PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Ρε χριστιανοι παιζετε με τις λεξεις σαν τους πολιτικους
να το πω σε πολυ απλα ελληνικα

ΣΤΑ 230 ΕΥΡΑ που εχει ενα ps3 δεν υπαρχει αναλογο player με τοσες δυνατοτητες και χαρακτηριστικα
Ειτε αυτα χρειαζονται ειτε οχι , τα extra χαρακτηριστικα ειναι + ποτε μειων

Εδω εχετε ανοιξει ποστ και προπαθησετε να μας πεισετε , για προιοντα που οντως ειναι αχρηστα στο μεσο καταναλωτη οπως τα ipodia , ipadia και τα mac που κοστιζουν και μια περιουσια σε σχεση με τον ανταγωνισμο , γιατι τοσος αφορισμος για 230 ευρω ?

αντε και που δωσετε 80 ευρω λιγοτερα τι θα αλλαξει συμφωνα με την λογικη σας ? σιγα τα φραγκα οταν εδω οι περισσοτεροι λενε οτι εχουν 3 τηλεορασεις πλασμα , 2 βιντεοπροβολεις και ηχοσυστηματα αξιας πολλων χιλιαδες ευρω (σχημα λογου) , θελω να πω οτι δεν πειναει κανενας μας για να κυνηγαει τα ευρα με το ντουφεκι :flipout:

Υπάρχει κανένα συμβόλαιo εδω μέσα ότι το avclub απευθύνεται μόνο στον μέσο καταναλωτή και ποιός ορίζει ότι ο μέσος καταναλωτής θα πρέπει αγοράζει πάντα το ps3 ως το καλύτερο;
Επίσης τις δυνατότητες που έχει το ps3 εαν δεν με ενδιαφέρει ως καταναλωτή δηλαδή ως παιχνιδομηχανή ,να τις βράσω....Στα χρήματα που κοστίζει αγοράζω καθαρόαιμο άλογο και όχι "μπάσταρδο".

Last edited:
Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Ισως γιατι ηταν ευαισθητο το ματακι το lazer και χαλαγε συχνα , το πιο σωστο επιχειρημα να προτιμουσαν standalone που ειχαν το 1/3 η 1/4 της τιμης για να το προφυλαξουν απο την συχνη χρηση
Τι ψυχη θα ειχαν τα 50 η 60 ευρω σημερινα λεφτα

Οπως και στο 2 , που εφταναν να κανουν 40 ευρω , αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για συμφερουσες αγορες standalone με 180- 200 - 300 ευρω.

Το playstation ειναι το μοναδικο μηχανακι στην αγορα που δικαιολογει τα 1000% λεφτα γιατι κανει πολλα πραγματα εκτος απο αναπαραγωγη , συν οτι εχει να βγαλει ενα κοστος κατασκευης υλικων υψηλης ποιοτητας (cell)

Οι standalone κανουν μια και μονη δουλεια ( αναπαραγωγη) και το κοστος κατασκευης υλικων τους ειναι αμφιβολο , δεν αποκλεειται μεχρι και κινεζικα υλικα να χρησιμοποιουνε και να τους κοστιζουν ουτε 50 ευρω κατασκευαστικα ολο το μηχανακι..

Εμ δεν μπορεις να κατασκευαζεις ενα προιον λχ 50 και να το πουλας 300 η 250

Συμφερουσα αγορα θα ηταν ΜΟΝΟ αν φτασουν στα επιπεδα των παλιων dvd και στο κοστος κατασκευης τους απο 60 ως 80 το πολυ

Και μην μου πει κανενας τωρα οτι πιστευει το κοστος κατασκευης των περισσοτερων standalone φτανει σε τρελα τριψηφια νουμερα αριθμων γιατι θα πεθαινουμε στα γελια

Ενδεικτικα για το ps3 λενε οτι φτανει τα 190 ως 200 ευρω που εχει και τοσα ποιοτικα υλικα μεσα..

Φουμαρα πουλανε , προσπαθουνε να βγαλουνε αρπαχτες τωρα και του χρονου να βλεπουμε πτωσεις τιμων τις ταξεως των 200% 300% οπως γινεται και με τις τηλεορασεις

Τrisalon. Γνωρίζεις τι είναι το DAC και το αναλογικό στάδιο εξόδου σε ένα CDp? Από αυτά που λες πάντως δεν νομίζω να γνωρίζεις.

Να ξαναβάλω τη φωτογραφία του εσωτερικού του PS3 να θαυμάσουμε ποιότητα; :flipout:

Τrisalon. Γνωρίζεις τι είναι το DAC και το αναλογικό στάδιο εξόδου σε ένα CDp? Από αυτά που λες πάντως δεν νομίζω να γνωρίζεις.

Να ξαναβάλω τη φωτογραφία του εσωτερικού του PS3 να θαυμάσουμε ποιότητα; :flipout:

Σιγουρα για να μαθαινουνε καποιοι οτι στα 3 χρονια και βαλε οι καλυτεροι hackers του κοσμου δεν μπορουν ακομα να το σπασουν :flipout:

Γνωριζω κατι καλυτερο και ουσιαστικοτερο δεν ειμαι θυμα της καθε pionner , philips , denon που πουλανε φουμαρα και φυκια για μεταξωτες κορδελες μια τεχνολογια που εχει φτασει να πουλιεται σχερικα φτηνα

http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=6016

Εσεις αν θελετε να νιωθετε καλα παιρνωντας το απο εξω κουκλα demon και απο μεσα πανουκλα- κινεζικο νο προμπλεμ :flipout:

Οσο και να χτυπιουνται με τα specs χαζοκουτια θα παραμεινουν μπρος στο playstation

Τώρα υπερβάλλεις όμως...

To PS3 made in china δεν είναι;

Το BR-drive που φοράει τί νομίζεις πως είναι;

Σιγουρα για να μαθαινουνε καποιοι οτι στα 3 χρονια και βαλε οι καλυτεροι hackers του κοσμου δεν μπορουν ακομα να το σπασουν :flipout:

Γνωριζω κατι καλυτερο και ουσιαστικοτερο δεν ειμαι θυμα της καθε pionner , philips , denon που πουλανε φουμαρα και φυκια για μεταξωτες κορδελες μια τεχνολογια που εχει φτασει να πουλιεται σχερικα φτηνα

http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=6016

Εσεις αν θελετε να νιωθετε καλα παιρνωντας το απο εξω κουκλα demon και απο μεσα πανουκλα- κινεζικο νο προμπλεμ :flipout:

Οσο και να χτυπιουνται με τα specs χαζοκουτια θα παραμεινουν μπρος στο playstation

Κατάλαβα. δηλαδή δεν γνωρίζεις. Για να μου δείχνεις transport κι όλας... .

Μήπως γνωρίζεις πως συμπεριφέρεται ένας decoder κάνοντας chroma upsampling σε ένα blu-ray; Μπα ε;

Θα ήταν μια καλή απόδειξη αυτή. Δηλαδή με ποια test patterns το playstasion αποδυκνείεται ίδιο με όλα τα blu ray player.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: ρε σεις χαλαρώστε!!! και εσύ ρε trisalon μετοχές έχεις στην Sony?? α και παρεπιπτόντως το PS3 χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος το έσπασε κάποιος.. πρόσφατα βέβαια.. (Χρήστης του PS3 είμαι και εγώ ε? μη τα βάλεις και μαζί μου μετα ε? :flipout:)

Δηλαδή με ποια test patterns το playstasion αποδυκνείεται ίδιο με όλα τα blu ray player.

με ποια ας πούμε δεν αποδεικνύεται???

ενημερωτικά ρωτώντας πάντα!!!

Νομίζω πως εδώ και 3 σελίδες είναι σα να συγκρίνουμε πολυμορφικό με σπόρ αμάξι.

Ναί το 2ο είναι πιο ακριβό, ναι έχει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, ναί δε χωράει τα παιδία, δεν μπορείς να το πας στο βουνό και μέσα στην πόλη ίσως το πολυμορφικό να είναι πιο ευέληκτο και καλύτερο. ΑΛΛΑ, για βγάλε και τα 2 σε κατάλληλο δρόμο και έλα να με πείσεις ότι το πολυμορφικό δεν έχει διαφορά από το σπορ αμάξι, αλλά ότι κάνει τη δουλειά του μια χάρα κι έχει καλύτερη αξία για τα λεφτά του...

δεν μου απαντάς έτσι!!!

Τι να σου απαντήσω φίλε μου; Εγώ είπα ότι δεν γνωρίζω. Αντιθέτως κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το PS3 είναι το ίδιο καλό με όλα τα players και τα CD players και όλα τα players του κόσμου, είναι σίγουρο ότι θα το γνωρίζουν.

Απλά δωσ' τους λίγο χρόνο να ψάξουν στο laser. Που θα πάει θα το βρούνε... . :flipout::flipout:

Τι να σου απαντήσω φίλε μου; Εγώ είπα ότι δεν γνωρίζω. Αντιθέτως κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το PS3 είναι το ίδιο καλό με όλα τα players και τα CD players και όλα τα players του κόσμου, είναι σίγουρο ότι θα το γνωρίζουν.

Απλά δωσ' τους λίγο χρόνο να ψάξουν στο laser. Που θα πάει θα το βρούνε... . :flipout::flipout:

αφού λοιπόν δεν γνωρίζεις αν είναι κάλο........πως γνωρίζεις ότι δεν είναι καλό ?????????????????

αφού λοιπόν δεν γνωρίζεις αν είναι κάλο........πως γνωρίζεις ότι δεν είναι καλό ?????????????????

:flipout::flipout::flipout:

Θα μας τρελάνεις; Έχεις καμιά απάντηση και δε μας τη λες; Βάλε το PS3 να μετατρέψει το σήμα από 1080i σε 1080p και βάλτο δίπλα σε ένα σοβαρό standalone. Και τυφλός βλέπει τις διαφορές. Όχι σε 32άρα όμως, αλλά σε προβολέα. Εκεί που κάθε λεπτομέρεια μεγεθύνεται πολλές φορές.

:flipout::flipout::flipout:

Θα μας τρελάνεις; Έχεις καμιά απάντηση και δε μας τη λες; Βάλε το PS3 να μετατρέψει το σήμα από 1080i σε 1080p και βάλτο δίπλα σε ένα σοβαρό standalone. Και τυφλός βλέπει τις διαφορές. Όχι σε 32άρα όμως, αλλά σε προβολέα. Εκεί που κάθε λεπτομέρεια μεγεθύνεται πολλές φορές.

εσύ μάλλον θα μας τρελάνεις,απο την αρχή σε ρωτάω να μου πεις πως γνωρίζεις οτι το ps3 υστερεί και δεν μου απαντάς.........η κουβεντα για μενα εχει λήξει και εχει χαθεί το ενδιαφέρον!!!!!!:a0210::a0210::a0210:

εσύ μάλλον θα μας τρελάνεις,απο την αρχή σε ρωτάω να μου πεις πως γνωρίζεις οτι το ps3 υστερεί και δεν μου απαντάς.........η κουβεντα για μενα εχει λήξει και εχει χαθεί το ενδιαφέρον!!!!!!:a0210::a0210::a0210:

Οι επεξεργαστές εικόνας έχουν διαφορές μεταξύ τους. Τα καλά πλέιερς έχουν καλούς επεξεργαστές. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αρκεί να μην είναι κάποιος οπαδός προιόντων αλλά οπαδός της τεχνολογίας. ;)

Για την ιστορία, το καταργημένο Marantz BD7003 στη δουλειά, είχε λιγότερα λάθη στην εικόνα από το PS3 (το fat) σε έναν Optoma HD800XLV στις 106 ίντσες. Ιδιαίτερα όταν το δισκάκι ήταν κακής ποιότητας και 1080i και ζητούσαμε να πάρουμε 1080p.

Γιατί δεν είναι μόνο οι ταινίες αναφοράς, αλλά και τι μπορείς να βελτιώσεις στα κακά transfer.

Last edited:

το ps3 ειναι η πιο αχρηστη συσκευη που μπορει να αγορασει καποιος εκτος κι αν παιζει παιχνιδια τα οποια παρεπιπτοντως κανουν 60 ευρα τα φρεσκα.το αγορασα πριν 2 χρονια το σαρανταρι για αυτον τον λογο, να βλεπω br.μετα απο 2 χρονια απολογισμος,εχει παιξει 2 ταινιες νοικιασμενες απο το video club της γειτονιας λογω ελιψεως τιτλων ,που της ειχα δει κιολας και σε απλο dvd απλα και μονο για δοκιμη να δω πως παιζει, και εναμιση παιχνιδι για την μικρη.εφτιαξα ενα htpc και το ps3 εχει κανα χρονο να μπει στο ρευμα.και το παλεψα κιολας τι καθομουν και μετετρεπα ματροσκες τι εστελνα ασυρματα με media server τιποτα δεν λειτουργουσε απολυτα σωστα μεχρι που εμαθα κιολας στο τελος οτι δεν κανει bitstream.αν και τωρα πια εχει ποιο λογικη τιμη και υποστηριζει το hard του και bitstream.με λιγα λογια πεταξα τοτε 450 ευρω που εκανε επειδη βιαζομουν και πιστεψα στην ιδεα του πολυμηχανηματος.ασε που φοβαμαι να το βαλω μπρος μην χαλασει το laiser :)

Last edited:

Οι επεξεργαστές εικόνας έχουν διαφορές μεταξύ τους. Τα καλά πλέιερς έχουν καλούς επεξεργαστές. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αρκεί να μην είναι κάποιος οπαδός προιόντων αλλά οπαδός της τεχνολογίας. ;)

Για την ιστορία, το καταργημένο Marantz BD7003 στη δουλειά, είχε λιγότερα λάθη στην εικόνα από το PS3 (το fat) σε έναν Optoma HD800XLV στις 106 ίντσες. Ιδιαίτερα όταν το δισκάκι ήταν κακής ποιότητας και 1080i και ζητούσαμε να πάρουμε 1080p.

Γιατί δεν είναι μόνο οι ταινίες αναφοράς, αλλά και τι μπορείς να βελτιώσεις στα κακά transfer.

106 ιντσες , εκει γινονται τα τεστ ποιοτητας στους players ? ,μαλλον γιατι και η κουτση μαρια εχει απο ενα Videoprovolea σπιτι :firstprize: , οποτε εχω μεινει πισω με την φτωχη μου πλασμα :BDGBDGB53:

Πως και δεν εχουμε δει ποτε κανενα συγκριτικο που να αποδεικνεει με επιχειρηματα , οτι το ps3 υστερει σε εικονα η ηχο , σε σχεση με αλλα players και οτι δεν ειναι καλη επιλογη για player?

106 ιντσες , εκει γινονται τα τεστ ποιοτητας στους players ? ,μαλλον γιατι και η κουτση μαρια εχει απο ενα Videoprovolea σπιτι :firstprize: , οποτε εχω μεινει πισω με την φτωχη μου πλασμα :BDGBDGB53:

Πως και δεν εχουμε δει ποτε κανενα συγκριτικο που να αποδεικνεει με επιχειρηματα , οτι το ps3 υστερει σε εικονα η ηχο , σε σχεση με αλλα players και οτι δεν ειναι καλη επιλογη για player?

Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση;

Είναι ένας απλούστατος τρόπος να δεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε εικόνας. Μεγεθύνεις και βλέπεις καλύτερα τα τεχνουργήματα.

Για τα συγκριτικά, ας μην σχολιάσω καλύτερα. Μια και είπες για εικόνα και ήχο, φαντάζομαι ότι θα εννοείς και από τις αναλογικές εξόδους ε; :flipout:

Ξεκόλλα με το PS3. Πάρε κανένα σοβαρό player να δεις το φως και μην εκτίθεσαι με τους οδηγούς blu-ray που βάζεις σε link. Δείχνεις την ασχετοσύνη σου σε θέματα μετατροπής, αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα.

το ps3 ειναι η πιο αχρηστη συσκευη που μπορει να αγορασει καποιος εκτος κι αν παιζει παιχνιδια τα οποια παρεπιπτοντως κανουν 60 ευρα τα φρεσκα.

Υπάρχουν λύσεις αν το θελήσει κάποιος για αυτό
1) Ebay πολύ φτηνά!
2) Παίζουν μαγαζιά που μπορείς και ανταλλάσεις τα παιχνίδια σου με άλλα μεταχειρισμένα περίπου μισή τιμή (σε τέλεια κατάσταση ε? αν δεν το έχεις σε καλή κατάσταση δε το παίρνουν εξαρχής) και πληρώνεις 10-20 Ευρώ (ή και τίποτα καμιά φορά) για ένα άλλο παιχνίδι! Έχω παίξει πάνω από 30παιχνίδια και έχω πληρώσει συνολικά όσο θα κάνανε 6-7 καινούρια!!!! Αλλά ναι αν κάποιος δεν παίζει παιχνίδια γιατί να πάρει μια παιχνιδομηχανή????

μετα απο 2 χρονια απολογισμος,εχει παιξει 2 ταινιες νοικιασμενες απο το video club της γειτονιας λογω ελιψεως τιτλων ,που της ειχα δει κιολας και σε απλο dvd απλα και μονο για δοκιμη να δω πως παιζει, και εναμιση παιχνιδι για την μικρη.

Σε αυτό δε φέρει ευθύνη το PS3..

εφτιαξα ενα htpc και το ps3 εχει κανα χρονο να μπει στο ρευμα.

:a0210: Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει.. το έχω πλεόν μόνο για games

ασε που φοβαμαι να το βαλω μπρος μην χαλασει το laiser :)

Δε παθαίνει τίποτα.. Του έχω αλάξει τα πετρέλαια.. Σκέψου για κανά 6μηνο έπαιζε 3-4 DVD-blueray τη βδομάδα μέχρι να φτοιάξω το htpc και ακόμα σκυλί! Το έχω 1,5 χρόνο και σκέψου όταν ξεσκονίζει η γυναίκα μου 1 στις 2 φορές το ανοίγει κατα λάθος (άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα πάνω σε αυτό...) και παίζει να μείνει και κανά δυο μέρες ανοιχτό μέχρι να το καταλάβουμε..