sakisart
Senior Member
Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε με το mkv2vod το ανοίγω απ'τα προγράμματα αλλά δεν ανταποκρίνεται.Πρέπει να κάνω κάτι με τα ''tools''; Το εγκατέστησα αλλά τίποτα.
Το εικονίδιο που ανοίγει το πρόγραμμα είναι αυτό το μαύρο γκρι με το σήμα του playstation. Στη δική μου επιφάνεια εργασίας έχει βγει κι άλλο ένα που δείχνει ενα pc με κάποιο σήμα μαζί, το οποίο δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς αλλά δεν το πετάω κιόλας, για να μη ψάχνομαι μετά καλού κακού.
Ανοίγοντας λοιπόν το πρόγραμμα με το εικονίδιο του ps, κάνεις source file - choose, δηλώνεις από κάτω ακριβώς στο destination directory που θες να σωθεί το αρχείο και πατάς το κουμπί στα δεξιά "add file". Έτσι ενεργοποιείς το encoding και ξεκινάει η μπλε μπάρα να "γράφει"
Tο αρχείο που προκύπτει το γράφεις σε ενα dvd το οποίο πετάς στη κονσόλα και ιδού το θαύμα!
Τα μονής στρώσης dvds δεν χωράνε περισσότερα από 4,3gb (ας γράφει το κουτάκι 4,7...), αυτό στα υπόψιν. Ένα άλλο στα υπόψιν είναι τα αρχεία που κατεβάζεις να είναι mkv ή αλλιώς matroska. Μόνο σε αυτά δουλεύει.
Όσο κρατάει η διαδικασία καλό είναι να μην τρέχει άλλη εφαρμογή. Είναι γρήγορο αλλά βαρύ το προγραμματάκι.
Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή επιτυχία τώρα![]()
Μετά από αρκετές ώρες παίξιμο με το mkv2vob πρόκειται για πολύ καλο και γρήγορο προγραμματάκι, όμως το αποτέλεσμα που είδα στο PS3 δεν συγκρίνετε με HTPC.
Η εικόνα καταρχή κόβετε αρκετά πάνω και κάτω αλλα και στα πλάι σαν να κανεις zoom. Η εικόνα είναι θολή και τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά όπως του HTPC.
Συγκεκριμένα έκανα convert το Planet Earth και είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα τις εικόνας μειώνεται σημαντικά μετά το conversion.
....το μεγεθος του ειναι περιπου 5gb το οποιο ειναι κουφο και παρα πολυ περιεργο.μονο ο περιορισμος των 4 ειναι σχετικο σπασιμο αλλα εμενα δεν με πειραζει...:2thumb22sup:
Αυτό είναι οντως ΠΟΛΥ κουφό....
Μπορουσε να τα κανει μεχρι 4,37GB (DVD-5) ή μέχρι 8,5GB (DVD-9)... :grandpa:
Θα το εκτιμουσα πολύ πάντως, ΑΝ σε επομενη έκδοση του προγράμματος σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το μέγεθος που θέλεις και το πρόγραμμα να εφαρμόζει τη σχετική συμπίεση....
(όπως γίνεται με το VSO ConvertXtoDVD) :antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.