Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε με το mkv2vod το ανοίγω απ'τα προγράμματα αλλά δεν ανταποκρίνεται.Πρέπει να κάνω κάτι με τα ''tools''; Το εγκατέστησα αλλά τίποτα.

Με τα tools δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ, δεν ξέρω τα άλλα παιδιά.
Καλύτερα κάνε uninstall και μετά ξανακάνε την εγκατάσταση του προγράμματος.

με το εικονίδιο στην επ.εργασίας δεν το ανοίγει.Αν μπω μέσα στα program files του προγράμματοςέχει ένα εικονίδιο που λέει ''mkv2vod'' και μ'αυτό βγάζει το πινακάκι του προγράμματος αλλά δεν μου τα μετατρέπει τα mkv.Κανονικά απ'τα προγράμματα δεν έπρεπε να το ανοίγει το πρόγραμμα;Δεν ξέρω τι να κάνω.

Το εικονίδιο που ανοίγει το πρόγραμμα είναι αυτό το μαύρο γκρι με το σήμα του playstation. Στη δική μου επιφάνεια εργασίας έχει βγει κι άλλο ένα που δείχνει ενα pc με κάποιο σήμα μαζί, το οποίο δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς αλλά δεν το πετάω κιόλας, για να μη ψάχνομαι μετά καλού κακού.
Ανοίγοντας λοιπόν το πρόγραμμα με το εικονίδιο του ps, κάνεις source file - choose, δηλώνεις από κάτω ακριβώς στο destination directory που θες να σωθεί το αρχείο και πατάς το κουμπί στα δεξιά "add file". Έτσι ενεργοποιείς το encoding και ξεκινάει η μπλε μπάρα να "γράφει"
Το αρχείο που προκύπτει το γράφεις σε ενα dvd, το οποίο πετάς στη κονσόλα και ιδού το θαύμα!
Τα μονής στρώσης dvds δεν χωράνε περισσότερα από 4,3gb (ας γράφει το κουτάκι 4,7...), αυτό στα υπόψιν. Ένα άλλο στα υπόψιν είναι τα αρχεία που κατεβάζεις να είναι mkv ή αλλιώς matroska. Μόνο σε αυτά δουλεύει.
Όσο κρατάει η διαδικασία καλό είναι να μην τρέχει άλλη εφαρμογή. Είναι γρήγορο αλλά βαρύ το προγραμματάκι.

Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή επιτυχία τώρα-bye-

Το εικονίδιο που ανοίγει το πρόγραμμα είναι αυτό το μαύρο γκρι με το σήμα του playstation. Στη δική μου επιφάνεια εργασίας έχει βγει κι άλλο ένα που δείχνει ενα pc με κάποιο σήμα μαζί, το οποίο δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς αλλά δεν το πετάω κιόλας, για να μη ψάχνομαι μετά καλού κακού.
Ανοίγοντας λοιπόν το πρόγραμμα με το εικονίδιο του ps, κάνεις source file - choose, δηλώνεις από κάτω ακριβώς στο destination directory που θες να σωθεί το αρχείο και πατάς το κουμπί στα δεξιά "add file". Έτσι ενεργοποιείς το encoding και ξεκινάει η μπλε μπάρα να "γράφει"
Tο αρχείο που προκύπτει το γράφεις σε ενα dvd το οποίο πετάς στη κονσόλα και ιδού το θαύμα!
Τα μονής στρώσης dvds δεν χωράνε περισσότερα από 4,3gb (ας γράφει το κουτάκι 4,7...), αυτό στα υπόψιν. Ένα άλλο στα υπόψιν είναι τα αρχεία που κατεβάζεις να είναι mkv ή αλλιώς matroska. Μόνο σε αυτά δουλεύει.
Όσο κρατάει η διαδικασία καλό είναι να μην τρέχει άλλη εφαρμογή. Είναι γρήγορο αλλά βαρύ το προγραμματάκι.

Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή επιτυχία τώρα-bye-

Σαν τι ? DVD video ή ISO DVD ?

Last edited:
Τώρα κάνω encode αυτό και ετοιμάζομαι να το γράψω
200px-Steamboy.jpg

αλλά το κάνει transcode λέει και πηγαίνει υπερβολικά αργά...
Τι είναι αυτό δηλαδή ξέρει κανείς?

Δεν ξέρει κανείς τι είναι το transcode που είναι και αργό???

p.s. δεν χρειάζονται όλα τα αρχεία transcode, το πρόγραμμα το ξεκινάει σε κάποια από αυτά.

Tο transcode χρησιμοποιείτε για να "κάψεις" τους υπότιτλους γι' αυτό διαρκεί περισσότερο χρόνο για την υλοποιήσει του.

το πιο χρησιμο προγραμμα γα το πσ3 και τα blu ray players ειναι κορυφαιο.
τους υποτιτλους βαλτους στο ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα μετα απο το mkv to vob πας configuration κανεις ολα τα σχετικα με subs και μετα επιλεγεις add directory

Απάντηση: Re: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

κατι κανεις λαθος σιγουρα .εχεις μαλλον επιλεξει το ζοομ στο πσ3.εχω μετατρεψει παρα πολλα και το πσ3 τα παιζει μερικα καλυτερα και απο τα μπλου ρει.το i am legend το εχω τρειλερ απο psstore se 1080 και το ιδιο παλι ολοκληρο σε mpeg2 απο matroska με το mkv2vob και ειτε το πιστευεις ειτε οχι ειναι καλυτερο και το μεγεθος του ειναι περιπου 5gb το οποιο ειναι κουφο και παρα πολυ περιεργο.μονο ο περιορισμος των 4 ειναι σχετικο σπασιμο αλλα εμενα δεν με πειραζει.:2thumb22sup:
Μετά από αρκετές ώρες παίξιμο με το mkv2vob πρόκειται για πολύ καλο και γρήγορο προγραμματάκι, όμως το αποτέλεσμα που είδα στο PS3 δεν συγκρίνετε με HTPC.
Η εικόνα καταρχή κόβετε αρκετά πάνω και κάτω αλλα και στα πλάι σαν να κανεις zoom. Η εικόνα είναι θολή και τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά όπως του HTPC.
Συγκεκριμένα έκανα convert το Planet Earth και είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα τις εικόνας μειώνεται σημαντικά μετά το conversion.

παιδια ενα προβλημα που εντοπισα
προσπαθησα να μετατρεψω το transformers 1080p sz apo bit hdtv που ειναι mkv και 12gb και το mkv to vob δειχνει οτι λειτουργει μετα λεει αμεσως οτι τελειωσε και το αρχειο ειναι πολυ μικρο 163mb και δεν το κανει ολο.
γιατι?
το παθε κανεις?

απ'την επιφανεια εργασίας που βγάζει το εικονίδιο δεν μπαίνει.Αναγκάζομαι να μπαίνω στα ''program files'' και μου ανοίγει απ´το εικονόδιο ''mkv2vod exe'' τον πίνακα.Είναι φυσιολογικό;

οχι.
xp η vista?
εγω vista και μονο με το transformers εχω προβλημα.
βεβαιωσου οτι εχεις τηντελευταια εκδοση και κανε un-install

Re: Απάντηση: Re: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

....το μεγεθος του ειναι περιπου 5gb το οποιο ειναι κουφο και παρα πολυ περιεργο.μονο ο περιορισμος των 4 ειναι σχετικο σπασιμο αλλα εμενα δεν με πειραζει...:2thumb22sup:

Αυτό είναι οντως ΠΟΛΥ κουφό....
Μπορουσε να τα κανει μεχρι 4,37GB (DVD-5) ή μέχρι 8,5GB (DVD-9)... :grandpa:

Θα το εκτιμουσα πολύ πάντως, ΑΝ σε επομενη έκδοση του προγράμματος σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το μέγεθος που θέλεις και το πρόγραμμα να εφαρμόζει τη σχετική συμπίεση....

(όπως γίνεται με το VSO ConvertXtoDVD) :antlers:

o ρατατουης ειναι γυρο στα 35gb avc και το mkv που εκανα mpeg2 εχει καλητερη κινηση και χρωματα.ειναι ολα λιγο καλυτερα και η ευκρινεια και ειναι 5gb.δοκιμη και σε 1080π προβολεα και εκει καλητερο ηταν.
μας κοροιδευει η σονυ με τα μπλου.
ας μην κυκλοφορησουν ποτε ειμαστε υπερκαλημενοι

Re: Απάντηση: Re: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Αυτό είναι οντως ΠΟΛΥ κουφό....
Μπορουσε να τα κανει μεχρι 4,37GB (DVD-5) ή μέχρι 8,5GB (DVD-9)... :grandpa:

Θα το εκτιμουσα πολύ πάντως, ΑΝ σε επομενη έκδοση του προγράμματος σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το μέγεθος που θέλεις και το πρόγραμμα να εφαρμόζει τη σχετική συμπίεση....

(όπως γίνεται με το VSO ConvertXtoDVD) :antlers:

Καρτέλλα "CONFIGURATION" - επιλογή "FILE SPLITTING"
τα κάνει όλα από εκεί.

αυτος ο περιορισμος με τα 4γκικα δεν καταλαβα τι ειναι.δηλαδη δεν τα παιζει το πσ3?εχω κανει ενα αρχειο αλλα δεν μου το παιζει.το εχω βαλει σε data dvd τι κανω μετα ?το αντιγραφω στο πσ3?