Ps3 Vs Xbox360

Status
Not open for further replies.
Mαλιστα , δηλαδη οποιος αγορασει ενα "κουτσο" 360 γινεται μετα και ειδικος.

Ενημερωτικα για οσους απο οσους διαβαζουν το υπαρχον νημα εχουν και ΙQ πανω απο 80 (γιατι απο οτι φαινεται μερικοι εχουν πολυ χαμηλότερο ) εδω εχει τις αναλυσεις πολλων παιχνιδιων με την υπαρξη η οχι Anti-aliasing...

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241

Πολυ αμφιβαλω γιατι αν ειχες και τις δυο κονσολες δεν θα ελεγες αυτες τις ανοησιες.

Σε επιπεδο γραφικων το 360 ειναι καλυτερο για τους λογους που εχουν αναλυθει εδωμεσα 100 φορες και εχουν να κανουν με την ικανοτητα της καλυτερης καρτας γραφικων του 360 να υποστηριζει ΑΑ χωρις πτωση ταχυτητας.

Γι'αυτο αλλωστε οταν γινει συγκριση των παιχνιδιων που κυκλοφορουν και στις δυο κονσολες το PS3 εχει στο 90% χειροτερο frame rate.

Δεν ειδα κανενα παιχνιδι στο xbox να φτανει τα γραφικα των drake , gt5p , mgs4 , killzone 2 και λοιπα
αν οι 3rd parties εταιριες δεν ξερουν να μεταφερουνε ενα Multiplatform με μετρια γραφικα για τα σημερινα δεδομενα ( οπως εχουν τα περισσοτερα) σε ενα ισχυρο hardware οπως του ps3 δεν φταιει η σονυ γιαυτο αλλα η τεμπελια των προγραμματιστων ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
Aν προγραμματισμος τους ειναι κουκουρουκου και το πιο ισχυρο hardware μπορεις να γονατισεις με γραφικα μετρια και πιο κατω
παρε παραδειγμα τον προγραμματισμο του test drive 5 σε πισι ποσο καλα τρεχει , σε σχεση με του nfs carbon που κολλαει ακομα και με 4 αυτοκινητα ταυτοχρονα σε οπιαδηποτε συνθεση και με χειροτερα γραφικα απο οτι του test drive 5

Last edited:
οκ, αλλά...
Δεν ειδα κανενα παιχνιδι στο xbox να φτανει τα γραφικα των drake , gt5p , mgs4 , killzone 2 και λοιπα
έχεις δει τα γραφικά των PRG4, Gears Of War, ForzaM 2; Κάθε console έχει τα δικά της ατού, αλλά το PS3 ακόμα δεν έχει παρουσιάσει αυτό που υπόσχοταν σε κάτι Ε3 2005....

αν οι 3rd parties εταιριες δεν ξερουν να μεταφερουνε ενα Multiplatform με μετρια γραφικα για τα σημερινα δεδομενα ( οπως εχουν τα περισσοτερα) σε ενα ισχυρο hardware οπως του ps3 δεν φταιει η σονυ γιαυτο αλλα η τεμπελια των προγραμματιστων ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
Σε αυτό έχεις κάποιο δίκιο, τα 3rd Parties όμως σπάνια βαζουν τους "εργάτες"¨τους να ασχοληθούν με μια πλατφόρμα αποκλειστικά. Είναι κοινώς αποδεκτό πως το 360 είναι πιο εύκολο στον προγραμματισμό λόγο συγγενούς αρχιτεκτονικής με τα PC.

Aν προγραμματισμος τους ειναι κουκουρουκου και το πιο ισχυρο hardware μπορεις να γονατισεις με γραφικα μετρια και πιο κατω
δεν είναι μόνο θέμα προγραμματισμού, υπάρχει γενικά δυσκολία στην αξιοποίηση του Cell, άλλωστε μην ξεχνάς πως στα αρχικά σχέδια της Sony ήταν να χρησιμοποιούσε την CPU και για την επεξεργασία γραφικών, αλλά στην πορεία υπήρξαν προβλήματα.
παρε παραδειγμα τον προγραμματισμο του test drive 5 σε πισι ποσο καλα τρεχει , σε σχεση με του nfs carbon που κολλαει ακομα και με 4 αυτοκινητα ταυτοχρονα σε οπιαδηποτε συνθεση και με χειροτερα γραφικα απο οτι του test drive 5
Atari vs EA :a0210:

Mαλιστα , δηλαδη οποιος αγορασει ενα "κουτσο" 360 γινεται μετα και ειδικος.

Ενημερωτικα για οσους απο οσους διαβαζουν το υπαρχον νημα εχουν και ΙQ πανω απο 80 (γιατι απο οτι φαινεται μερικοι εχουν πολυ χαμηλότερο ) εδω εχει τις αναλυσεις πολλων παιχνιδιων με την υπαρξη η οχι Anti-aliasing...

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241

μπλα μπλα μπλα μπλα......... :flipout:

Οταν και αμα δεις ποτε σου τετοια γραφικα στο 360 ελα πες μου.
Μεχρι τοτε μπλα μπλα μπλα μπλα ......... -bye-

View attachment 30301

ss_preview_2909268102_c66970698e_b.jpg.jpg

Φυσικα γαργαρα και ασχολιαστο το θεμα οτι το ps3 μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια του 360 ενω το 360 ΟΧΙ και εκει ειναι η συγκριση και η μεγαλη τους διαφορα.

Ειπα να μην ξαναπαντησω και ξαναπαντησα.
Πιστευω να το τηρησω τωρα.

Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

ρε σεις σοβαρά μιλάω. Εχω και τις δυό κονσόλες και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, αφού έχω μόνο για xbox παιχνίδια.

Αγαπητέ Τάσο και εγώ αυτή την απορία έχω
γιατί το PS3 το έχω για Blu Ray και το 360 για gaming...

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αγαπητοί. Υποθετικά αναφερόταν ότι θα μπορούσε να "τρέξει" τα παιχνίδια του Xbox360.

Φυσικα οχι βρε παιδια.
Απλα τιτλοι οπως το MGS4 , Grand Turismo , Uncharted , Killzone 2 , F1 και αλλοι , μεχρι στιγμης εχουν βγει οι developers και εχουν πει οτι δεν γινεται να βγουν στο 360 λογω δυναμης επεξεργαστη , χωρητικοτητας , και απουσιας σκληρου δισκου.
Ενω ολα του 360 καλιστα μπορουν να γραφτουν και για ps3 και να γινουν και καλυτερα αμα το θελησουν.

Εδω ο Carmack συγκεκριμενα αναφερει τι γινεται για το δικο του παιχνιδι και οτι θα βγει με πολυ χειροτερα γραφικα στο 360. Ευτυχως θα βγει γιατι αλλα απλα δεν γινεται.
http://www.qj.net/Carmack-Rage-to-look-worse-on-Xbox-360-than-PS3-PC-Mac-versions/pg/49/aid/122805

Σε αλλα παιχνιδια των 45giga δεν γινεται καθολου να παιξουν στο 360 και φανταστειτε οτι ειναι ακομη η αρχη.
Θα ακολουθησουν πολλοι τιτλοι με την ιδια μοιρα.
Αυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα των δυο κονσολων.

To ασχημο ειναι οτι οι περισσοτεροι multiplatform τιτλοι αναγκαζονται να γινονται "downgrade" στις δυνατοτητες του 360 γιατι ειναι αναγκασμενοι να βγαζουν το ιδιο προιον και ειναι η πρωτη φορα που θα βγει παιχνιδι διαφορετικο και αναλογα τις δυνατοτητες της καθε κονσολας (Rage).

Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι multiplatform τιτλοι ειναι κατω απο 9gb και ολα τα exclusives του ps3 παντα ΠΟΛΥ πανω απο 10gb.

Re: Απάντηση: Ps3 Vs Xbox360

Αγαπητέ Τάσο και εγώ αυτή την απορία έχω
γιατί το PS3 το έχω για Blu Ray και το 360 για gaming...

το ps 3 εχει τα διπλασια exclusives απο οτι του xbox και τα περισσοτερα παιχνδια του xbox παιζονταi και στο pc-bye-
τα περισσοτερα παιχνδιια του xbox τα εχω παιξει στο pc αναριωτεμαι τελικα γιατι παιρνουνε xbox να παιξουνε 2-3 τιτλους?

Φυσικα οχι βρε παιδια.
Απλα τιτλοι οπως το MGS4 , Grand Turismo , Uncharted , Killzone 2 , F1 και αλλοι , μεχρι στιγμης εχουν βγει οι developers και εχουν πει οτι δεν γινεται να βγουν στο 360 λογω δυναμης επεξεργαστη , χωρητικοτητας , και απουσιας σκληρου δισκου.
Αυτο είναι στα πλαίσια του Μάρκετινγκ...μπορώ να σου παραθέσω παρόμοιες δηλώσεις της Bungie για το Halo 3, της Epic για το Gears Of War, των Microsoft Studios για το Forza Motorsport 2....

Ενω ολα του 360 καλιστα μπορουν να γραφτουν και για ps3 και να γινουν και καλυτερα αμα το θελησουν.
wishful thinking...αλλά μακάρι...

Εδω ο Carmack συγκεκριμενα αναφερει τι γινεται για το δικο του παιχνιδι και οτι θα βγει με πολυ χειροτερα γραφικα στο 360. Ευτυχως θα βγει γιατι αλλα απλα δεν γινεται.
http://www.qj.net/Carmack-Rage-to-look-worse-on-Xbox-360-than-PS3-PC-Mac-versions/pg/49/aid/122805

Σε αλλα παιχνιδια των 45giga δεν γινεται καθολου να παιξουν στο 360 και φανταστειτε οτι ειναι ακομη η αρχη.
Θα ακολουθησουν πολλοι τιτλοι με την ιδια μοιρα.
Αυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα των δυο κονσολων.

To ασχημο ειναι οτι οι περισσοτεροι multiplatform τιτλοι αναγκαζονται να γινονται "downgrade" στις δυνατοτητες του 360 γιατι ειναι αναγκασμενοι να βγαζουν το ιδιο προιον και ειναι η πρωτη φορα που θα βγει παιχνιδι διαφορετικο και αναλογα τις δυνατοτητες της καθε κονσολας (Rage).
downgrade...βασικά downgrade γίνονται όλοι οι τίτλοι των 3rd parties...μόνο στην ανάπτυξη πάνω σε Debug Kits, δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Τώρα το downgrade είναι μεγάλη κουβέντα, μήπως δεν έγινε downgrade για παιχνίδια όπως το GTA IV, The Bourne Conspiracy για το PS3...

Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι multiplatform τιτλοι ειναι κατω απο 9gb και ολα τα exclusives του ps3 παντα ΠΟΛΥ πανω απο 10gb.
αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία ή απόδειξη για κάτι όμως...
μπορεί το 10GB+ να είναι ο ασυμπίεστος ήχος για παράδειγμα...

γενικά πιστεύω είναι θέμα τι σχέση έχεις με την κονσόλα σου
αν είσαι ικανοποιημένος με το PS3 ή το 360 είναι υποκειμενικό θέμα. Άλλοι τα βάζουν στην τσέπη τους..

Last edited:
@Trisalon
το ps 3 εχει τα διπλασια exclusives απο οτι του xbox και τα περισσοτερα παιχνδια του xbox παιζονταi και στο pc-bye-
τα περισσοτερα παιχνδιια του xbox τα εχω παιξει στο pc αναριωτεμαι τελικα γιατι παιρνουνε xbox να παιξουνε 2-3 τιτλους?

διπλάσια exclusives? i dont think so....

Κοίτα, πιστεύω πως έχει να κάνει με τους console users περισσότερο και όχι με τους υβριδικούς δηλαδή PC+360+PS3+Wii

αν θέλει κάποιος να παίξει ένα χρόνο νωρίτερα το Gears of War 2, ή να παίξει exclusives όπως Halo 3, ή Forza Motorsport 2, ή PGR 4 θα πάρει 360.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως η Microsoft είναι μια εκδότρια εταιρεία που έχει μεγαλύτερο target group στα PC απ' ότι στις (στην) κονσόλες.
Η Sony βέβαια, το ακρως αντίθετο...

btw...Crysis μόνο στο PC!!!!

γενικά πιστεύω είναι θέμα τι σχέση έχεις με την κονσόλα σου
αν είσαι ικανοποιημένος με το PS3 ή το 360 είναι υποκειμενικό θέμα. Άλλοι τα βάζουν στην τσέπη τους..

Φυσικα και ετσι ειναι !!!
Εχω καταευχαριστηθει το 360 και πιστευω οτι πρεπει να εχεις και τα δυο ειδικα τωρα που το ps3 ακομη δεν παιζει αντιγραφες.
Απλα απανταω σε ανακριβιες και σε καραμελες που καθομαι και διαβαζω και απλα δεν ισχυουν.

Και οι δυο οι κονσολες ειναι ΣΟΥΠΕΡ και σιγουρα δεν θα μπορουσα να ειμαι με την μια μονο!!!

Φυσικα και ετσι ειναι !!!
Εχω καταευχαριστηθει το 360 και πιστευω οτι πρεπει να εχεις και τα δυο ειδικα τωρα που το ps3 ακομη δεν παιζει αντιγραφες.
Απλα απανταω σε ανακριβιες και σε καραμελες που καθομαι και διαβαζω και απλα δεν ισχυουν.

Και οι δυο οι κονσολες ειναι ΣΟΥΠΕΡ και σιγουρα δεν θα μπορουσα να ειμαι με την μια μονο!!!

σωστός ο παίκτης!!!!

διπλάσια exclusives? i dont think so....

Κοίτα, πιστεύω πως έχει να κάνει με τους console users περισσότερο και όχι με τους υβριδικούς δηλαδή PC+360+PS3+Wii

αν θέλει κάποιος να παίξει ένα χρόνο νωρίτερα το Gears of War 2, ή να παίξει exclusives όπως Halo 3, ή Forza Motorsport 2, ή PGR 4 θα πάρει 360.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως η Microsoft είναι μια εκδότρια εταιρεία που έχει μεγαλύτερο target group στα PC απ' ότι στις (στην) κονσόλες.
Η Sony βέβαια, το ακρως αντίθετο...

btw...Crysis μόνο στο PC!!!!
Μ´αρέσει που με λες υβριδικό !!!!!!! αν μάλιστα κάποια τα έχω απο 2 ή αν τα έχω σε όλες τις γενιές τους τότε εκτός από μα...κας τι άλλο είμαι;;; :flipout::flipout::flipout:

Μ´αρέσει που με λες υβριδικό !!!!!!! αν μάλιστα κάποια τα έχω απο 2 ή αν τα έχω σε όλες τις γενιές τους τότε εκτός από μα...κας τι άλλο είμαι;;; :flipout::flipout::flipout:

χεχεχεχε, δεν το είπα προσβλητικά :P

θα είσαι φαντάζομαι, πολυπύρινος υβριδικός χρήστης!!!!

:BDGBGDB55:

χεχεχεχε, δεν το είπα προσβλητικά :P

θα είσαι φαντάζομαι, πολυπύρινος υβριδικός χρήστης!!!!

:BDGBGDB55:
Το ξέρω οτι δεν το είπες προσβλητικά
Και ´γω πλάκα κάνω με τα χάλια μας που δεν μας φτάνει ένα !!!! :grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.