Ps3 υποκατάστατο του HTPC

ναι γιατι ειναι fat32.
εχεις λαθος ρυθμισεις μαλλον ολα στ default πρεπει ναναι kai to filesplitting sto fat32.

ερώτηση: έχω μετατρέψει ενα mkv και έχω 2 mp4.

ένα που έιναι 4 giga και ένα 2 και κάτι. τα γράφω σε δίσκο και το ps3 δεν βλέπει τίποτα...! :confused::confused::confused:

μολις ειπα οτι πρεπει ναναι default.
κανε :
file splitting-fat32 4gb
output file extension-mpg
transcoding codec-mpeg 2(fast)
kai video trascoding automatic
μονο ετσι θα λειτουργησει σωστα.

μα αυτό κάνω( αλλά mp4 )... τα κάνει split σε 4 giga κανονικά... τα γραφω κανονικα σε fat32 δίσκο και το ps3 δεν βλέπει τίποτα!

κόμε ενα mkv σε 50mb και δοκίμασε να το μετατρέψεις σε όλα τα εxtensions που υπάρχουν. Μετα βαλτα στο ps3 και δες ποιο παίζει. Στο δικό μου τα .mp4 δεν τα βλέπει.

παιδια γιασας κι απο μενα και μπραβο για το φορουμ.
εμενα απο τα δυο αρχεια mpg που περνω μονο το πρωτο παιζει το αλλο το βλεπει το ps3 σαν copured file (καπος ετσι)

εμενα δεν παιζει κανενα απο τα δυο και μου λεει corrupted data το πρωτο ειναι 4093mb τι κανω λαθος ?οι ρυθμισεις ειναι οπως μου τις ειπες

περιεργο.......
εχετε τα 60αρια ps3?
εγω στο 60αρι μου ολα οκ μεχρι στιγμης και εχω πολλα

μολις εκανα και το american gangster 720p απο mkv και παιζει
απιστευτα.
χωρις προβλημα.
δεν ξερω μαλλον κατι αλλο θα φταιει σε σας.
σε vista το τρεχω το προγραμμα

Μπορεί κανείς να εξηγήσει γιατί το προγραμματάκι είναι επιλεκτικό ακόμα και σε mkv files? Εντάξει, τα περισσότερα τα παίζει τέλεια, καλύτερα από κάθε προσδοκία.
Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που βγάζει μήνυμα "could not parse mkv file".
Τι γίνεται εκεί?
Ξέρεις τι είναι να κατεβάζεις με τις ώρες και στο τέλος να παίζονται όλα κορώνα γράμματα?...:slapface:

ακριβως αυτο μου βγαζει και στο transformers
καπου διαβασα οτι πρπει ναχεις 10 φορες το μεγεθος του βιντεο σε ελευθερο στο σκληρο.
τι να πω δεν ξερω
κανεις αλλος
πως λυνετε το προβλημα με το "could not parse mkv file".?

εγω εχω τοσες ταινιες και δεν μπορω να δω ουτε μια... δεν μου λυσατε την απορια..πρεπει το file να ειναι ισο η μικροτερο των 4 γκικα?ευχαριστω

Ο τύπος που έχει φτιάξει το πρόγραμμα το ενημερώνει διαρκώς.
Ας έχουμε το νου μας, μπορεί ανα πάσα στιγμή να σκάσει μια αναβάθμιση που λύνει κάτι κι εμείς να παιδευόμαστε με παλιότερη version.

Δεν εχει σημασια....
Αν το μετατρεψει σε Mpeg2 ο,τι μεγεθος και να ειναι το αρχειο θα το δει...:a0210:

δηλ. αν ειναι 6g και το βαλω στο σκληρο του ps3 θα το δει κανονικα (το fat32;)

Απάντηση: Re: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

δηλ. αν ειναι 6g και το βαλω στο σκληρο του ps3 θα το δει κανονικα (το fat32;)

Οχι. Θα το βαλεις στο πρόγραμμα όσα GB και να είναι και το πρόγραμμα θα σου το σπάσει σε όσα κομμάτια χρειαστεί των 4GB (εχει μια επιλογή που πρέπει να τσεκάρεις).