PS3 Jailbreak & Custom firmware

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Δοκίμασε αυτό τον οδηγό εδώ

http://psx-scene.com/forums/f118/cfw-kmeaw-ofw-3-55-gaia-2-05-ready-install-pack-77294/

Κι αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.

Εγώ δεν ακολούθησα αυτό τον οδηγό γιατί διάβαζα από δω κι από κει αλλά από ότι βλέπω είναι καλός κι εύκολος αυτός ο οδηγός.

10 λεπτά είναι η διαδικασία εφόσον έχεις έτοιμα τα αρχεία σε usb στικάκι.
στο CECH 2004A θα δουλέψει? και το net δουλεύει κανονικά?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

στο CECH 2004A θα δουλέψει? και το net δουλεύει κανονικά?

Αυτό δεν το γνωρίζω... Έχω πολύ καινούρια κονσόλα ps3... Ψάξε στο forum που σου έδωσα...

Το online δουλεύει κανονικά από το λίγο που δοκίμασα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Τα saves ρε παιδιά μήπως δεν έχουν σχέση με τον manager? Εγώ δεν είχα ποτέ manager κι όταν έβαλα μου βρήκε τα saves από τα παιχνίδια που είχα.
Ή μήπως λέτε για τα παιχνίδια που έχουμε ήδη στον σκληρό του ps3? Κι αυτά όμως αμφιβάλλω αν θα επηρεάζονται.

Δεν αναφερομαι στα Saves , αλλα στα backup games.
Με τον open manager που ειχα , οταν τον εβγαλα για να βαλω αλλον (gaia - rogero κλπ) , μου εσβησε ολα τα games!

καντε εγκατασταση και 2ο manager δειτε οτι βγαζει τα παιχνιδια
και μετα καντε διαγραφη τον παλιο αν και αποτι ειδα δεν χανονται
τα back up

Εγώ πάντως θα κράταγα και ένα backup στο pc σε άλλο δίσκο για πιο σίγουρα για να μην ξαναριπάρω τα original σε περίπτωση στραβής

Επειδή η μεταφορά σε άλλο σκληρό αν δεν υπάρχουν ήδη εκεί είναι ταλαιπωρία ίσως αρκεί ένα rename του folder που βρίσκονται ή στη χειρότερη μεταφορά σε ένα άλλο φόλντερ πριν βγει το manager, αυτά μπορούν να γίνουν μέσω ftp ή με τον Comgenies Awesome Filemanager.

Ε, αν τα μετακινήσετε από το hdd0/GAMEZ π.χ. σε κανένα hdd0/backup ή κάτι τέτοιο και πάλι τα βρει και τα σβήσει, τι να πω. :P

http://www.google.gr/url?q=http://w...sg=AFQjCNGCWWZyJQSv9HJDdz7mKj09EqmU0A&cad=rja

(Όταν έβγαλα τον GAIA και δεν πήρε μαζί τα backups, είχα εγκαταστήσει και δεύτερο manager που "κοίταζε" στο ίδιο path, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο.)

Last edited:
οχι ρε μην φοβαστε. εγω εχω βγαλει και εχω βαλει παλιες και καινουριες version του Rogero και Gaia και δεν μου σβηστηκε τιποτα απολυτως.

αλλα και αν μου σβηστει κατι σε περιπτωση μαμακιας εχω ολα μου τα παιχνιδια ηδη στο pc..

Παιδια καλησμερα και απο μενα. Με το custom fw θα μπορω επιτελους να παιξω καινουρια παιχνιδια οπως gt5 και assassin's creed the brothergood?
Μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ να ελεγξω την εκδοση του ps3 ωστε να δω ποιο cfw ταιριαζει?ειχα σωσμενη τη σελιδα αλλα κατα λαθος εκανα delete στο cache του ie.

Δυστυχως δεν μου τρεχει το heavy rain που μολις εκαναν backup (μιση ωρα!) με κανενα manager...
Εκανα και repair permissions αλλα τιποτα.
Εχει κανεις καμια ιδεα ?
Βγαζει τη γνωστη μαυρη οθονη...

Δυστυχως δεν μου τρεχει το heavy rain που μολις εκαναν backup (μιση ωρα!) με κανενα manager...
Εκανα και repair permissions αλλα τιποτα.
Εχει κανεις καμια ιδεα ?
Βγαζει τη γνωστη μαυρη οθονη...

Με οποιοδήποτε δισκάκι μέσα στην κονσόλα δοκίμασες;

Να ρωτήσω κάτι; Τα back-up που κάνεις στον σκληρό του PS3, που ακριβώς σώζονται; Σε κάποιον φάκελο GAMEZ ή GAMES ανάλογα με το back-up manager υποθέτω.. Όμως αφού κάνω ένα back-up, δεν φαίνεται πουθενά μέσα από το menu.

Μπορείς να τον δεις αυτόν τον φάκελο GAMES από κάπου μέσα από το menu του PS3; Ή βλέπεις τα back-ups μόνο μέσα από το back-up manager;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Αυτό δεν το γνωρίζω... Έχω πολύ καινούρια κονσόλα ps3... Ψάξε στο forum που σου έδωσα...

Το online δουλεύει κανονικά από το λίγο που δοκίμασα.

καλημερα..βρηκα μια allready patched version του kmeaw..να χρησιμοποιησω αυτην? ι θα πρεπει να κανω την διαδικασια του patchαρισματος?

Last edited:
Παιδια καλησμερα και απο μενα. Με το custom fw θα μπορω επιτελους να παιξω καινουρια παιχνιδια οπως gt5 και assassin's creed the brothergood?
Μπορει καποιος να δωσει ενα λινκ να ελεγξω την εκδοση του ps3 ωστε να δω ποιο cfw ταιριαζει?ειχα σωσμενη τη σελιδα αλλα κατα λαθος εκανα delete στο cache του ie.

Το Brotherhood μου επαιζε απο την πρωτη στιγμη σε 3.41, απλως θελει εγκατασταση ενα μικρο patch πρωτα. Το GT5 δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος, αλλα υπαρχει τροποποιημενο eboot.bin αρχειο που το κανει να δουλευει. Πεντε λεπτα googlαρισμα και καθαρισες πιστευω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

καλημερα..βρηκα μια allready patched version του kmeaw..να χρησιμοποιησω αυτην? ι θα πρεπει να κανω την διαδικασια του patchαρισματος?

ναι βαλε αυτο που βρηκες, ουτε εγω εκανα το patch-αρισμα μονος μου.:music-smiley-005:

Να ρωτήσω κάτι; Τα back-up που κάνεις στον σκληρό του PS3, που ακριβώς σώζονται; Σε κάποιον φάκελο GAMEZ ή GAMES ανάλογα με το back-up manager υποθέτω.. Όμως αφού κάνω ένα back-up, δεν φαίνεται πουθενά μέσα από το menu.

Μπορείς να τον δεις αυτόν τον φάκελο GAMES από κάπου μέσα από το menu του PS3; Ή βλέπεις τα back-ups μόνο μέσα από το back-up manager;

την πρωτη φορα που κανεις εγκατασταση ενα backup manager νομιζω σε ρωταει που θελεις να κανεις store τα backups. τουλαχιστον ετσι κανει το Rogero. αν δεν σε ρωταει (παλι στο Rogero)
πατα Select και σου δειχνει τα options και απο εκει αλλαζεις τον φακελο. Το καλυτερο θα ηταν να χρησιμοποιησετε τους φακελους dev_hdd0\GAMES ή dev_hdd0\Gamez. ειναι οι πιο απλοι και συνηθισμενοι φακελοι. Επεισης μπορεις να ψαξεις ολο το περιεχομενο του σκληρου δισκου του ps3 με ftp προγραμμα.

Last edited:
Παιδιά ο GAIA 2.05 θέλει δισκάκι στο drive για να παίζουν τα παιχνίδια. Σόρυ αλλά ξέχασα να το γράψω.

Προς το παρόν έχω 10 στα 10 από παιχνίδια. Παίζουν όλα και με updates και Online