PS3 Jailbreak & Custom firmware

Όλα τα παιχνίδια στον εσωτερικό δίσκο τα έχω. Δηλαδή, το fix permission δεν θα μου χρειαστει στην περίπτωση που κάνω το back up από αυθεντικό cd?!

Μόνο από αυθεντικά δισκάκια κάνουμε backup.

Οτιδήποτε άλλο θέμα συζήτησης δεν φιλοξενείται εδώ.

Οχι παιζει.
Για το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκινησα να το ψαχνω. Δεν μου επαιζε απο τον εσωτερικο αλλα τελικα με τον εξωτερικο ολα μια χαρα.
Με select + χ.
Ρε παιδιά αυτό το select+x αφορά παλαιότερες εκδόσεις του multiman; Γιατί στην 1.15.03 δεν κατάλαβαινω κάποια διαφορά! Ότι σου βγάζει με σκέτο x σου βγάζει και με select+x

Μμμ, τι να πω, η διαφορά είναι ότι αν επιλέξεις ένα backup που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικό έτσι (και έχεις δισκάκι μέσα) αυτό που σου βγάζει είναι το εξής:

Code:
Do you want to enable BD-ROM GAME DISC mirror on external usb?

Source: /dev_usb μπλα μπλα μπλα

Destination: [Emulated BD-ROM on USB Device]

Η μόνη σχετική αναφορά με το συγκεκριμένο feature που βλέπω στo changelog είναι ότι στην 01.15.05 έβγαλε μια διόρθωση.

Code:
* Fixed bug for [select]+[x] combo (when using very long paths)

Δεν το είχα συναντήσει αυτό το bug προσωπικά.

Last edited:
όποιος έχει καταφέρει να παίξει το medal of honor limited edition
1286917915_wbgpfq6jtsltk2q.jpeg

ας δώσει τα φώτα του

Last edited:
Άρχισαν τα banόργανα....

piracy-news-v2-2.jpg

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά η Sony υιοθετεί επιτέλους την τακτική της Microsoft για την αντιμετώπιση της πειρατείας στο PS3. H εταιρία ανακοίνωσε επίσημα ότι όσοι χρησιμοποιούν παράνομες συσκευές παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας του PS3 και όσοι χρησιμοποιούν πειρατικό software στην κονσόλα, θα δουν την πρόσβασή τους στο PlayStation Network να κόβεται μόνιμα. Η Sony λοιπόν ετοιμάζεται να μοιράσει μόνιμα bans στους… τζάμπα μάγκες. Πρόκειται για μία τακτική που η Microsoft ακολουθεί εδώ και χρόνια στο Xbox 360, κόβοντάς τους την πρόσβαση στο Live σε ανύποπτο χρόνο. Για να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα…

www.inews.gr

Εγω πιστευω οτι το κανουν για να ψαρωσουν οσους χρησιμοποιουν το fuckPSN για να μπουν. Αν μπορουσαν θα το εκοβαν, οπως κοβουν το κολπο με το DNS μετα απο καθε νεο firmware...

Εδώ το περιβόητο e-mail.

Δύσκολο μου φάινεται να είναι mass και να περιέχει τη φράση, "a circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation(R)3 system", μάλλον είναι στοχευμένο.

Δεν πειράζει. Την δουλειά μας την κάνουμε και χωρίς psn. Aς περιμένουμε λίγο πάντως. Μπορεί να είναι όντως ψαρωτικό

Επίσημη ανακοίνωση

Today, Sony Computer Entertainment released the following statement:
Notice: Unauthorized circumvention devices for the PlayStation 3 system have been recently released by hackers. These devices permit the use of unauthorized or pirated software. Use of such devices or software violates the terms of the “System Software License Agreement for the PlayStation 3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation Network/Qriocity and its Community Code of Conduct provisions. Violation of the System Software Licence Agreement for the PlayStation 3 System invalidates the consumer guarantee for that system. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws. Consumers using circumvention devices or running unauthorized or pirated software will have access to the PlayStation Network and access to Qriocity services through PlayStation 3 system terminated permanently.
To avoid this, consumers must immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from their PlayStation 3 systems.

και επίσημο μήνυμα για ban από το PSN "8002A227 error"

αν σου εμφανιστεί το παρακάτω σφάλμα, αντίο το playstation network...

φωτογραφίες: ps3news.com

Attachments

• img_25859-3.jpg
    img_25859-3.jpg
    71.8 KB · Views: 56
  • img_25859-2.jpg
    img_25859-2.jpg
    56.2 KB · Views: 45
Last edited:
Μία κάποια λύση για διαδικτυακό παιχνίδι χωρίς psn είναι το XLink Kai (για τα games με lan support).

Armored Core 4
Blazing Angels 2
Blur
Borderlands
Call of Duty 4
Call of Duty Black Ops
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty World At War
Condemned 2
Dark Sector
DiRT
DiRT 2
F.E.A.R
Formula 1 Championship Edition
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Haze
Kane And Lynch Dead Men
Rainbow Six Vegas
Rainbow Six Vegas 2
Red Dead Redemption
Red Faction Guerrilla
Saints Row 2
The Darkness
TimeShift
Unreal Tournament 3
Warhawk

http://www.teamxlink.co.uk/

http://www.ps3news.com/forums/ps3-g...ur-playstation-3-xlink-kai-online-112911.html