Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Re: Απάντηση: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

οχι φιλε ο εσωτερικος ειναι ntfs.
για να στο αποδειξω
το fat 32 δεν λειτουργει με sata
περασα αρχεια πολυ μεγαλυτερα απο 4 μεσα χωρις προβλημα και επεξανα και βιντεο.
για το game os μιλαω οχι για linux

Καμία σχέση...ο εσωτερικός σκληρός είναι σε ειδικό custom format της Sony και ονομάζεται SPUFS (Synergistic Processing Unit File System).

Οι SATA δουλεύουν μιά χαρά με FAT32.

:2thumb22sup:

εστω .
παλι αυτο το spufs υποστηριζει μεγαλυτερα των 4
αν θελετε μπρω να βγαλω και φωτο
εχω το victrias secret 2007 1080i 5.4 gb περιπου και το εχω αποθηκευμενο στον εσωτερικο σκληρο δισκο.

Φυσικά και υποστηρίζει! Αλίμονο αν η Sony χρησιμοποιούσε filesystem εν έτη 2008 που δεν υποστηρίζει >4gb files!

Πώς το πέρασες στον εσωτερικό?

Eρώτηση:
Έχω αρχείο ταινίας 10.8gb και θέλω να το σπάσω σε δυο ίσα.
Πως ακριβώς γίνεται?
Ειδικά στο file splitting τι ορίζω?

p.s.Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω, όσα αρχεία έκανα μέχρι τώρα χώραγαν σε ενα δισκάκι με προσαρμογή.

Last edited:
και ΝΑΙ οντος αναγνωριζει αρχεια μεγαλιτερα απο 4 γιγα.
επιτελους βλεπω τους 300 απο το ps3 με αρχειο 7,38 γιγα.
το εχω περασει προτα απο mkv2vob για τους υποτιτλους και ολα τελεια ο ηχος ολα και η εικονα τελεια.

Απάντηση: Re: Ps3 υποκατάστατο του HTPC

pc>dl dvd>ps3:a0210:
Φυσικά και υποστηρίζει! Αλίμονο αν η Sony χρησιμοποιούσε filesystem εν έτη 2008 που δεν υποστηρίζει >4gb files!

Πώς το πέρασες στον εσωτερικό?

Eρώτηση:
Πως ακριβώς γίνεται?

p.s.Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω, όσα αρχεία έκανα μέχρι τώρα χώραγαν σε ενα δισκάκι με προσαρμογή.

Πείτε κάποιος βρε παίδες...!!

μη το σπασεις καθολου και ριχτω στο σκληρο .εγω εβαλα το transformers 11 giga περασμενο απο το mkv2vob για να εχω υποτιτλους, και το βλεπει κανονικοτατα.

Στον σκληρό του πσ3 για να περάσει πρέπει πρώτα να το κάψεις σε δισκάκι... Γι αυτό μιλάω. Σε double layer θέλω να το κάνω.

λαθος. δεν χρειαζετε να κανεις τοσο κοπο δες εδω.
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20682&d=120308880
ενοιτε οτι εχεις κανει δικτιο pc με το ps3

οκ δουλεύει το προγραμματάκι την διαλέγεις από το browser την ταινία, σου λέει ότι την ανέβασε όμως που την βρίσκεις την ταινία μετά για να την δεις;

Παιδια εχω 2 αρχεια mkv που ειναι 1 ταινια... Πωσ θα τα μετατρεψω με το προγραμμα? Επισης τα αρχεια ειναι χ264 πρεπει να βρω αναλογα υποτιτλουσ σε χ264? Για τα 2 αρχεια θα κανω add file η add directory?

Eρώτηση:
Πως ακριβώς γίνεται?

Κώστα το mkv2vob με την επιλογή: Configuration -> File Splitting:FAT32(4GB) σου κόβει τα κομμάτια σε 4G. Λεπτομέρειες εδώ και για υπότιτλους πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα.

Κώστα το mkv2vob με την επιλογή: Configuration -> File Splitting:FAT32(4GB) σου κόβει τα κομμάτια σε 4G. Λεπτομέρειες εδώ και για υπότιτλους πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα.

ok, θα φτιάξει δηλαδή δυο αρχεία των 4 γιγα και ενα των 3γίγα (μιλώντας για 11gb αρχείο)???

A, και κάτι άλλο.
Πολλές φορές ενώ το αρχείο ΔΕΝ έχει σύμβολα ή άλλα περίεργα και ΕΙΝΑΙ ματρόσκα δεν τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα και δείχνει σφάλμα. Εκεί?

Σωστά...

Το πρόγραμμα θέλει μερικά update ακόμα, στα σφάλματα που σου εμφανίζει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

Edit: ...αναγνωρίζει μόνο .mkv

A, και κάτι άλλο.
Πολλές φορές ενώ το αρχείο ΔΕΝ έχει σύμβολα ή άλλα περίεργα και ΕΙΝΑΙ ματρόσκα δεν τα αναγνωρίζει το πρόγραμμα και δείχνει σφάλμα. Εκεί?

σ'εμένα τα ματρόσκα δε τα αναγνωρίζει και έχω αρκετα.

Μετά από πάρα πάρα πολύ ψάξιμο και τεστάρισμα πιστέυω ότι βρήκα άλλο τρόπο για να βλέπω τις ταινίες στο PS3 με την καλύτερη ποιότητα.!!!!!!
1. mkvextract παίρνω δύο αρχεία ένα h264 και ένα ac3 (ή dts ανάλογα).
2. avc2avi μετατρέπω το h264 σε avi container (rename to .h264 σε .264).
3. virtualdub το κάνω encode με divx στο ίδιο bitrate με το αρχικό προσθέτωντας υπότιτλους ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΘΕΛΩ !!!.
4. avimux το avi από το virtualdub μαζί με το ac3 από το mkvextract.
5. Άν έχω dts ήχο τον μετατρέπω σε ac3 με το eac3to.
6. Αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο από 4GB το κόβω με το virtualdub.

Η διαδικασία αυτή για μια ταινία 2 ωρών διαρκεί περίπου 90 λεπτά ανάλογα βέβαια τον υπολογιστή που διαθέτεις.
Όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ εννοείται ότι είναι free.

την ξερω και εγω αυτη
αυτη εκανα πιο παλια αλλα πολλες φορες δεν ηταν συγχρονισμενος ο ηχος με την εικονα.
επισης ειναι πολυπλοκη διαδικασια οχι για αρχαριους