίλος και δεν είχε ιδέα για το paypal, στο κάτω-κάτω δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει.
2.Ο δεύτερος υπάλληλος που σε εξυπηρέτησε αν δεν σε ξέρει έκανε μεγάλο λάθος που σου έδωσε τον τετραψήφιο.Μπορεί μέχρι και μπλεγμένος να βρεθεί αν δώσει τετραψήφιο σε κάποιο απατεώνα.

Η όλη διαδικασία ακολουθείται για να διαπιστώσει το paypal οτι η κάρτα που θέλετε να αρχίσετε να χρεώνετε είναι δική σας και όχι κλεμμένη.Γι'αυτό λοιπόν
προσπαθεί να βεβαιωθεί οτι εσείς λαμβάνετε το λογαριασμό της κάρτας.Σας χρεώνει ενα μικροποσό και μόλις της αποδείξετε είστε ο κάτοχος το επιστρέφει.Τώρα αν κάποιος αφαιρέσει απο κάποιον αλλο την κάρτα και μετά καταφέρει να του πάρει και το λογαριασμό που θα του στείλουν, κακό του κεφαλιού του ιδιοκτήτη.

Η σωστή διαδικασία είναι η εξής:
1.Βλέπουμε τον τετραψήφιο απο το banking μας.(Κάντε το το ρημάδι,απαλάσσεστε απο ουρές και διευκολύνετε κι εμάς) ή
2.Βλέπουμε τον τετραψήφιο απο το λογαριασμό που μας στέλνει κάθε μήνα η τράπεζα ή
3.Πάμε με την κάρτα μας και την ταυτότητα μας στην τράπεζα και ζητάμε τον τετραψήφιο.Ο υπάλληλος θα τον βρεί στην κίνηση της κάρτας μας και αφού ταυτοποιήσει ότι μας ανήκει θα μας τον κοινοποιήσει.

Φανταστείτε τώρα να κλέψω εγώ μια πιστωτική,να πάρω στην τράπεζα και να ζητήσω τον τετραψήφιο και να μου τον δώσουν!

Κάποιος θα χάσει τη δουλειά του,κάποιος θα μείνει με μια υπερχρεωμένη κάρτα και κάποιος θα γεμίσει με ενα σωρο τζάμπα γκατζετιές!!!

Ελπίζω να βοήθησα....

ειχα κολλησει και εγω πολυ παλια με τον κωδικο αυτο , τον βρηκα σε χρεωση στο ebanking στο ιστορικο
εχεις ebanking? αν οχι πρεπει να στο πουνε στη τραπεζα , αλλα θυμαμαι φιλος που δεν ειχε ebanking δεν μπορεσε γτ ηταν ηλιθιοι στη τραπεζα

δεν έχω e-banking δυστυχώς..
καλά με τα ξεφτέρια που κυκλοφορούν τα έχω δει όλα.. οξυδέρκεια 0

Πάρε ταυτότητα και κάρτα,πήγαινε σε κατάστημα και ζήτα τον.
Άν δεν πέσεις σε βούρλο θα κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν είναι "ένας κωδικός που το paypal στέλνει σε όλες τις τράπεζες παγκοσμίως" όπως διάβασα παραπάνω(lol) είναι απλά η κίνηση της κάρτας σου με μια χρέωση και δίπλα της μια αιτιολογία.Ε αυτη η αιτιολογία είναι ο τετραψήφιος.
Το αναφέρω γιατί αν ζητήσεις τον κωδικό του Paypal ξερά ίσως ο υπάλληλος να μην ξέρει τι εννοείς.
Απο που την έβγαλες την prepaid? Όλες οι τράπεζες που χορηγούν prepaid έχουν και on-line υπηρεσία ενημέρωσης κίνησης των καρτών.

Φιλε μου δεν ξερω αν σε βοηθαω αλλα εγω confirm την καρτα με το τετραψηφιο την εκανα μετα απο 2 χρονια!!! και την δουλευα κανονικα δεν εχεις προβλημα απλα για τον πωλητη ειναι αλιως να βλεπει οτι εχεις confirmation σε θεωρει πιο εγκυρο πελατη...
ΑΥΤΑ!!!

Υ.Γ.Σκεψου τι τραβηξα εγω που ζητησα τηλεφωνικα τον κωδικο απτην περιγραφη της χρεωσης αυτης, μετα απο δυο χρονια!!!χαχαχα

Μανο δεν εννοουσα εσενα, !

Άν αναφέρεσαι σε μένα,δεν νόμισα ότι εννοούσες εμένα.
Απλά εξήγησα πως έχει η κατάσταση....

Φιλε μου δεν ξερω αν σε βοηθαω αλλα εγω confirm την καρτα με το τετραψηφιο την εκανα μετα απο 2 χρονια!!! και την δουλευα κανονικα δεν εχεις προβλημα απλα για τον πωλητη ειναι αλιως να βλεπει οτι εχεις confirmation σε θεωρει πιο εγκυρο πελατη...
ΑΥΤΑ!!!

Υ.Γ.Σκεψου τι τραβηξα εγω που ζητησα τηλεφωνικα τον κωδικο απτην περιγραφη της χρεωσης αυτης, μετα απο δυο χρονια!!!χαχαχα

Άν θυμάμαι καλά το confirmation είναι απαραίτητο όταν θέλεις να μεταφέρεις χρήματα απο το Paypal στην κάρτα σου.
Τέλος το off topic απο μένα!Αρκετά το γ$^##$$^με το thread!
(Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και παιδί μου:flipout:!)

Καλησπερα παιδια! σημερα αγορασα ενα usb!! μετα απο αρκετη ωρα, μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει, τα καταφερα!!! δοκιμασα 2 παιχνιδια!! δυστηχως το pro δεν το επαιξε και το αλλο το aliens επαιξε κανονικα!!! ψαχνω να βρω μηπως εκανα κατι λαθος αλλα ρε παιδια εχω δει ολα τα βιντεο στο you tube, ενας τροπος ειναι!! αυριο θα δοκιμασω και αλλα!! αυτα!!

Απάντηση: Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Καλησπερα παιδια! σημερα αγορασα ενα usb!! μετα απο αρκετη ωρα, μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει, τα καταφερα!!! δοκιμασα 2 παιχνιδια!! δυστηχως το pro δεν το επαιξε και το αλλο το aliens επαιξε κανονικα!!! ψαχνω να βρω μηπως εκανα κατι λαθος αλλα ρε παιδια εχω δει ολα τα βιντεο στο you tube, ενας τροπος ειναι!! αυριο θα δοκιμασω και αλλα!! αυτα!!

Ποιο? πόσο και από που?

και φυσικά... εντυπώσεις... ήσουν online οταν το δοκίμασες?
εβαλες fw 3.42?