PS3 ως BLUE RAY PLAYER

Re: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

...μεγα λαθος το ps3 για bluray player .... παρα πολυ θορυβος... τρελλα ενοχλητικος... και βγαζει πολυ θερμοτητα... θα σου σπασει τα νευρα...

το νεο ps3 slim εχει το μισο μεγεθος,καιει το μισο ρευμα,κανει τον μισο θορυβο και περναει τα dts hd kai dolby true hd απο την hdmi.

εχει και 120αρι δισκο και εχει μειωμενη τιμη.300 ευρω ειναι πολυ καλα.

1:το sacd εχει πεθανει.στην Ελλαδα δλδ στο εξωτερικο υπαρχουν καποιες κυκλοφοριες.το μελλον ειναι σιγουρα flac,και γιατι οχι αν το υποστηριξουν blu ray audio disk.
2:τι 4 usb τι 2.δεν μπορω να καταλαβω που μειονεκτει.
3:card reader ενταξει.δεν ειναι τοσο τραγικη η ελειψη.

το θεμα ειναι πως το κοιταει ο αγοραστης σαν blu ray.πρωτιστως τον ενδιαφερει να περναει ολα τα hd σηματα ηχου,να μην πιανει πολυ χωρο και να κανει ησυχια.τωρα που εχει και μεγαλυτερο δισκο ακομα καλυτερα.

δεν ειχα ποτε ps3 ουτε προκειτε να παρω.δεν το χωνεψα ποτε.αλλα με αυτη την κινηση σε αυτα τα χρηματα δεν βλεπω το νοημα να μην το παρει καποιος,σε σχεση με ενα απλο blu ray των 250 ευρω.

Last edited:

Kαι 5ον δεν έχει scart νομίζω. Απαράδεκτο.
Ούτε popcorn ψήνει. Ολα τα bd players πάνω κάτω έχουν την ίδια εικόνα. Μετά παίζει και τι ποσά ρίχνει σε διαφήμιση η oppo και η κάθε oppo
Aν έπαιζε και ματρόσκες, θα χαν εκτοξευτεί οι πωλήσεις

Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Κατά την προσωπική μου γνώμη ο τομέας στον οποίο υστερεί είναι η ηχητική απόδοση. Το είχα συγκρίνει σπίτι μου με το pioneer 51 και η διάφορα ήταν μακράν υπέρ του pio.
Ωστόσο, θεωρώ ότι σήμερα αλλά και για όσο διαρκέσουν οι παιδικές ασθένειες του blue-ray format ως πιο λογική και οικονομική αγορά το ps3.

Κατά την προσωπική μου γνώμη ο τομέας στον οποίο υστερεί είναι η ηχητική απόδοση. Το είχα συγκρίνει σπίτι μου με το pioneer 51 και η διάφορα ήταν μακράν υπέρ του pio.
Ωστόσο, θεωρώ ότι σήμερα αλλά και για όσο διαρκέσουν οι παιδικές ασθένειες του blue-ray format ως πιο λογική και οικονομική αγορά το ps3.

Σε πιο φορμα?

Σε πιο φορμα?

Η σύγκριση έγινε με καλώδιο toslink τόσο σε ταινίες με περιεχόμενο dolby-digital όσο και με dts(το ps3 μου το είχε παραχωρήσει φίλος).
Όταν θα ξαναεχω στα χέρια μου το pio θα το δοκιμάσω σε ένα φίλο μου που έχει ενισχυτή με είσοδο hdmi και ps3 αλλά θεωρώ οι τα συμπεράσματα δεν θα αλλάξουν.
Αρκεί να σου πω ότι σε περιεχόμενο dolby-digital ο ενισχυτής επαιζε με το pio se στάθμη -17db και γέμιζε όλος ο χώρος ενώ όταν έβαζα το playstatin 3 η μέγιστη απαραμορφωτη στάθμη ήταν -13db και τον χώρο δεν τον γέμιζε.

Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

Η σύγκριση έγινε με καλώδιο toslink τόσο σε ταινίες με περιεχόμενο dolby-digital όσο και με dts(το ps3 μου το είχε παραχωρήσει φίλος).
Όταν θα ξαναεχω στα χέρια μου το pio θα το δοκιμάσω σε ένα φίλο μου που έχει ενισχυτή με είσοδο hdmi και ps3 αλλά θεωρώ οι τα συμπεράσματα δεν θα αλλάξουν.
Αρκεί να σου πω ότι σε περιεχόμενο dolby-digital ο ενισχυτής επαιζε με το pio se στάθμη -17db και γέμιζε όλος ο χώρος ενώ όταν έβαζα το playstatin 3 η μέγιστη απαραμορφωτη στάθμη ήταν -13db και τον χώρο δεν τον γέμιζε.

κοίτα... μάλλον δεν το είχες σε bitstream και το volume του ps3 ήταν χαμηλό. Σε bitstream δεν δικαιολογείται καμία αλλαγή στον ήχο διαφορετικά.... δεν ειναι bitstream!

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ BLUE RAY PLAYER?

κοίτα... μάλλον δεν το είχες σε bitstream και το volume του ps3 ήταν χαμηλό. Σε bitstream δεν δικαιολογείται καμία αλλαγή στον ήχο διαφορετικά.... δεν ειναι bitstream!

Αν θέλεις όταν με το καλό το πάρω πίσω μπορείς να επαληθεύσεις η και να διαψεύσεις τα λεγόμενα μου.

Αν θέλεις όταν με το καλό το πάρω πίσω μπορείς να επαληθεύσεις η και να διαψεύσεις τα λεγόμενα μου.-bye-

and what about :flipout: hd master audio?εκει ειναι το ζητουμενο γιατι ειναι ξεπερασμενα αυτα τα φορματ , αν και δεν πιστευω οτι υστερει κοτζαμ καρτα ηχου οπως του ps3 με τοσα κυκλωματα πανω και τεχνολογια κατασκευης , σε σχεση με το απλο κυκλωμα ηχου που εχει ενας player

and what about :flipout: hd master audio?εκει ειναι το ζητουμενο γιατι ειναι ξεπερασμενα αυτα τα φορματ , αν και δεν πιστευω οτι υστερει μια καρτα ηχου οπως του ps3 με τοσα κυκλωματα πανω και τεχνολογια κατασκευης , σε σχεση με το απλο κυκλωμα ηχου που εχει ενας player

What about liverpool?:flipout:
Όπως το βλέπω εγώ υπάρχουν δυο δρόμοι.
1/Μπορούμε να θεωρητικολογούμε μέχρι να βαρεθούμε
2/Να επαληθεύσουμε η να διαψεύσουμε στην πράξη τις απόψεις μας.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ την αγορά του ps3 μια επιτυχημένη αγορά ειδικα για όποιον δεν θέλει να διαθέσει πολλή χρήματα η θέλει να έχει ένα δεύτερο blue-ray player.-bye-

and what about :flipout: hd master audio?εκει ειναι το ζητουμενο γιατι ειναι ξεπερασμενα αυτα τα φορματ , αν και δεν πιστευω οτι υστερει κοτζαμ καρτα ηχου οπως του ps3 με τοσα κυκλωματα πανω και τεχνολογια κατασκευης , σε σχεση με το απλο κυκλωμα ηχου που εχει ενας player

Αν αναφέρεσαι στο ps3 slim, καλώς. Γιατί για το παλιό ps3 έχει γραφτεί πολλές φορές ότι στο θέμα του ήχου έχει πρόβλημα. Η εσωτερική του αποκωδικοποίηση ειδικά στο dts HD-MA υστερεί κατά πολύ, ακόμη και από ένα φθηνότερο player που κάνει bitsream σε συμβατό ενισχυτή.
Οπότε, άλλαξέ το και πάρε ένα slim....
-bye-

sorry αλλα αυτά που γράφονται για προβληματικό ήχο κτλ είναι απλά υπερβολές. Μια χαρά ειναι η εσωτερική αποκωδικοποίηση των HD formats του PS3 fat εκτός αν το σύστημά σου κοστολογείται πάνω απο 20.000 οπότε ίσως ακούσεις ελάχιστη διαφορα και αυτό λόγω της ωραιοποίησης που θα κάνει το καλό σου σύστημα και όχι της αδυναμίας του PS3 να αποκωδικοποιήσει.

Αν αναφέρεσαι στο ps3 slim, καλώς. Γιατί για το παλιό ps3 έχει γραφτεί πολλές φορές ότι στο θέμα του ήχου έχει πρόβλημα. Η εσωτερική του αποκωδικοποίηση ειδικά στο dts HD-MA υστερεί κατά πολύ, ακόμη και από ένα φθηνότερο player που κάνει bitsream σε συμβατό ενισχυτή.
Οπότε, άλλαξέ το και πάρε ένα slim....
-bye-

Το προβλημα που απασχολουσε εδω και 3 χρονια ολη τη σινεφιλ κοινοτητα του blu ray , λυθηκε με το slim , εδω το λεει ξεκαθαρα
http://news.cnet.com/8301-17938_105-10314795-1.html , το πιο ευκολο πραγμα για το cnet να παρει 2 ps3 (slim-fat) και να τα συνδεσει στον ιδιο ενισχυτη ωστε να καταλαβει αν εχουν διαφορες ,εκτος αυτου αν δεις την ανακοινωση της dts μετα το 2.40 το ειχε πει ξεκαθαρα http://www.dts.com/Corporate/Press_...YSTATION_3_COMPUTER_ENTERTAINMENT_SYSTEM.aspx
Απο που συμπεραινεις εσυ οτι βγαζει χειροτερο ηχο το fat , δεν ειδα σε καμια κριτικη να λεγεται αυτο...

Καλές οι κριτικές αλλά το fat που δεν έστελνε bitstream είχε ήχο μάπα σε σχέση με το ταπεινό BDP1500.....

sorry αλλα αυτά που γράφονται για προβληματικό ήχο κτλ είναι απλά υπερβολές. Μια χαρά ειναι η εσωτερική αποκωδικοποίηση των HD formats του PS3 fat εκτός αν το σύστημά σου κοστολογείται πάνω απο 20.000 οπότε ίσως ακούσεις ελάχιστη διαφορα και αυτό λόγω της ωραιοποίησης που θα κάνει το καλό σου σύστημα και όχι της αδυναμίας του PS3 να αποκωδικοποιήσει.

Οχι αγαπητέ.....
Στο ίδιο σύστημα με ενισχυτή pioneer sc-lx81 και ηχεία Accoustic Energy της σειράς Aelite, συνδέσαμε ps3 και Sony BDP-S350. Το μεν πρώτο ρυθμισμένο να δίνει PCM στον ενισχυτή, το δε δεύτερο bitstream. Σε ταινίες με ήχο dts HD-MA, οι διαφορές ήταν παραπάνω από εμφανείς........
-bye-