PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Σου είναι εύκολο να μας πείς με ποιά ακόμη br players το έχεις συγκρίνει και με ποιά διαδικασία, γιά να μην μιλάμε αόριστα.

δεν εχει σημασια φιλε μου,εξάλλου δεν ειμαι ειδικος ουτε τήρησα καποια συγκεκριμενη διαδικασια,ταινιες της συλλογής μου τεσταρισα σε μηχανακια φιλων που τα έφερναν στο σπιτι μου για να τα δοκιμάσουμε!!! και εβγαλα τα συμπερασματα μου πως δεν χρειάζομαι αλλαγή και πως δεν είδα κάτι τραγικά διαφορετικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

δεν εχει σημασια φιλε μου,εξάλλου δεν ειμαι ειδικος ουτε τήρησα καποια συγκεκριμενη διαδικασια,ταινιες της συλλογής μου τεσταρισα σε μηχανακια φιλων που τα έφερναν στο σπιτι μου για να τα δοκιμάσουμε!!! και εβγαλα τα συμπερασματα μου πως δεν χρειάζομαι αλλαγή και πως δεν είδα κάτι τραγικά διαφορετικό.

Δεν αμφιβάλω ότι δεν έχει σημασία γιά εσένα μιά και έβγαλες τα συμπεράσματά σου, και πολύ καλά έκανες.
Εχει όμως σημασία γιά τους υπόλοιπους που διαβάζουν το θέμα.Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κανείς ειδικός γιά να μας πεί με ποιά br players έκανε τις συγκρίσεις σε σχέση με το ps3.Kαι φυσικά η διαδικασία σύγκρισης και οι κανόνες που τηρούνται κάθε φορά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία, μιά και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Δεν αμφιβάλω ότι δεν έχει σημασία γιά εσένα μιά και έβγαλες τα συμπεράσματά σου, και πολύ καλά έκανες.
Εχει όμως σημασία γιά τους υπόλοιπους που διαβάζουν το θέμα.Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κανείς ειδικός γιά να μας πεί με ποιά br players έκανε τις συγκρίσεις σε σχέση με το ps3.Kαι φυσικά η διαδικασία σύγκρισης και οι κανόνες που τηρούνται κάθε φορά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία, μιά και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Πολυ σωστα , αλλα αν κοιταξουμε τα ποστ την παραπληροφορηση εντος εισαγωγικων δεν την κανουν οι χρηστες του playstation 3 , αλλα αυτοι που εχουν τους αλλους players

Λεγοντας διαφορα περι μετριας εικονας - ηχου , περιορισμενων δυνατοτων και λοιπα και χωρις να επικαλουνται ουτε καν ΚΡΙΤΙΚΕΣ και αρθρα δημοσιευμενα στο νετ

Δες επισης τον αριθμο χρηστων , ποσοι υποστηριζουν το playstation σε σχεση με αυτους που υποστηριζουν τους αλλους players ,

Ισως πολλοι που δεν ξερουν και πολλα απο players - home cinema κλπ βλεποντας ολη την προιστορια αυτου του ποστ να μας θεωρουνε και γραφικους εμας στους λιγους που τα βαζουμε με τοσους χρηστες ...

Λεγοντας διαφορα περι μετριας εικονας - ηχου , περιορισμενων δυνατοτων και λοιπα και χωρις να επικαλουνται ουτε καν ΚΡΙΤΙΚΕΣ και αρθρα δημοσιευμενα στο νετ

Μπορείς να μας βρεις ένα τέτοιο μήνυμα από εδώ μέσα;

Πρόσεξε, άλλο είναι το να λέει κάποιος ότι το PS3 έχει "μέτρια εικόνα - ήχο", άλλο το "υπάρχουν καλύτερα players". Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

ΠΙσως πολλοι που δεν ξερουν και πολλα απο players - home cinema κλπ βλεποντας ολη την προιστορια αυτου του ποστ να μας θεωρουνε και γραφικους εμας στους λιγους που τα βαζουμε με τοσους χρηστες ...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Πολυ σωστα , αλλα αν κοιταξουμε τα ποστ την παραπληροφορηση εντος εισαγωγικων δεν την κανουν οι χρηστες του playstation 3 , αλλα αυτοι που εχουν τους αλλους players

Δες επισης τον αριθμο χρηστων , ποσοι υποστηριζουν το playstation σε σχεση με αυτους που υποστηριζουν τους αλλους players ,

Ισως πολλοι που δεν ξερουν και πολλα απο players - home cinema κλπ βλεποντας ολη την προιστορια αυτου του ποστ να μας θεωρουνε και γραφικους εμας στους λιγους που τα βαζουμε με τοσους χρηστες ...
Προσωπικά και ως διαχειριστής αυτης εδω της κατηγορίας, δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν στα περιοδικά και στα ιντερνέτια.Με ενδιαφέρει τι γράφουμε και τι λέμε εμείς εδω.

ΟΚ,λοιπόν: για ταινίες αναφοράς χρησιμοποίησα τα blu-ray του die hard 4 και spider-man 3,για τον ήχο το πρώτο και για την εικόνα το δεύτερο!

στα του ήχου του die hard 4 έβαλα την αρχική σκηνή τον πυροβολισμών στο σπίτι του χακερ και την σκηνή καταδίωξης με το αεροπλάνο και την νταλίκα!!! τα blu-ray της δοκιμης μου μεχρι τωρα ηταν samsung BD-P1400,LG που μου διαφευγει το μοντελο του αυτη τι στιγμη,SONY BDP-S500(λιγο παλιό αυτο) δεν κατάλαβα κάτι που να δικαιολογεί αντικατάσταση του ps3.....ίσως ένα τι καλύτερο το bitstream αλλά όχι αυτό που λένε πολύ εδώ μέσα(περιμενω και ενα φιλο που θα αναβαθμίσει τα συστήματα του οποτε θα ξανα κάνω μινι τεστακι)

το ιδιο και στην εικονα οπου στο spider-man 3 χρησιμοποιησα τις σκηνες στην αρχη στον σταθμο πειραματων οταν η αμμος γινεται σιγα σιγα sandman και της γρήγορες σκοτινες σκηνες της παλης του spifer-man με τον sandman στους υπονομους,εκει ειδικα μπορω να πω πως το ps3 ειχε ελαφρος καλύτερη ευκρινια και πιο συμπυκνωμένη εικόνα,αν μπορω να το πω ετσι,οποτε και πάλι δεν υφίστατο θεμα αντικατάστασης.

σε σύγκριση παλι με HT-PC και καρτα γραφικων ati 2600 hd,ati 3850 hd (νομιζω),gt-9600,και αναπαραγωγή mkv τα ίδια εργα δεν ζήλεψα τιποτα,ειδικά για την gt-9600 το ps3 εχει καλύτερη εικονα!

αυτα!!!

Μπορείς να μας βρεις ένα τέτοιο μήνυμα από εδώ μέσα;

Πρόσεξε, άλλο είναι το να λέει κάποιος ότι το PS3 έχει "μέτρια εικόνα - ήχο", άλλο το "υπάρχουν καλύτερα players". Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Αφηνουν να εννοηθεί , οταν βλεπει καποιος που θελει να ενημερωθει να λενε εστω και ενας μικρος αριθμος χρηστων (που δεν ειναι ) πχ οτι υπάρχουν καλύτερα players η καλυτερες λυσεις και λοιπα σε ενα ποστ PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER και εχει φτασει τις 33 σελιδες τι αλλο μπορει να καταλαβουν η να φανταστουν?
Σιγουρα θα μπει σε υποψιες

Εγω δεν σου ειπα οτι δεν κανεις κανετε καλη δουλεια , αλλα υπαρχει μια υπερβολη και τασεις να υποβαθμιστουν προιοντα στις περιγραφες που δεν χρειαζεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Αφηνουν να εννοηθεί , οταν βλεπει καποιος που θελει να ενημερωθει να λενε εστω και ενας μικρος αριθμος χρηστων (που δεν ειναι ) πχ οτι υπάρχουν καλύτερα players η καλυτερες λυσεις και λοιπα σε ενα ποστ PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER και εχει φτασει τις 33 σελιδες τι αλλο μπορει να καταλαβουν η να φανταστουν?

Εγω δεν σου ειπα οτι δεν κανεις κανετε καλη δουλεια , αλλα υπαρχει μια υπερβολη και τασεις να υποβαθμιστουν προιοντα στις περιγραφες που δεν χρειαζεται

Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω....δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν καλύτερα Players br απο το ps3;

Μα, ψέμματα να πουν τα παιδιά; Υπάρχει άνθρωπος που πραγματικά να πιστεύει ότι το PS3 είναι το best BluRay player ever? Ούτε η Sony δεν το λέει αυτό!

Οπότε, που το πρόβλημα να γράφεται ότι "υπάρχουν καλύτερα players ή καλυτερες λυσεις", τη στιγμή που είναι κοινώς αποδεκτό και σωστό;

Ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι σε πειράζει.

Δεν λέει κανείς ότι το PS3 δεν κάνει για BluRay player. Απλά, αν δεν έχεις, καλό είναι να μην το προτιμήσεις γιατί υπάρχουν πια καλύτερα σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Αναμφισβήτητα.

Όχι παιχνιδομηχανές με BD drive. Αμιγώς BluRay players.

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Ρε παιδιά πραγματικά ψάχνετε να βρείτε άκρη με τον Trisalon... Το παιδί έχει τσακωθεί με την λογική....

Ρε χριστιανοι παιζετε με τις λεξεις σαν τους πολιτικους
να το πω σε πολυ απλα ελληνικα

ΣΤΑ 230 ΕΥΡΑ που εχει ενα ps3 δεν υπαρχει αναλογο player με τοσες δυνατοτητες και χαρακτηριστικα
Ειτε αυτα χρειαζονται ειτε οχι , τα extra χαρακτηριστικα ειναι + ποτε μειων

Εδω εχετε ανοιξει ποστ και προπαθησετε να μας πεισετε , για προιοντα που οντως ειναι αχρηστα στο μεσο καταναλωτη οπως τα ipodia , ipadia και τα mac που κοστιζουν και μια περιουσια σε σχεση με τον ανταγωνισμο , γιατι τοσος αφορισμος για 230 ευρω ?

αντε και που δωσετε 80 ευρω λιγοτερα τι θα αλλαξει συμφωνα με την λογικη σας ? σιγα τα φραγκα οταν εδω οι περισσοτεροι λενε οτι εχουν 3 τηλεορασεις πλασμα , 2 βιντεοπροβολεις και ηχοσυστηματα αξιας πολλων χιλιαδες ευρω (σχημα λογου) , θελω να πω οτι δεν πειναει κανενας μας για να κυνηγαει τα ευρα με το ντουφεκι :flipout:

Ρε παιδιά πραγματικά ψάχνετε να βρείτε άκρη με τον Trisalon... Το παιδί έχει τσακωθεί με την λογική....

:firstprize::firstprize::firstprize:

να ρωτήσω κάτι κι εγώ??? πως έχετε συγκρίνει εσείς το ps3 με άλλα bl ??? τι είδατε που σας χάλασε τόσο πολύ??? και με τι υλικό??? ρωτώ καλοπροαίρετα και φιλικά,για γνώση και γιατί εγώ έγραψα τι και πως το συγκρινα βγάζοντας τα όποια συμπεράσματα μου!!!

Προσωπικά είδα ότι είναι παιχνιδομηχανή χωρίς οθόνη και σωστό τηλεκοντρόλ, και όχι BluRay player. Αυτό θα ενδιέφερε εμένα αν έψαχνα για BluRay player. Και στα 100 να ήταν, πάλι θα προτιμούσα ένα κανονικό BluRay player, ακόμα και αν αυτό σήμαινε μεγαλύτερο κόστος.

Και το PS1 ήταν και CD Player, με πάρα πολύ καλό ήχο κατά μερικούς. Αλλά κανείς δεν είχε φτάσει να το προτείνει αντί απλού standalone CD player, τουλάχιστον για mainstream χρήση.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω, πάλι πηγαίνουμε σε κύκλους.

Απαντώντας και εγώ στο θέμα. Ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις από το blue ray player.. Εγώ το έχω σαν παιχνιδομηχανή και σαν blue ray player εδώ και 1,5 χρόνο, δε μετάνοιωσα ΟΥΤΕ μία μέρα.. Το έχω σε μία samsung full HD 25.000:1 και απλά μαμάει!!!!! Βλέπω και τα απλά dvds εκεί (μία συκευή τα κάνει όλα και το dvd player σε άλλο δωμάτιο) και ας λένε ότι χαλαέι το μάτι με συχνή χρήση ταινιών και μπλα μπλα μπλα... ας χαλάσει άμα θέλει..

Τώρα βέβαια αφού παίζει και κατέβασμα για blue ray δεν υπάρχει λόγος για ζόρισμα στο PS3 τις βλέπω κατευθείαν από το media center.

Εν λοιπόν είσαi μέσος χρήστης χωρίς το άπειρα εκπαιδευμένο μάτι και αν παίζεις και παιχνίδια τότε είναι μονόδρομος απλά και μόνο από τη χρηστικότητα.

Βέβαια αν είσαι από τους τύπους που σε ενδιαφέρει να έχεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ blue ray player και σε νοιάζουν και τα κόμματα στα specs ενός μηχανήματος ψάξε στα stand alone μηχανήματα..

Α επίσης ένας ψείρας γνωστός (κουραστικά τελειομανής audiophille) που έχω τότε (1,5χρόνο πριν όχι μακρια ε?) το είχε ψάξει για μένα και μου πε πως βρήκε κάπου κανονικές εργαστηριακές μετρήσεις και τεστ του εξωτερικού kai μόνο κάτι πανάκριβοι harman kardon το είχαν ξεπεράσει και ο ίδιος δε μπορούσε να το πιστέψει.. Βέβαια τότε τα φτηνά player κάνανε 400-500Ευρόπουλα... Τώρα ίσως να μην ισχύει....

Last edited:

Προσωπικά είδα ότι είναι παιχνιδομηχανή χωρίς οθόνη και σωστό τηλεκοντρόλ, και όχι BluRay player. Αυτό θα ενδιέφερε εμένα αν έψαχνα για BluRay player.

Δε με ενόχλησε ποτέ ότι δεν είχα τηλεκοντρόλ (ο χειρισμός του player γίνεται από το bluetooth χειριστήριο των παιχνιδιών)

Η οθόνη από την άλλη.... για να βλέπεις σε ποιό δευτερόλεπτο είσαι????

Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του εμένα ας πούμε δε με απασχόλησε ποτέ κάτι από αυτά... αλλά αυτός είμαι εγώ..

λύσεις για τηλεκοντρόλ υπάρχουν πολλές σε όσους δεν αρέσει το pad του ps3,επισης για το θέμα της οθόνης : να βλέπεις τι??? τα δευτερόλεπτα ??? (όπως πολύ ωραία αναφέρει ο keval)...
Για όποιον θέλει επισης υπάρχει και το psp όπου το κάνει τηλεκοντρόλ για το ps3 και οθόνη μαζί,οχι μόνο για τα δευτερόλεπτα αλλά για όλο το interface του ps3!

Προσωπικά είδα ότι είναι παιχνιδομηχανή χωρίς οθόνη και σωστό τηλεκοντρόλ, και όχι BluRay player. Αυτό θα ενδιέφερε εμένα αν έψαχνα για BluRay player. Και στα 100 να ήταν, πάλι θα προτιμούσα ένα κανονικό BluRay player, ακόμα και αν αυτό σήμαινε μεγαλύτερο κόστος.

Και το PS1 ήταν και CD Player, με πάρα πολύ καλό ήχο κατά μερικούς. Αλλά κανείς δεν είχε φτάσει να το προτείνει αντί απλού standalone CD player, τουλάχιστον για mainstream χρήση.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω, πάλι πηγαίνουμε σε κύκλους.

Ισως γιατι ηταν ευαισθητο το ματακι το lazer και χαλαγε συχνα , το πιο σωστο επιχειρημα να προτιμουσαν standalone που ειχαν το 1/3 η 1/4 της τιμης για να το προφυλαξουν απο την συχνη χρηση
Τι ψυχη θα ειχαν τα 50 η 60 ευρω σημερινα λεφτα

Οπως και στο 2 , που εφταναν να κανουν 40 ευρω , αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για συμφερουσες αγορες standalone με 180- 200 - 300 ευρω.

Το playstation ειναι το μοναδικο μηχανακι στην αγορα που δικαιολογει τα 1000% λεφτα γιατι κανει πολλα πραγματα εκτος απο αναπαραγωγη , συν οτι εχει να βγαλει ενα κοστος κατασκευης υλικων υψηλης ποιοτητας (cell)

Οι standalone κανουν μια και μονη δουλεια ( αναπαραγωγη) και το κοστος κατασκευης υλικων τους ειναι αμφιβολο , δεν αποκλεειται μεχρι και κινεζικα υλικα να χρησιμοποιουνε και να τους κοστιζουν ουτε 50 ευρω κατασκευαστικα ολο το μηχανακι..

Εμ δεν μπορεις να κατασκευαζεις ενα προιον λχ 50 και να το πουλας 300 η 250

Συμφερουσα αγορα θα ηταν ΜΟΝΟ αν φτασουν στα επιπεδα των παλιων dvd και στο κοστος κατασκευης τους απο 60 ως 80 το πολυ

Και μην μου πει κανενας τωρα οτι πιστευει το κοστος κατασκευης των περισσοτερων standalone φτανει σε τρελα τριψηφια νουμερα αριθμων γιατι θα πεθαινουμε στα γελια

Ενδεικτικα για το ps3 λενε οτι φτανει τα 190 ως 200 ευρω που εχει και τοσα ποιοτικα υλικα μεσα..

Φουμαρα πουλανε , προσπαθουνε να βγαλουνε αρπαχτες τωρα και του χρονου να βλεπουμε πτωσεις τιμων τις ταξεως των 200% 300% οπως γινεται και με τις τηλεορασεις