PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Αν ημουνα στην sony θα χαριζα σε μερικους εδω αμφισβητιες, μερικα slim πακετο με 3-4 ποιοτικες τριλογιες (ελληνικους υποτιτλους), σε συκευασια δωρου και θα περιμενα μετα τι γραφανε σαν σχολιο :flipout:

Αν έκανε κάτι τέτοιο σε εμένα η Sony, μόνο στις Αγγελίες θα έγραφα για αυτά.. :flipout:

Ότι είναι να γραφτεί για το PS3, έχει γραφτεί. Ο καθένας έχει διαμορφώσει την άποψή του. Πιστεύω ότι η κουβέντα έχει χάσει το ενδιαφέρον εδώ και πολλά μηνύματα.

Ότι είναι να γραφτεί για το PS3, έχει γραφτεί. Ο καθένας έχει διαμορφώσει την άποψή του. Πιστεύω ότι η κουβέντα έχει χάσει το ενδιαφέρον εδώ και πολλά μηνύματα.
+1:a0210:

Last edited:

trisalon δυο φραπεδες μια τυροπιτα για να χαλαροσης..:violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008::4616::4616::4616::4616::4616::4616:

Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

1) οι συμπιεσμενες ματροσκες ειναι η καλυτερη λυση για τους ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ που θελουν να γλυτωσουν λεφτα και δεν εχουν απαιτησεις απο εικονα

Ξέρω, ξέρω, έκανες σύγκριση ματρόσκας 13 GB με το original BD στο 13άρι netbook και έβλεπες διαφορές από τα 2 μέτρα......:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

trisalon δυο φραπεδες μια τυροπιτα για να χαλαροσης..

Καποιοι φαινεται κανουνε διπλους λογαριασμους για να μου την λενε εις διπλουν

:flipout::flipout::flipout:

Καποιοι φαινεται κανουνε διπλους λογαριασμους για να μου την λενε εις διπλουν

:flipout::flipout::flipout:

Μην απογοητεύεσαι!!!

Ξέρεις τι τσακωμός έπεσε γι' αυτό το nickname?? Μετά από αυτά που διαβάζουμε τσακωνόμασταν ποιος θα το πρωτοπάρει.

Όσο και αν δεν με πιστεύεις, σε πάω, βρε Trisalon, απλώς μερικές φορές ξεφεύγεις άσχημα...:ernaehrung004:-bye--bye-

Σε ευχαριστω γιαννη για τα καλα σου λογια

Το θεμα ειναι οτι κανουμε εικονικη συζητηση , δεν χρειαζονται να τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις
Θα πουμε ο καθενας την γνωμη του , ετσι και αλλιως το forum δεν ειναι real life , πχ δεν πρεπει να ταυτιζομαστε η κραταμε μουτρα - εμπαθειες επειδη ο y ειπε στο χ ετσι λες και βρισκοντουσαν τετ α τετ
Στην ουσια δεν ξερει ο ενας τι παστα ειναι ο αλλος στην πραγματικοτητα..

Δεν καταλαβαινω αυτη τη ταυτιση πολλων ανθρωπων γενικα με νετ και ειδικοτερα με το facebook , γραφονται με πραγματικα ονοματα και σχολιαζουν τους τομεις της επαγγελματικης και προσωπικης τους ζωης κατα καποιον τροπο την εκτθετουν σε κοινη θεα

Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Εγώ πάντως έχω ρίξει πολύ γέλιο με εμένα...

Τι εννοώ ;;

Κάποτε έτρεξα κ αγόρασα το ps3 με 650 ευρώ.....για παιχνίδια, για bluray, για dvd ταινίες, για αρχεία βίντεο.

Σήμερα πια έχω αγοράσει το wii για παιχνίδια, το western digital tv live για αρχεία βίντεο κ το ps3 κάθετε για κάνα dvd ή κάνα παιχνίδι σπάνια pro evolution.

Σίγουρα σήμερα που μιλάμε υπάρχουν πολλά καλύτερα μηχανήματα από το ps3.

Παίζουν σαφώς καλύτερα στην εικόνα, ενώ αποδίδουν όλα τα νέα φορμά στον ήχο κ φυσικά έχουν έξοδο 7.1.

Σε ευχαριστω γιαννη για τα καλα σου λογια

Το θεμα ειναι οτι κανουμε εικονικη συζητηση , δεν χρειαζονται να τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις
Θα πουμε ο καθενας την γνωμη του , ετσι και αλλιως το forum δεν ειναι real life , πχ δεν πρεπει να ταυτιζομαστε η κραταμε μουτρα - εμπαθειες επειδη ο y ειπε στο χ ετσι λες και βρισκοντουσαν τετ α τετ
Στην ουσια δεν ξερει ο ενας τι παστα ειναι ο αλλος στην πραγματικοτητα..

Ε, δεν έχει και πολλή σημασία αν είναι εικονική η συζήτηση. Ίσα-ίσα που στις εικονικές, όπως τις λες, συζητήσεις ελοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης. Στο live μια γκριμάτσα μισού δευτερολέπτου του συνομιλητή σου μπορεί να σου πει 1002 πράγματα που μέσα από το πληκτρολόγιο μπορεί να ''έτρωγες'' και μία ώρα κουβέντας μέχρι να συνεννοηθείτε...

Όχι, δεν υπάρχει κανείς λόγος για εμπάθειες ή μούτρα. Απλά το στυλ σου είναι αρκούντως επιθετικό. Μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο Paul Newman στον Tom Cruise στο χρώμα του χρήματος:

''όταν μπαίνεις στο μπιλιαρδάδικο μ' αυτή τη συμπεριφορά και το ύφος, οι άλλοι ''σκοτώνονται'' για το ποιος θα σε πρωτοπαίξει''!!!!

Μην τρελλαίνεσαι και keep walking.....-bye-

Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Ρε παιδια τι σκοτωνεστε; Καθε προιον (χωρις εξαιρεσεις), ειναι τοσο καλο οσο ικανοποιει τον χρηστη του και τις αναγκες του! Γιαυτο αλλωστε υπαρχει τοσος ανταγωνισμος στην αγορα για ολα τα προιοντα! Διαφορετικα, θα υπηρχε ενα και μονο σε καθε κατηγορια και τα υπολοιπα δεν θα ειχαν λογο υπαρξης και ελπιδα στον σκληρο ανταγωνισμο εκει εξω!! Δεν προσπαθω να κανω ισοπεδωση των παντων, παντα θα υπαρχουν καποια που ειναι καλυτερα απο τα αλλα, ομως αυτο δεν αναιρει τα παραπανω. Για σκεφτειτε το καλυτερα...

Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Εγώ πάντως έχω ρίξει πολύ γέλιο με εμένα...

Τι εννοώ ;;

Κάποτε έτρεξα κ αγόρασα το ps3 με 650 ευρώ.....για παιχνίδια, για bluray, για dvd ταινίες, για αρχεία βίντεο.

Σήμερα πια έχω αγοράσει το wii για παιχνίδια, το western digital tv live για αρχεία βίντεο κ το ps3 κάθετε για κάνα dvd ή κάνα παιχνίδι σπάνια pro evolution.

Σίγουρα σήμερα που μιλάμε υπάρχουν πολλά καλύτερα μηχανήματα από το ps3.

Παίζουν σαφώς καλύτερα στην εικόνα, ενώ αποδίδουν όλα τα νέα φορμά στον ήχο κ φυσικά έχουν έξοδο 7.1.

Γνωμη σου , εντωμεταξυ δεν υπαρχει κανενα review ουτε ακομα και κριτικες που να αναφερει οτι το Playstation εχει χειροτερη εικονα και ηχο απο τα αλλα ακομα καi το phat
Μαλλον το αντιθετο λενε τα πιο γνωστα site του χωρου , οπως επσιης ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει αν το παλιο phat υστερει σε ηχο με το καινουργιο slim που κανει bitstream

Aφου αναφερεις και το wii στη συζητηση δεσαμε :flipout: , εσυ εισαι ικανος να μας πεις σε λιγο οτι ειναι και αυτο καλυτερο στα παιχνιδια απο του ps3

Aφου αναφερεις και το wii στη συζητηση δεσαμε :flipout: , εσυ εισαι ικανος να μας πεις σε λιγο οτι ειναι και αυτο καλυτερο στα παιχνιδια απο του ps3

Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Κάποιοι γουστάρουν να βλέπουν cutting edge γραφικά (λέμε τώρα..). Κάποιοι άλλοι γουστάρουν το gameplay. Αυτοί παίρνουν Wii. :smile:

Και απ' ότι φαίνεται αυτοί που γουστάρουν το gameplay είναι υπερδιπλάσιοι από αυτούς που γουστάρουν τα γραφικά.. παρότι αυτά συνοδεύονται και από ένα (εξαιρετικά φιλάσθενο) BluRay drive.. ;)

πάντως παιδιά εγώ έχω στην κατοχή μου το 60αρι απο τότε που βγήκε σχεδόν,δεν μου εχει κάνει κιχ,το εχω συγκρίνει με media players,με άλλα blu-ray,με pc και μέχρι σήμερα δεν εχω δει κάποια απ αυτές τις συσκευές να είναι καλύτερη σε εικόνα ή ήχο που να με κάνει να το αντικαταστήσω,πάντα στο σύστημα μου!!! και απ την άλλη σε διάφορα τεστ του τύπου και στο web δεν εχει αναφέρει κανένας το πόσο χειρότερο είναι (τουλάχιστο δεν το έχω διαβάσει εγώ)απο τις υπόλοιπες καταναλωτικές συσκευές του είδους.....!

Το PS3 κάνει για blu-ray player όσο κάνει ένας ελβετικός σουγιάς για να κόψεις τη μπριζόλα.

Το μαχαίρι είναι καλύτερο για να κόβεις τη μπριζόλα απ' ό,τι ο σουγιάς, αλλά ο σουγιάς κάνει μερικά πράγματα ακόμα.

Το έριξα κι εγώ στη φιλοσοφία. :flipout:

μην το λες αυτό,με κάποιους ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ σουγιάδες κάνεις και εγχείριση!!!!!:2thumb22sup:

Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Κάποιοι γουστάρουν να βλέπουν cutting edge γραφικά (λέμε τώρα..). Κάποιοι άλλοι γουστάρουν το gameplay. Αυτοί παίρνουν Wii. :smile:

Και απ' ότι φαίνεται αυτοί που γουστάρουν το gameplay είναι υπερδιπλάσιοι από αυτούς που γουστάρουν τα γραφικά.. παρότι αυτά συνοδεύονται και από ένα (εξαιρετικά φιλάσθενο) BluRay drive.. ;)

Σιγουρα φανταζομαι εναν 30 η 40 η 50 να χοροπηδαει στην οθονη του σαν 10 χρονο παιζωντας wii sports , ιδιως αυτο το θεαμα να δω και θα εχω ολοκληρωθει ως gamer http://www.youtube.com/watch?v=4TzrEWda2uI&feature=related

Απο gameplay και βεβαια ειναι ultimate το wii :flipout:

Για παιδακια - γυναικες - chicks :firstprize: καλο ειναι , δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που το προτιμανε αυτες οι κατηγοριες , ο κανονικος gamer σπαει ΜΕΓΛΑΗ ΠΛΑΚΑ βλεπωντας τετοια video

Τωρα αν υπερδιπλασιοι θελουν να θυμηθουν τα παιδικα τους χρονια δεν θα τους ακολουθησουμε , εμεις η μειοψηφια του σκληρου πυρηνα :argue: :violent-smiley-030:

μην το λες αυτό,με κάποιους ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ σουγιάδες κάνεις και εγχείριση!!!!!

Ναι, αλλά θα προτιμούσες να σου κάνουν εγχείριση με τον καλύτερο Ελβετικό σουγιά, ή με ένα κλασικό νυστέρι; ;)

Σιγουρα φανταζομαι εναν 30 η 40 η 50 να χοροπηδαει στην οθονη του σαν 10 χρονο παιζωντας wii sports , ιδιως αυτο το θεαμα να δω και θα εχω ολοκληρωθει ως gamer

Απο gameplay και βεβαια ειναι ultimate το wii :flipout:

Για παιδακια - γυναικες - chicks :firstprize: καλο ειναι , δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που το προτιμανε αυτες οι κατηγοριες , ο κανονικος gamer σπαει ΜΕΓΛΑΗ ΠΛΑΚΑ βλεπωντας τετοια video

Τωρα αν υπερδιπλασιοι θελουν να θυμηθουν τα παιδικα τους χρονια δεν θα τους ακολουθησουμε , εμεις η μειοψηφια του σκληρου πυρηνα :argue: :violent-smiley-030:

Καλά, εσείς οι hardcore κανονικοί gamers (LOL!!) παίξτε με PS3.. δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.. :p

Ναι, αλλά θα προτιμούσες να σου κάνουν εγχείριση με τον καλύτερο Ελβετικό σουγιά, ή με ένα κλασικό νυστέρι; ;)
θα προτιμούσα να μην κάνω καθόλου εγχείριση!!!

τώρα για το ps3 εγώ είμαι ικανοποιημένος και εχοντας δει πολλά μηχανάκια αποφάσισα πως δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα player!!!

πάντως παιδιά εγώ έχω στην κατοχή μου το 60αρι απο τότε που βγήκε σχεδόν,δεν μου εχει κάνει κιχ,το εχω συγκρίνει με media players,με άλλα blu-ray,με pc και μέχρι σήμερα δεν εχω δει κάποια απ αυτές τις συσκευές να είναι καλύτερη σε εικόνα ή ήχο που να με κάνει να το αντικαταστήσω,πάντα στο σύστημα μου!!! και απ την άλλη σε διάφορα τεστ του τύπου και στο web δεν εχει αναφέρει κανένας το πόσο χειρότερο είναι (τουλάχιστο δεν το έχω διαβάσει εγώ)απο τις υπόλοιπες καταναλωτικές συσκευές του είδους.....!
Σου είναι εύκολο να μας πείς με ποιά ακόμη br players το έχεις συγκρίνει και με ποιά διαδικασία, γιά να μην μιλάμε αόριστα.