PS3 Jailbreak & Custom firmware

Μπορείς να τον δεις αυτόν τον φάκελο GAMES από κάπου μέσα από το menu του PS3; Ή βλέπεις τα back-ups μόνο μέσα από το back-up manager;

Ένας homebrew file manager για να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι (με προσοχή!) τα αρχεία στο ps3 είναι ο Comgenie's Awesome Filemanager.

(EDIT: Για 3.55 βρήκα αυτό, είχε βγει τότε που έβγαλε το cfw/jb του ο Geohot, αλλά νομίζω όλα αυτά τρέχουν με Kmeaw ε.)

Last edited:
Narutoboy said:
Επισης μπορεις να ψαξεις ολο το περιεχομενο του σκληρου δισκου του ps3 με ftp προγραμμα.

economymousemat said:
Ένας homebrew file manager για να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι (με προσοχή!) τα αρχεία στο ps3 είναι ο Comgenie's Awesome Filemanager.

(EDIT: Για 3.55 βρήκα αυτό, είχε βγει τότε που έβγαλε το cfw/jb του ο Geohot, αλλά νομίζω όλα αυτά τρέχουν με Kmeaw ε.)

Οκ οπότε δηλαδή χρειάζεται κάποιο file manager η FTP για να δεις με λεπτομέρεια τα περιεχόμενα του εσωτερικού σκληρού. Ευχαριστώ θα το ψάξω.

Καλά δεν παίζει να μην μπορείς να παίζεις offline, δηλαδή να σου μπρικάρουν την κονσόλα με κάποιο διακόπτη που λεει το άρθρο. Γιατί από τις μηνύσεις θα τρέχουν να κρυφτούν. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Τώρα για το online ίσως μπορούν να κόψουν accounts οπότε ζυγίστε το ρίσκο που παίρνετε. Εμένα π.χ. δεν με ενδιαφέρει το online. Είναι περισσότερα τα κέρδη του jailbreak από το να παίζω online.

Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Καλά δεν παίζει να μην μπορείς να παίζεις offline, δηλαδή να σου μπρικάρουν την κονσόλα με κάποιο διακόπτη που λεει το άρθρο. Γιατί από τις μηνύσεις θα τρέχουν να κρυφτούν. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Τώρα για το online ίσως μπορούν να κόψουν accounts οπότε ζυγίστε το ρίσκο που παίρνετε. Εμένα π.χ. δεν με ενδιαφέρει το online. Είναι περισσότερα τα κέρδη του jailbreak από το να παίζω online.
ναι φιλε μου,,,αλλα updates πως θα κανεις οσο αφορα τα games? υπαρχει τροπος να το γυρνας πισω και μετα παλι σε cfw για να ειναι ολα οκ>?

Last edited:
Re: Απάντηση: PS3 Jailbreak & Custom firmware

σε online δεν παίζει κίνδυνος BAN?
Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο προς το παρών.Προληπτικά βγάζουν manager με ενσωματωμένο stealth.Θα δείξει πάντως τι θα γίνει..

Last edited by a moderator:
ξεκίνησε η αντεπίθεση....

ss20110127075240.png

ξεκίνησε η αντεπίθεση....

ss20110127075240.png
καλημερα...μη το χρησιμοποιησει κανεις..εξαφανιζει την λειτουργεια του usb..με λιγα λογια δε μπορεις να φορτωσεις τιποτα απο στικακι αν εχεις cfw...το ειδα να συμβαινει σε κονσολα φιλου πριν λιγες ωρες..

αν και σε εμενα δεν εμφανιστηκε ακομα update message (περιεργο) στου φιλου εμφανιστηκε και κανοντας update εξαφανιστηκε ως δια μαγειας η λειτουργεια του usb software update..και δε λειτουργει ουτε το manual update..μεσα απο τιν κονσολα εννοω..και τωρα μολις διαβασα σε εγκυρο site οτι τελικα ειναι οντως αληθεια το συγκεκριμενο προβλημα...

Αν εχεις 2 κονσολες , μια κανονικη και μια jailbreaked, γινεται να μπαινεις Online με την κανονικη (με λιγα λογια , μπαναρουν το μηχανημα ή την διευθυνση IP) ?

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Αν εχεις 2 κονσολες , μια κανονικη και μια jailbreaked, γινεται να μπαινεις Online με την κανονικη (με λιγα λογια , μπαναρουν το μηχανημα ή την διευθυνση IP) ?

Το μηχανημα.

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

καλημερα...μη το χρησιμοποιησει κανεις..εξαφανιζει την λειτουργεια του usb..με λιγα λογια δε μπορεις να φορτωσεις τιποτα απο στικακι αν εχεις cfw...το ειδα να συμβαινει σε κονσολα φιλου πριν λιγες ωρες..

εγώ τσέκαρα το system update και έχει κανονικά upgrade online και other media πάντως...

Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

εγώ τσέκαρα το system update και έχει κανονικά upgrade online και other media πάντως...

σε ποιο system update αναφερεσαι;!

φυσικα αν δεν εχεις βαλει ακομα το 3.56 θα σου λεει Online και other media, γιατι εχεις το 3.55. για δοκιμασε το system update "αφου" βαλεις την 3.56:hanged:

Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

σε ποιο system update αναφερεσαι;!

φυσικα αν δεν εχεις βαλει ακομα το 3.56 θα σου λεει Online και other media, γιατι εχεις το 3.55. για δοκιμασε το system update "αφου" βαλεις την 3.56:hanged:

εγω παλι δε την περασα και εβαλα και την dns port..ειμαι 3.55 kmeaw..και ολα τζετ!!! και το onlne!!! :2thumb22sup: βεβαια δε ξερω για ποσο ακομα ...αλλα ολα τζετ!!!