ps3 Slim ή xbox Slim???

dilliger

Established Member
[FONT=&quot]:award:Καλημέρα σε όλους! Τα φώτα σας.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Παίζω μόνο ΝΒΑ 2κ10 (και πολύ πολύ σπάνια [/FONT][FONT=&quot]PRO[/FONT][FONT=&quot]), δηλ απέχω χιλιάδες έτη από το να χαρακτηριστώ [/FONT][FONT=&quot]gamer[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]J[FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]Έχω 2-3 φίλους που έχουν ήδη [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3. [/FONT]
[FONT=&quot]Το ερώτημα είναι μάλλον απλό… Να πάρω ένα [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3 Και απλά να δίνω γύρω στα 50 ευρω το χρόνο για το νέο 2Κ της χρονιάς… η να πάρω το νέο [/FONT][FONT=&quot]xbox[/FONT][FONT=&quot] το οποίο σπάει (σπάει όντως).[/FONT]
[FONT=&quot]Στο [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3 τα [/FONT][FONT=&quot]update[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Στο 2Κ γίνονται δωρεαν από την [/FONT][FONT=&quot]free[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]υπηρεσία της [/FONT][FONT=&quot]Sony[/FONT][FONT=&quot] (+το [/FONT][FONT=&quot]online[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]gaming[/FONT][FONT=&quot])… Στο [/FONT][FONT=&quot]XBOX[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]πρέπει να πληρώσω συνδρομή για να γίνουν τα [/FONT][FONT=&quot]update[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Στο παιχνίδι ή αυτό γίνεται δωρεάν και η συνδρομή χρειάζεται μόνο για το [/FONT][FONT=&quot]Online[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]παιχνιδι?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ευχαριστώ προκαταβολικά…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Η ντροπή των [/FONT][FONT=&quot]gamer…:award:[/FONT]

χαχαχαχαχαχα ντροπη οντως :violent-smiley-030:

περα απο την πλακα τωρα οχι τα updates στο 360 γινονται ΔΩΡΕΑΝ μονο για online gaming δινεις συνδρομη και για αλλα καλουδια.

αλλα τα updates ειναι free και φυσικα ειναι αυτοματα μωλις βαλεις το παιχνιδι και υπαρχει καπιο update το κανει μονο του.

παντως να ξερεις οτι η online υπηρεσια του x-box ειναι καλυτερη
ακομα και εδω υσχηει το "οτι πληρωνεις περνεις"
δεν λεω εχει κανει προοδους το playstation αλλα το x-box συνεχειζει να ειναι καλυτερο :SFGSFGSF:

οχι φιλε μου αν ειναι σπασμενο τρωει ban η κονσολα και δεν μπορεις να συνδεθεις στο νετ για updates

να ξερεις παντως οτι στο x-box αυτα τα 2 games ειναι καλυτερα
γενικα να ξερεις οτι τα περισσοτερα παιχνιδια που βγαινουν και για της 2 κονσολες
στο x-box ειναι καλυτερα καθως ειναι η βασικη πλατφορμα αναπτυξης
και μετα τα κανουν port στο ps3

γι'αυτο φαινονται καλυτερα

αλλα αν θες να βλεπεις και blu-ray ταινιες τοτε το ps3 ειναι μονοδρομος
αν το θες για gaming μονο τοτε το x-box αξιζει περισσοτερο
παντως ψαξτο λιγο παραπανω και κοιτα και της αποκλειστικοτητες της καθε κονσολας
γιατι καποια στιγμη θα βαρεθεις μονο αυτα τα 2 παιχνιδια και θα ψαξεις και κατι αλλο

Last edited:
το blue ray δε μου λεει κατι γενικα HD υλικο το βλεπω μεσω WD TV live... οπως ανεφερα και πιο πανω το θελω για λιγες στιγμες χαλαρωσης (οταν λειπει η γυναικα απο το σπιτι!!! :-P) , το οτι εχουν 2 φιλαρακια ps3 δεν ειναι σημαντικο για On line συναντησεις?

το blue ray δε μου λεει κατι γενικα HD υλικο το βλεπω μεσω WD TV live... οπως ανεφερα και πιο πανω το θελω για λιγες στιγμες χαλαρωσης (οταν λειπει η γυναικα απο το σπιτι!!! :-P) , το οτι εχουν 2 φιλαρακια ps3 δεν ειναι σημαντικο για On line συναντησεις?

Λογικό δεν είναι?

Τα φιλαράκια θα χορεύουν RAVE κι' εσύ ΤΣΑΜΙΚΟ? :drummer:

PS3:award:

ναι αμε αν γουσταρεις να παιζεις online με τα φιλαρακια σου ναι αξιζει
τα φιλαρακια σου τα εχεις ρωτησει αν τα εχουν καταφερει να παιξουν pro χωρις προβληματα οπως lag και dissconect?

Re: Απάντηση: ps3 Slim ή xbox Slim???

ναι αμε αν γουσταρεις να παιζεις online με τα φιλαρακια σου ναι αξιζει
τα φιλαρακια σου τα εχεις ρωτησει αν τα εχουν καταφερει να παιξουν pro χωρις προβληματα οπως lag και dissconect?

Έχω παίξει εγώ.Και Gran Tourismo και Resident Evil 5 και Lost Planet κ.α χωρίς προβλήματα lag και disconnect.

Άλλο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ps3 Slim ή xbox Slim???

Έχω παίξει εγώ.Και Gran Tourismo και Resident Evil 5 και Lost Planet κ.α χωρίς προβλήματα lag και disconnect.

Άλλο?

ε εισαι τυχερος τι να πω :award:

παντως εχει προβληματα και ενας απο τους λογους που το σουταρα ηταν αυτος
και γενικα δεν με ευχαριστησε σε αυτην την γενια το ps3

σονακιας ημουν και εγω
αλλα ειδα το φως ευτιχως τωρα μονο psp εχω απο sony

αλλα γενικα η τρελα μου η μεγαλη ηταν η sega :grinning-smiley-043
αλλα δυστηχως γιοκ

Αντικειμενικα το xbox στην παρουσα φαση εχει καλυτερες ΠΑΡΟΧΕΣ ονλινε (τονιζω το παροχες) και μεχρι το δεκεμβρη θα υποστηριζεται και επισημα στην ελλαδα (το Ps3 network υποστηριζεται ηδη).

Οταν λεω παροχες πχ εχει persistant group chat κοινος κανει μια ομαδα με τα φιλαρακια σου για chat και αυτη μενει ανεξαρτητος τι παιχνιδι παιζει ο καθενας ή αν βρισκεται στο Home screen. Στο ps3 πρεπει να μπειτε στο ιδιο παιχνιδι για να μιλησετε ή να ειστε ολοι εκτος παιχνιδιου. Βεβαια υπολογισε μια 50αρα το χρονο για συνδρομη.

Σαν ευκολιες το ps3 ειναι καλυτερο (media player-blu ray κλπ κλπ)

Παιχνιδια πανω κατω τα ιδια ειναι (με μερικες εξαιρεσεις που φαινονται καλυτερα στο ενα ή στο αλλο ) με κορυφαια γραφικα να εχουν παιχνιδια για το ps3 (god of war, uncharted, killzone 2 , gt5 κλπ)

Και τα δυο ειναι τιμιες αγορές οποτε οτι και να διαλεξεις θα σε καλυψει.

[FONT=&quot]:award:Καλημέρα σε όλους! Τα φώτα σας.[/FONT]

[FONT=&quot]Παίζω μόνο ΝΒΑ 2κ10 (και πολύ πολύ σπάνια [/FONT][FONT=&quot]PRO[/FONT][FONT=&quot]), δηλ απέχω χιλιάδες έτη από το να χαρακτηριστώ [/FONT][FONT=&quot]gamer[/FONT]J[FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]Έχω 2-3 φίλους που έχουν ήδη [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3. [/FONT]
[FONT=&quot]Το ερώτημα είναι μάλλον απλό… Να πάρω ένα [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3 Και απλά να δίνω γύρω στα 50 ευρω το χρόνο για το νέο 2Κ της χρονιάς… η να πάρω το νέο [/FONT][FONT=&quot]xbox[/FONT][FONT=&quot] το οποίο σπάει (σπάει όντως).[/FONT]
[FONT=&quot]Στο [/FONT][FONT=&quot]PS[/FONT][FONT=&quot]3 τα [/FONT][FONT=&quot]update[/FONT][FONT=&quot]Στο 2Κ γίνονται δωρεαν από την [/FONT][FONT=&quot]free[/FONT][FONT=&quot]υπηρεσία της [/FONT][FONT=&quot]Sony[/FONT][FONT=&quot] (+το [/FONT][FONT=&quot]online[/FONT][FONT=&quot]gaming[/FONT][FONT=&quot])… Στο [/FONT][FONT=&quot]XBOX[/FONT][FONT=&quot]πρέπει να πληρώσω συνδρομή για να γίνουν τα [/FONT][FONT=&quot]update[/FONT][FONT=&quot]Στο παιχνίδι ή αυτό γίνεται δωρεάν και η συνδρομή χρειάζεται μόνο για το [/FONT][FONT=&quot]Online[/FONT][FONT=&quot]παιχνιδι?[/FONT]

[FONT=&quot]Ευχαριστώ προκαταβολικά…[/FONT]

[FONT=&quot]Η ντροπή των [/FONT][FONT=&quot]gamer…:award:[/FONT]

Αν σκοπεύεις να παίξεις online με τους φίλους σου τότε μην το συζητάς...

αλλιώς όποια να πάρεις από τις δύο θα κάνει τη δουλειά της και με το παραπάνω...

Νομιζω κλεινω προς το Ps3 μιας και το Δωρεαν On line με τους φιλους κερδίζει...στα σημεια... Εχετε ακούσει αν θα γίνει κάποια μειωση απο την Sony λόγω εμφανισης των νέων 160/320GB?

Το XBox ειναι καλυτερο σαν κονσολα γιατι τα παιχνιδια φτιαχνονται για το 360 και στην συνεχεια γινονται port στο PS3 ενω εχει και καλυτερη υπηρεσια online οπως αναφερθηκε παραπανω...

Απο την αλλη θελει και 35 ευρω συνδρομη (οχι 50 που αναφερθηκε)...

Εκτός του online με τους φίλους, θα μπορείται να ανταλλάξετε και παιχνίδια μεταξύ σας;)