PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση;

Είναι ένας απλούστατος τρόπος να δεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε εικόνας. Μεγεθύνεις και βλέπεις καλύτερα τα τεχνουργήματα.

Για τα συγκριτικά, ας μην σχολιάσω καλύτερα. Μια και είπες για εικόνα και ήχο, φαντάζομαι ότι θα εννοείς και από τις αναλογικές εξόδους ε; :flipout:

Ξεκόλλα με το PS3. Πάρε κανένα σοβαρό player να δεις το φως και μην εκτίθεσαι με τους οδηγούς blu-ray που βάζεις σε link. Δείχνεις την ασχετοσύνη σου σε θέματα μετατροπής, αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα.

Συνεχισε την παραπληροφορηση , απο οτι βλεπω ορισμενοι δεν θελουν να το χωνεψουνε με τιποτα την επιτυχια του ps3

Ναι σιγουρα εδω δεν μπορεσαν να βρουνε διαφορες σε πανακριβα μηχανηματα , σε μεγαλυτερες ιντσες σε αναλυσεις που ειχαν τριπλασια ευκρινεια η μια απο την αλλη (θεωρητικα) και θα βρουνε σε 2 players των 250 ευρω , στις ιδιες αναλυσεις :flipout::flipout::flipout:

Μονο αφελεις πιστευουν τα γραφομενα σου , που δεν εχουν καμια λογικη βαση

Αυτά που σε ρώτησα χτες τα έμαθες;

Γιατί συνεχίζεις να μιλάς χωρίς να το κατέχεις το άθλημα δυστυχώς.

Εμένα μου αρκεί που πάλι είπες για τριπλάσια ανάλυση. Στην ίδια ανάλυση λέμε σε μεγαλύτερο μέγεθος

Αλλά όταν δεν κατέχεις τα βασικά, φτιάχνεις μια πραγματικότητα στην οποία πιστεύεις μέσα από μύθους που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου.

Και το ποιος παραπληροφορεί φάνηκε όταν έβαλες το link του οδηγού blu-ray.

Και σε ξαναρωτάω. Πως γίνεται και υπάρχουν players σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Όλα είναι το ίδιο; Όπως και αυτά που βγάζει η Sony;

Kαι μου 'χε λείψει, μπορώ να πω... :flipout:

popcorn.bmp

Υπάρχουν λύσεις αν το θελήσει κάποιος για αυτό
1) Ebay πολύ φτηνά!
2) Παίζουν μαγαζιά που μπορείς και ανταλλάσεις τα παιχνίδια σου με άλλα μεταχειρισμένα περίπου μισή τιμή (σε τέλεια κατάσταση ε? αν δεν το έχεις σε καλή κατάσταση δε το παίρνουν εξαρχής) και πληρώνεις 10-20 Ευρώ (ή και τίποτα καμιά φορά) για ένα άλλο παιχνίδι! Έχω παίξει πάνω από 30παιχνίδια και έχω πληρώσει συνολικά όσο θα κάνανε 6-7 καινούρια!!!! Αλλά ναι αν κάποιος δεν παίζει παιχνίδια γιατί να πάρει μια παιχνιδομηχανή????

Σε αυτό δε φέρει ευθύνη το PS3..

:a0210: Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει.. το έχω πλεόν μόνο για games

Δε παθαίνει τίποτα.. Του έχω αλάξει τα πετρέλαια.. Σκέψου για κανά 6μηνο έπαιζε 3-4 DVD-blueray τη βδομάδα μέχρι να φτοιάξω το htpc και ακόμα σκυλί! Το έχω 1,5 χρόνο και σκέψου όταν ξεσκονίζει η γυναίκα μου 1 στις 2 φορές το ανοίγει κατα λάθος (άσε έχω δοκιμάσει τα πάντα πάνω σε αυτό...) και παίζει να μείνει και κανά δυο μέρες ανοιχτό μέχρι να το καταλάβουμε..

ε που διαφωνουμε? αυτο λεω και γω οτι μονο για παχνιδια κανει,για ταινιες BR
ειναι αχρηστο,εγω εγραψα πανω σε αυτο που ρωταει αυτος που ανοιξε το παρον νημα.οσο για το laser εισαι μαλλον απο τους τυχερους κανε ενα search στο forum να δεις χαλασμενα drives και 120 ευρω που ζητανε για επισκευη.οσο για παιχνιδια αυτα που κανουν 10 20 ευρω δεν αξιζουν ουτε για πλακα να τα αγορασεις, οι καλοι τιτλοι κανουν 60 ασε που αμα θελω να παιξω παιζω στο πισι

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Γνωμη σου , εντωμεταξυ δεν υπαρχει κανενα review ουτε ακομα και κριτικες που να αναφερει οτι το Playstation εχει χειροτερη εικονα και ηχο απο τα αλλα ακομα καi το phat
Μαλλον το αντιθετο λενε τα πιο γνωστα site του χωρου , οπως επσιης ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει αν το παλιο phat υστερει σε ηχο με το καινουργιο slim που κανει bitstream

Aφου αναφερεις και το wii στη συζητηση δεσαμε :flipout: , εσυ εισαι ικανος να μας πεις σε λιγο οτι ειναι και αυτο καλυτερο στα παιχνιδια απο του ps3

Θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη εκ των έσω για το τι εστί review........ας μην το αναλύσω όμως περαιτέρω. :a0210:

Εγώ το παλιό έχω, το χοντρό, καλούλι είναι, με αυτό βλέπω dvd & bd, αλλά μόλις βάζω ένα rip από τον server, ακόμα κ σε 720, είναι ξεκάθαρο πόσο μέτρια εικόνα έχει το ps3.

Τώρα, σε ότι αφορά το wii, μπορείς να το κοροϊδεύεις όσο θες, απλά δείχνεις ότι δεν το έχεις χρησιμοποιήσει...στο pro evo το ps3 καλό είναι, σε τέννις όμως εναντίον φίλου στο σαλόνι σου, το wii είναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ !! :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη εκ των έσω για το τι εστί review........ας μην το αναλύσω όμως περαιτέρω. :a0210:

Εγώ το παλιό έχω, το χοντρό, καλούλι είναι, με αυτό βλέπω dvd & bd, αλλά μόλις βάζω ένα rip από τον server, ακόμα κ σε 720, είναι ξεκάθαρο πόσο μέτρια εικόνα έχει το ps3.

Τώρα, σε ότι αφορά το wii, μπορείς να το κοροϊδεύεις όσο θες, απλά δείχνεις ότι δεν το έχεις χρησιμοποιήσει...στο pro evo το ps3 καλό είναι, σε τέννις όμως εναντίον φίλου στο σαλόνι σου, το wii είναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ !! :BDGBDGB53:

Αφου πιασαμε και τα 720p rip υποκλεινομαι στην ποιοτητα των αλλων players :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Αφου πιασαμε και τα 720p rip υποκλεινομαι στην ποιοτητα των αλλων players :flipout:

Μωρέ :flipout: όσο θες.....

Όποιος έχει ματάκια, τότε βλέπει κ όχι "βλέπει"...αν με πιανς...:BDGBGDB55:

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα έχει 1080p σε 3D το play χωρίς αναβάθμιση στο hardware.

Guess what. 1080p στα 2x60Ηz το PS3 δύσκολο. :afro:
Για μια ακόμα φορά πίσω από τις εξελίξεις

Τους επόμενους μήνες θα έχει πολύ γέλιο με το HDMI 1.4... .

Κατά τα λοιπά, εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια. Απάλευτος ο Trisalon. :flipout:

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα έχει 1080p σε 3D το play χωρίς αναβάθμιση στο hardware.

Guess what. 1080p στα 2x60Ηz το PS3 δύσκολο. :afro:
Για μια ακόμα φορά πίσω από τις εξελίξεις

Τους επόμενους μήνες θα έχει πολύ γέλιο με το HDMI 1.4... .

Κατά τα λοιπά, εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια. Απάλευτος ο Trisalon. :flipout:

Ενω εσυ που προβλεπεις το μελλον :flipout: , to hdmi 1.4 αν δεις σε παλιοτερα ποστ εδω , πολλοι βγηκαν και ειπαν δεν ειναι και τιποτα αξιολογο στην παρουσα φαση

Πολυ βιαζεσαι κατσε να δουμε τις εξελιξεις

Ενω εσυ που προβλεπεις το μελλον :flipout: , to hdmi 1.4 αν δεις σε παλιοτερα ποστ εδω , πολλοι βγηκαν και ειπαν δεν ειναι και τιποτα αξιολογο στην παρουσα φαση

Πολυ βιαζεσαι κατσε να δουμε τις εξελιξεις

Ναι ε; Έχε υπ' όψη ότι οι δύο εικόνες 1080p στα 60Hz η κάθε μία που χρειάζεται το side by side 3D χωρίς επέμβαση στην πλακέτα του HDMI απλά δεν.
Βολέψου με 3D στο 1080i με το PS3 και πάλι καλά να λες.

τελικά κάνει για bluray player ή δεν κάνει?! ας δούμε την εικόνα τις εποχής:

1. Ποιότητα εικόνας
Σαν εντελώς ψηφιακό player, δεν περιμένουμε να δούμε κάτι χειρότερο από αυτό που υπάρχει ήδη αποθηκευμένο στο δισκάκι. Αυτό που λείπει από το PS3 είναι το beautification - post processing πού κάνουν άλλα player, (συνήθως αρκετά μεγαλύτερης τιμής)

Ένα "πρόβλημα" του PS3 είναι οτι δεν κάνει deinterlacing τα 1080i ,αφήνοντας τη δουλειά στο κάθε τυχόν μέσο απεικόνισης. Εχεις καλή τηλεόραση / preojector? θα έχεις και καλό deinterlacing. Βέβαια το ερώτημα είναι αν και πόσα BLURAY υπάρχουν σε 1080i? Προσωπικά τα μόνα που έχω δει είναι τα benchmarks (HQV κτλ). Αυτός είναι και ένας λόγος που το PS3 δεν αποδίδει μέγιστα στα benchmarks ή αποδίδει ανάλογα με την συσκευή του εκάστοτε tester.

Σε versus test με το Oppo BDP-83 δεν διαπιστώθηκε ορατή διαφορά σε ποιότητα εικόνας.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-10316079-1.html

2. Ηχος
Με μόνη έλλειψη το αναλογικό multichannel δεν υστερεί σε κάτι.

3. Φιλικότητα
Με το sixasix χρειάζεσαι λίγη προπόνηση. Το καλό ειναι οτι λόγο bluetooth δεν χρειάζεσαι οπτική επαφή ή να σημαδεύεις τον player. Εναλλακτική, το bluetooth remote control της sony (20 ) ή κάποιο CEC link (0 )

4. Θόρυβος / Κατανάλωση
Και τα δυο είναι αυξημένα σε σχέση με stand alone players. Ο θόρυβος που παράγει το slim δεν προβληματίζει όμως.

5. Συμπέρασμα
Φυσικά και κάνει το PS3 για bluray player, όμως...

κατά την δική μου άποψη, δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς PS3 για να βλέπει bluray εάν δεν τον ενδιαφέρει έστω και λίγο το casual gaming. Πλέον έχει χάσει το OtherOS που του έδινε μία ώθηση και σαν linux box στο σαλόνι και στην μεγάλη οθόνη.

Υπάρχουν φτηνότερα, ισάξια σε ποιότητα εικόνας και λιγότερο ενεργοβόρα players, καθώς και ακριβότερα με βελτιώσεις στην εικόνα players.

Εαν όμως κάποιος ενδιαφέρεται για παιχνίδια, το σίγουρο είναι ότι δεν θα του λείψει τίποτα εάν το χρησιμοποιήσει και σαν BD player.

Ναι ε; Έχε υπ' όψη ότι οι δύο εικόνες 1080p στα 60Hz η κάθε μία που χρειάζεται το side by side 3D χωρίς επέμβαση στην πλακέτα του HDMI απλά δεν.
Βολέψου με 3D στο 1080i με το PS3 και πάλι καλά να λες.

Μια που εσεις θα το ψαξετε περισσοτερο απο μενα το 3d , μεχρι καθιερωθει θα περασει καμια 3 ετια και αν :flipout: , οποτε ευχαριστως να κανουμε συζητηση σε αλλη βαση .
Με super duper playstation 4 :flipout: που θα εχει βγει να δουμε τι ψαρια θα παινουνε οι players της τοτε εποχης ,μηπως θα τρεχουν απο πισω παλι να το πιασουν

Λεμε τωρα :flipout:

Μια που εσεις θα το ψαξετε περισσοτερο απο μενα το 3d , μεχρι καθιερωθει θα περασει καμια 3 ετια και αν :flipout: , οποτε ευχαριστως να κανουμε συζητηση σε αλλη βαση .
Με super duper playstation 4 :flipout: που θα εχει βγει να δουμε τι ψαρια θα παινουνε οι players της τοτε εποχης ,μηπως θα τρεχουν απο πισω παλι να το πιασουν

Λεμε τωρα :flipout:

Τι να καθιερωθεί; Όποιος δεν έχει 3D στη γκάμα του μέχρι το Σεπτέμβρη την πάτησε. Ήδη όλοι για το 3D μιλάνε.

Αλλά ευτυχώς το PS3 είναι παιχνιδομηχανή οπότε η αιχμή της τεχνολογίας είναι δευτερεύουσας σημασίας για το ίδιο.

H Sony γιατί προτίμησε άραγε να βάλει 1.4 στα standalone και όχι στο PS3?

Θες να δούμε και τα νέα φωτογραφικά χρωματικά πρότυπα που φέρνει το 1.4?
Θες να μιλήσουμε για Audio Return Channel?
Θες να μιλήσουμε για Ethernet Over HDMI?

Πολύ πίσω το PS3 καθώς δείχνουν τα πράγματα.

Τι να καθιερωθεί; Όποιος δεν έχει 3D στη γκάμα του μέχρι το Σεπτέμβρη την πάτησε. Ήδη όλοι για το 3D μιλάνε.

Αλλά ευτυχώς το PS3 είναι παιχνιδομηχανή οπότε η αιχμή της τεχνολογίας είναι δευτερεύουσας σημασίας για το ίδιο.

H Sony γιατί προτίμησε άραγε να βάλει 1.4 στα standalone και όχι στο PS3?

Θες να δούμε και τα νέα φωτογραφικά χρωματικά πρότυπα που φέρνει το 1.4?
Θες να μιλήσουμε για Audio Return Channel?
Θες να μιλήσουμε για Ethernet Over HDMI?

Πολύ πίσω το PS3 καθώς δείχνουν τα πράγματα.

Eδω ουτε το 1.3 καλα καλα δεν φτανουν , εσυ φροντισε να προλαβεις την νεα μοδα που καθιερωσε ο καμερον ,να ξοδεψεις χιλιαδες ευρω τηλεοραση + player για να βλεπεις 3d

Oταν Playstation εκανε update στο firmware μεσω νετ , ενσωματωνε πρωτο ολες τις νεες τεχνολογιες οι αλλοι κενταγανε μαλλι - noobs

Βρηκανε το 1.4 για να τονωσουν τις πωλησεις τους
Περιεργο μεχρι προχθες μιλαγατε περι καλων blu ray players , τωρα παλι πρεπει να ξοδεψει καποιος , ως που θα φτασει αυτη η βαλιτσα

Ουτε pc να ητανε , αυτοι οι players :flipout:

Eδω ουτε το 1.3 καλα καλα δεν φτανουν , εσυ φροντισε να προλαβεις την νεα μοδα που καθιερωσε ο καμερον ,να ξοδεψεις χιλιαδες ευρω τηλεοραση + player για να βλεπεις 3d

Oταν Playstation εκανε update στο firmware μεσω νετ , ενσωματωνε πρωτο ολες τις νεες τεχνολογιες οι αλλοι κενταγανε μαλλι - noobs

Βρηκανε το 1.4 για να τονωσουν τις πωλησεις τους
Περιεργο μεχρι προχθες μιλαγατε περι καλων blu ray players , τωρα παλι πρεπει να ξοδεψει καποιος , ως που θα φτασει αυτη η βαλιτσα

Ουτε pc να ητανε , αυτοι οι players :flipout:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά Trisalon. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά θα τα βρεις στο hdmi.org
Ψάξε εκεί που λέει introducing HDMI 1.4 και θα τα δεις όλα.

Άσε τα fw upgrade. Θέλει hardware upgrade για να δουλέψουν όλα.

Πικρή αλήθεια, αλλά αλήθεια.