PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

Δεν μας λέει και κάτι καινούριο! Κατάφερε προσωρινά να αποκλείσει τη διάδοση του jailbreak μετά την 3.41. Πριν την 3.41 το PS3, ότι και αν προπαγανδίζουν στη Sony είναι πλέον "μπάτε σκύλοι αλέστε"-bye-

Το παιχνίδι μεταξύ σόνυ και πειρατών θα κριθεί στο gt5. μέχρι τότε το τοπίο δε θα ξεκαθαρίσει εύκολα.Πάντως όπως ξαναείπα σε άλλο θρεντ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην γίνει άλλο σπάσιμο σε έκδοση νεώτερη της 3.41 και αυτό γιατί οι πειρατές δεν φαίνεται να έχουν βρει άλλη αδυναμία στο μηχάνημα πέρα του Usb stack

Παρακαλώ να προσέχουμε τι γράφουμε γιατί με την επόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα κλειδωθεί το θέμα.

παρελαβε απ' τα παιδια κανενας το στικ που ειχε παραγγειλει?

Αν αληθεύει ότι γίνεται κάτι τέτοιο με το sixaxis .... θα έχουμε τρελά γλέντια!

Εγώ πάντως έχω "κολλήσει" στο 3.41 και δεν ξεκολλάω μέχρι να ωριμάσει το πράγμα!

Τελικά αληθεύει κατά το μισό! Μπορεί μεν να δείχνει πως είναι sixaxis αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον "μεταλλαγμένο"! Από ότι φαίνεται (για τους ισπανόφωνους θα είναι παιχνιδάκι!!!), έπεσε αρκετή δουλειά με πλακέτες κολλητήρια και αντιστάσεις πυκνωτές και δε συμμαζεύεται!

Αξιέπαινη η προσπάθεια αλλά για ακαδημαϊκούς σκοπούς!

Πάμε γι'άλλα!

Kατά 99% το sixaxis jailbreak είναι μούφα.
Επίσης προσέξτε για homebrew εφαρμογές
όπως ένας psp emulator που κυκλοφορεί καθώς
είναι ψεύτικα και brickάρουν την κονσόλα!

Παιδιά έχω το 3.42. Αν κάνω format μέσα από το ps3 μπορώ μετά να περάσω το 3.41?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Eπιτέλους!!!ps3 jailbreak!

ναι και ρε γμτ κατι μου επαθε και δε το βλεπει ο υπολογιστης το δικο μου iphone 2g και δε μπορω να δοκιμσω! :(
λεει usb not recognized. εκανα επαναφορα,stop start service, εβγαλα πριζα αλλα τπτ,
ξερετε τι να κανω?
τωρα κανω unistall οτι απο apple εχς στα xp και το ξαναβαζω
αλλαξα και usb θυρα αλλα τπτ!

τωρα βρηκε να το παθει!!!!

κρατω πατημενο το home και το power μεχρι να εμφανηστει το μηλο?
αν λες αυτο , ναι δεν αλλαξε κατι!
:(

Δοκίμασες το κινητό σε recovery mode, συνδεδεμένο με το USB και το Itunes ανοιχτό;

Ναι, λες αυτο που δειχνει καλωδιο και itunes στην οθονη ,ναι παλι τπτ

δοκιμασα και περιμενω
εν το μεταξυ τοσοι ειμαστε
δοκιμαστε και οι αλλοι!