τώρα να δεις πόσοι θα το παίρνουν για BD player!
Κατά την προσωπική μου γνώμη ο τομέας στον οποίο υστερεί είναι η ηχητική απόδοση. Το είχα συγκρίνει σπίτι μου με το pioneer 51 και η διάφορα ήταν μακράν υπέρ του pio.
Ωστόσο, θεωρώ ότι σήμερα αλλά και για όσο διαρκέσουν οι παιδικές ασθένειες του blue-ray format ως πιο λογική και οικονομική αγορά το ps3.
Σε πιο φορμα?
Η σύγκριση έγινε με καλώδιο toslink τόσο σε ταινίες με περιεχόμενο dolby-digital όσο και με dts(το ps3 μου το είχε παραχωρήσει φίλος).
Όταν θα ξαναεχω στα χέρια μου το pio θα το δοκιμάσω σε ένα φίλο μου που έχει ενισχυτή με είσοδο hdmi και ps3 αλλά θεωρώ οι τα συμπεράσματα δεν θα αλλάξουν.
Αρκεί να σου πω ότι σε περιεχόμενο dolby-digital ο ενισχυτής επαιζε με το pio se στάθμη -17db και γέμιζε όλος ο χώρος ενώ όταν έβαζα το playstatin 3 η μέγιστη απαραμορφωτη στάθμη ήταν -13db και τον χώρο δεν τον γέμιζε.
κοίτα... μάλλον δεν το είχες σε bitstream και το volume του ps3 ήταν χαμηλό. Σε bitstream δεν δικαιολογείται καμία αλλαγή στον ήχο διαφορετικά.... δεν ειναι bitstream!
κοίτα... μάλλον δεν το είχες σε bitstream και το volume του ps3 ήταν χαμηλό. Σε bitstream δεν δικαιολογείται καμία αλλαγή στον ήχο διαφορετικά.... δεν ειναι bitstream!
Η σύγκριση έγινε με καλώδιο toslink τόσο σε ταινίες με περιεχόμενο dolby-digital όσο και με dts(το ps3 μου το είχε παραχωρήσει φίλος).
Όταν θα ξαναεχω στα χέρια μου το pio θα το δοκιμάσω σε ένα φίλο μου που έχει ενισχυτή με είσοδο hdmi και ps3 αλλά θεωρώ οι τα συμπεράσματα δεν θα αλλάξουν.
Αρκεί να σου πω ότι σε περιεχόμενο dolby-digital ο ενισχυτής επαιζε με το pio se στάθμη -17db και γέμιζε όλος ο χώρος ενώ όταν έβαζα το playstatin 3 η μέγιστη απαραμορφωτη στάθμη ήταν -13db και τον χώρο δεν τον γέμιζε.
and what abouthd master audio?εκει ειναι το ζητουμενο γιατι ειναι ξεπερασμενα αυτα τα φορματ , αν και δεν πιστευω οτι υστερει μια καρτα ηχου οπως του ps3 με τοσα κυκλωματα πανω και τεχνολογια κατασκευης , σε σχεση με το απλο κυκλωμα ηχου που εχει ενας player
and what abouthd master audio?εκει ειναι το ζητουμενο γιατι ειναι ξεπερασμενα αυτα τα φορματ , αν και δεν πιστευω οτι υστερει κοτζαμ καρτα ηχου οπως του ps3 με τοσα κυκλωματα πανω και τεχνολογια κατασκευης , σε σχεση με το απλο κυκλωμα ηχου που εχει ενας player
Αν αναφέρεσαι στο ps3 slim, καλώς. Γιατί για το παλιό ps3 έχει γραφτεί πολλές φορές ότι στο θέμα του ήχου έχει πρόβλημα. Η εσωτερική του αποκωδικοποίηση ειδικά στο dts HD-MA υστερεί κατά πολύ, ακόμη και από ένα φθηνότερο player που κάνει bitsream σε συμβατό ενισχυτή.
Οπότε, άλλαξέ το και πάρε ένα slim....
![]()
sorry αλλα αυτά που γράφονται για προβληματικό ήχο κτλ είναι απλά υπερβολές. Μια χαρά ειναι η εσωτερική αποκωδικοποίηση των HD formats του PS3 fat εκτός αν το σύστημά σου κοστολογείται πάνω απο 20.000 οπότε ίσως ακούσεις ελάχιστη διαφορα και αυτό λόγω της ωραιοποίησης που θα κάνει το καλό σου σύστημα και όχι της αδυναμίας του PS3 να αποκωδικοποιήσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.