PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

γιατι καποιοι δεν ενδιαφερονται για το gaming.γιατι να δωσουν επιπλεον λεφτα?

Δηλαδή γιατί η Sony κυκλοφορεί μοντέλα στα ίδια λεφτά με το PS3????

Δηλαδή γιατί η Sony κυκλοφορεί μοντέλα στα ίδια λεφτά με το PS3????

και που ξερει κανεις τι κανει σονυ , την απαντηση μονο οι ιθυνοντες θα σου την δωσουν

Αποκλείεται να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, έτσι; Πλάκα μας κάνεις σίγουρα....

βασικα επειδη εχει ξεφυγει η συζητηση με τις ψηστιερες και τα γκριλ :flipout: , ο καθενας λεει τα δικα του :grandpa:
Το σιγουρο ειναι οτι δεν σας αλλαζω γνωμη , ουτε εσεις μου αλλαζετε γνωμη
Οποτε enjoy

και που ξερει κανεις τι κανει σονυ , την απαντηση μονο οι ιθυνοντες θα σου την δωσουν

Δηλαδή δεν υπάρχει απάντηση. Ή μήπως υπάρχει; Γιατί αφού το υπερσούπερντούπερ ποιοτικό blu ray δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά της player.

Και άλλη ερώτηση:
Γιατί έχει τόσα player στην γκάμα της; Αφού ένα μόνο αρκεί καθώς τα λέτε.

Μιλάμε για τρελή fix κατάσταση όχι αστεία... .

ps3inside.jpg

βασικα επειδη εχει ξεφυγει η συζητηση με τις ψηστιερες και τα γκριλ :flipout: , ο καθενας λεει τα δικα του :grandpa:
Το σιγουρο ειναι οτι δεν σας αλλαζω γνωμη , ουτε εσεις μου αλλαζετε γνωμη
Οποτε enjoy

Μόνο εσύ λες τα δικά σου δυστυχώς. Και η κουβέντα είναι η σύγκριση του PS3 με άλλα πλέιερ.

Δεν ξέφυγε. Απλώς στέρεψες από επιχειρήματα.

Καλό concept το PS3 αλλά ο άλλος γνωστός μου προσπαθεί να το πουλήσει για media player τώρα που δεν δουλεύει ο οδηγός του δίσκου... .

Ειδικά το design του denon είναι έτη φωτός μακριά από αυτό του ps3, του οποίου ps3 είμαι κάτοχος παλαιότερα και του fat 60gb αλλά και τώρα του slim.
Τώρα βρε trisalon να λες ότι εταιρείες σαν τη denon είναι έτη φωτός μακριά σε θέματα player κλπ και να τη συγκρίνεις με τη sony....κρίμα γιατί ενώ κάτι πας να πεις, εν τέλη χάνεις το δίκιο σου καταφεύγοντας σε ακρότητες.

Μόνο εσύ λες τα δικά σου δυστυχώς. Και η κουβέντα είναι η σύγκριση του PS3 με άλλα πλέιερ.

Δεν ξέφυγε. Απλώς στέρεψες από επιχειρήματα.

Καλό concept το PS3 αλλά ο άλλος γνωστός μου προσπαθεί να το πουλήσει για media player τώρα που δεν δουλεύει ο οδηγός του δίσκου... .

Βλεπω και την δικια σου επιχειρηματολογια με τα γκριλ και τις ψηστιερες , ξερεις ολοι αυτοι που εχουν ps3 θα εχουν πεθαινει απο γελια με το ΤΙ γραφονται σε αυτο το ποστ
και δυστυχως για σας εκτιεθεστε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ που εχουν ps3

Βλεπω και την δικια σου επιχειρηματολογια με τα γκριλ και τις ψηστιερες , ξερεις ολοι αυτοι που εχουν ps3 θα εχουν πεθαινει απο γελια με το ΤΙ γραφονται σε αυτο το ποστ
και δυστυχως για σας εκτιεθεστε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ που εχουν ps3

Η δική μου επιχειρηματολογία είχε ανοικτή τη συσκευή και είναι σύμφωνη με όσα περιέγραψα. Εκτός κι αν δεν γνωρίζεις τι θα πει "Fix" στη γλώσσα των ηλεκτρονικών.

Όποιος έχει μάτια βλέπει, αλλά κυρίως διαβάζει και βγάζει συμπεράσματα.

Δηλαδή δεν υπάρχει απάντηση. Ή μήπως υπάρχει; Γιατί αφού το υπερσούπερντούπερ ποιοτικό blu ray δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά της player.

Και άλλη ερώτηση:
Γιατί έχει τόσα player στην γκάμα της; Αφού ένα μόνο αρκεί καθώς τα λέτε.

Μιλάμε για τρελή fix κατάσταση όχι αστεία... .

ps3inside.jpg

Hackepse το πρωτα και τα λεμε , μονο λογια λεμε
Οσο για τα απαρχιωμενα blu ray της αγορας ειναι καταδικασμενα σε αποτυχια αφου ουτε τις δυνατοτητες του ps3 εχουν , ουτε καν τα προτιμαει ο κοσμος

Και θα σε συμβουλευα να βρεις καλυτερη επιχειρηματολογια γιατι το κραψιμο σε ενα forum οπως αυτο εδω απο ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ δεν λεει ΜΙΑ , μπρος στα εκατομμυρια των χρηστων :grandpa:

Ειστε πολλοι λιγοι θα λεγα για να κατακρινετε τον καλυτερο και πιο επιτυχημενο blu ray player ever

Hackepse το πρωτα και τα λεμε , μονο λογια λεμε
Οσο για τα απαρχιωμενα blu ray της αγορας ειναι καταδικασμενα σε αποτυχια αφου ουτε τις δυνατοτητες του ps3 εχουν , ουτε καν τα προτιμαει ο κοσμος

Και θα σε συμβουλευα να βρεις καλυτερη επιχειρηματολογια γιατι το κραψιμο σε ενα forum οπως αυτο εδω απο ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ δεν λεει ΜΙΑ , μπρος στα εκατομμυρια των χρηστων :grandpa:

Ειστε πολλοι λιγοι θα λεγα για να κατακρινετε τον καλυτερο και πιο επιτυχημενο blu ray player ever

Μια και το χάκεψες όπως λες (να υποθέσω στο hardware) πες μας και πως αλλάζει ο οδηγός του δίσκου, αλλά και που τον βρίσκεις. Για να ξέρουμε την άλλη φορά.

Στα ερωτήματα τα προηγούμενα δεν απάντησες πάντως περί των διαφορετικών players της Sony. Όχι ότι περιμένω απάντηση δηλαδή... .

Ban για βλακείες δεν προβλέπεται έτσι;

Ωραία που είχαμε ησυχάσει...

τον εξωτερικο σκληρο δισκο του ps3 μπορουμε να τον δουμε απο το pc με καποιο τροπο? please someone help

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ PS3 ?
ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΗΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΝ Η ΣΟΝΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ

Μιας και έχουμε βγει λίγο offtopic ας το συνεχίσω για λίγο με μια απορία μου. Οι ματρόσκες (mkv) είναι ότι τα mp3 για τα τραγούδια και τα divx για τις ταινίες(dvd);

Μιας και έχουμε βγει λίγο offtopic ας το συνεχίσω για λίγο με μια απορία μου. Οι ματρόσκες (mkv) είναι ότι τα mp3 για τα τραγούδια και τα divx για τις ταινίες(dvd);

Οι ματρόσκες (mkv) είναι αρχεία βίντεο, κατά κανόνα υψηλής ευκρίνειας (ανάλυσης 720p/1080p). Για την ακρίβεια όμως μία ματρόσκα μπορεί να περιέχει πολλά βίντεο, πολλές μπάντες ήχου, φωτογραφίες και υπότιτλους σε ένα μόνο αρχείο. Συνήθως όμως συναντούμε ματρόσκες με ένα βίντεο, μία μπάντα ήχου, με ή χωρίς υπότιτλους. Κατά κύριο λόγο η συμπίεση στο βίντεο μίας ματρόσκας ακολουθεί το πρότυπο AVC (λέγεται και Η.264). Οι μπάντες ήχου που περιέχονται είναι τα γνωστά μας Dolby Digital (AC3) και dts.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Τα πραγματα ειναι απλα αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχεις κανενα λογω -πλεον-να παρεις ps3 (εγω το πηρα 550 ευρω το 2007 οταν τα player ηταν στα ιδια λεφτα και παιζω παιγνια) πας σε htpc ή bluray player και ενα media tank π.χ egreat ή wd.

Οι ματρόσκες (mkv) είναι αρχεία βίντεο, κατά κανόνα υψηλής ευκρίνειας (ανάλυσης 720p/1080p). Για την ακρίβεια όμως μία ματρόσκα μπορεί να περιέχει πολλά βίντεο, πολλές μπάντες ήχου, φωτογραφίες και υπότιτλους σε ένα μόνο αρχείο. Συνήθως όμως συναντούμε ματρόσκες με ένα βίντεο, μία μπάντα ήχου, με ή χωρίς υπότιτλους. Κατά κύριο λόγο η συμπίεση στο βίντεο μίας ματρόσκας ακολουθεί το πρότυπο AVC (λέγεται και Η.264). Οι μπάντες ήχου που περιέχονται είναι τα γνωστά μας Dolby Digital (AC3) και dts.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Ευχαριστώ.