PS3 Jailbreak & Custom firmware

Καλημερα στην παρεα εχω ενα ps3 silm με firmware 3.72 υπαρχει καποια ασφαλης μεθοδος να το κατεβασω στην official 3.55 και απο κει σε custom ?
Ρωταω γιατι ενω διαβαζω οτι δεν γινεται στο youtube κυκλοφορουν βιντεα που λενε οτι γινεται .
Θα παθει κατι εαν προσπαθησω να το φλασαρω στην 3.55 απο την 3.72 σε recovery menu?

Μὀνο με E3 Nor Flasher, για downgrade.

Μην προσπαθήσεις τίποτα άλλο...

Last edited:
Ευχαριστω το διαβασα και εγω αλλα αυτο ειναι χειρουργειο κανονικο κοστιζει και σαν χειρουργειο .
Καλυτερα να παρω καμια δεκαρια παιχνιδακια μεταχειρισμενα να εχω και την εγγυηση και πιο φθηνα θα μου ερθει

Kαλή χρονιά!!
Έχω στο ps3 το οfw 3.41+ps3break 1.1. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το ανοίγω με το ps3break, δε μπορώ να παίξω dvd. Μου βγάζει πρόβλημα με το region, παρότι το dvd είναι region 2. Aν βγάλω το dongle και το ανοίξω, το dvd παίζει μία χαρά.
Αν αναβαθμίσω το ps3 σε cfw 3.55 kmeaw, θα έχω το ίδιο θέμα με τα dvd. Με ενδιαφέρει να τα αναπαράγω μέσω του xmb και όχι μέσω πχ. showtime.

Kαλή χρονιά!!
Έχω στο ps3 το οfw 3.41+ps3break 1.1. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το ανοίγω με το ps3break, δε μπορώ να παίξω dvd. Μου βγάζει πρόβλημα με το region, παρότι το dvd είναι region 2. Aν βγάλω το dongle και το ανοίξω, το dvd παίζει μία χαρά.
Αν αναβαθμίσω το ps3 σε cfw 3.55 kmeaw, θα έχω το ίδιο θέμα με τα dvd. Με ενδιαφέρει να τα αναπαράγω μέσω του xmb και όχι μέσω πχ. showtime.
Θέλω να ρωτήσω αν θα έχω το ίδιο θέμα με τα dvd.

YΓ. Sorry για το double post. Έχει περάσει ο χρόνος και δε μπορώ να κάνω edit στο αρχικό post. Όποιος μπορεί, ας τα κάνει merge.

Last edited by a moderator:
εχει βαλει κανεις E3 FLASHER ?
αφου κανεις το downgrade μετα μπορεις να το αφαιρεσεις ?η πρεπει να το εχεις μονιμα επανω στην κονσολα?
(δε με ενδιαφερει το dual boot)

Kαλή χρονιά!!

YΓ. Sorry για το double post. Έχει περάσει ο χρόνος και δε μπορώ να κάνω edit στο αρχικό post. Όποιος μπορεί, ας τα κάνει merge.

Με cfw 3.55 kmeaw παιζω κανονικοτατα μεσω xmb, dvd και αντεγραμμενα dvd και blu-ray

Kαλή χρονιά!!

φιλε γιατι καθεσε τοσο καιρο με ofw 3.41?
ειναι εγκλημα αυτο που κανεις και κανεις και ζημια στην κονσολα απο το ανοιξε κλεισε βαλε βγαλε το στικακι...
πηγενε αμεσως σε 3.55 cfw που κανει αυτα που ζητας και ακομα περισσοτερα

Κι εγω ειμαι ακόμα στην 3.41 φίλε μου για δυο πολυ σοβαρούς λόγους:
1. Ότι παίζει στην 3.55 παίζει και στην 3.41. Μόνο πλεονέκτημα που έχω εντοπίσει στην 3.55 είναι ότι ανοίγεις την κονσόλα απο το χειριστήριο και δε χρειάζεται να κανεις το γνωστό κολπακι.
2. Έχω άπειρα παιχνίδια στον εσωτερικο σκληρό τα οποία δεν ξέρω αν θα χαθούν με το νέο firmware. Επίσης και να μη χαθούν δε θα παίζουν μιας και θα πρεπει να αλλάξω τα eboot.
Η μετάβαση λοιπόν στην 3.55 για μένα ενέχει υψηλό ρίσκο με ελάχιστες απολαβές.....

Ότι παίζει στην 3.55 παίζει και στην 3.41

εννοείς σε παιχνίδια?
ρωτάω γιατί έχω μία κονσόλα ενός φίλου με 3.41 και θέλει να του την μοντάρω

Ναι .Τα περίπου πενήντα παιχνίδια που εγώ θέλησα να παίξω στην 3.41 έπαιξαν μια χαρα. Δεν έχω ακούσει για παιχνίδι που παίζει στην 3.55 αλλά όχι στην 3.41 . Γνώμη μου είναι πως αν έχεις ήδη φορτώσει την κονσόλα σου με στικάκι και παιχνίδια για 3.41 μένεις εκεί. Αν όχι φυσικά και πας 3.55 .

φιλε γιατι καθεσε τοσο καιρο με ofw 3.41?
ειναι εγκλημα αυτο που κανεις και κανεις και ζημια στην κονσολα απο το ανοιξε κλεισε βαλε βγαλε το στικακι...
πηγενε αμεσως σε 3.55 cfw που κανει αυτα που ζητας και ακομα περισσοτερα

Ζημία στη κονσόλα από τι; Δε νομίζω..
Θα ήθελα, φυσικά, την ευκολία να ανοίγω την κονσόλα από το χειριστήριο, αλλά, τελικά, θα πρέπει να βρω/αλλάξω τα eboot για τα παιχνίδια.

Πάντως, έχει δίκιο ο manosfp. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να τρέχει σε cfw 3.55 και όχι σε ofw 3.41+dongle.

Πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Ούτε καν για τις πιθανότητες να βρεις κάποια πιο πετυχημένη. ΟΥΓΚ.

το true blue το έχει αγοράσει/δοκιμάσει κανένας? όντως παίζει κάποια περισσότερα παιχνίδια ή είναι τσάμπα λεφτά?

παίζει τα περισσότερα παιχνίδια με 3,6+ firmware απλώς πρέπει να βρεις ένα έμπιστο eshop να το πάρεις

ok. thanks. βρήκα ένα site που το πουλάει (δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω link) και θα τη κάνω τη προσπάθεια.
αντε,ανυπομονω για batman :music-smiley-005:

σοβαρα μιλας και τοσο καιρο εγω καθομουν. χρειάζεται κάποιο fix? μπορείς να μου πεις σε p.m. τι διαδικασία για να το παίξω?

Ώπα αδελφέ την πατήσαμε! Το asylum παίζει, όχι το city! Sorry που σε ξεσήκωσα....