Ps3 υποκατάστατο του HTPC

Α μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ κώστα για την απάντηση σου!
Κρίμα γιατί η τιμή του είναι ίδια με ένα blu ray player και έλεγα να έπαιρνα ps3 καλύτερα,αλλά...

σε τη μορφη αρχειου πρεπει να ειναι οι ταινιες hd για να τις παιξω απο το λαπτοπ στη 40Χ3500?και με ποιο player?εχω καποιες που ειναι mpeg4 αλλα δεν τις παιζει τι φταιει?

σε τη μορφη αρχειου πρεπει να ειναι οι ταινιες hd για να τις παιξω απο το λαπτοπ στη 40Χ3500?και με ποιο player?εχω καποιες που ειναι mpeg4 αλλα δεν τις παιζει τι φταιει?

συνήθως .mkv

Δοκίμασε το vlc

Σε αυτο τον οδηγο, προτεινει να επιλεξουμε transcoding x264 για καλυτερη ποιοτητα. Ενσωματωνονται ομως οι υποτιτλοι οπως στο mpeg? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Πολύ καλός και αναλυτικός οδηγός! Στην κωδικοποίηση που έκανα (κατά mpeg) και σε 720p η ενσωμάτωση έγινε πολύ καλά αν και οι υπότιτλοι στερούνται βάθους (έλλειψη shadow). Επίσης παρατήρησα έντονα artifacts (ροζ, φουξια επάνω σε λευκό φόντο) καθώς και αναλαμπές στο μαύρο φόντο. Θα δοκιμάσω το ίδιο αρχείο σε x.264 και θα αναφέρω εντυπώσεις!

γεια σας παιδια εγω οταν το εκανα ετσι με χ264 transcoding τηεν επαιζε

Εγώ έκανα αυτή την έκδοση του Bourne Ultimatum (The.Bourne.Ultimatum.2007.1080p.HDDVD.DTS.x264-SZ) transcoding με x264 και ελληνικούς υπότιτλους και παίζει μια χαρά. Πάντως μερικά 1080p βιντεάκια μου παρουσιάζουν πρόβλημα με το x264 για αυτό να δοκιμάζετε πρώτα με ένα sample του αρχείου.

Version 2.2.0

* Release Date: Apr 5, 2008
* Added multi-core transcoding support.
* Added support for .TS as input file, will automatically join split .ts files in the format abc.0001.ts etc...
* Added Hebrew subtitle support.
* Added AAC 2 channel (stereo) support.
* Fixed bug where rar set would not be deleted if you select the delete source option.
* Fixed bug where some x264 transcoded files would be small filesize and very bad quality.

V2.2.1 4/Apr/2008
Downgraded tsmuxer to 1.6.3(b) due to bugs in latest version causing it to completely not work on some files.

παιδιά βοήθεια! χρησιμοποιώ το mkv2vob για μετατροπή και παίζω μέσω tversity με srtreaming στο ps3. Μέχρι χθες όλα ήταν μια χαρά, είχα δηλ. AC3 κανoνικά αλλά τώρα έχω πρόβλημα στον ήχο, ακούγεται χαλασμένος μέσα από τα έγκατα της γης! στον Player του tversity το ίδιο. Υποθέτω το πρόβλημα έγκειται εκεί. Κάτι δηλ. παίζει με τους codecs. Το αντιμετώπισε κανείς σας αυτό; Καμιά ιδέα;

παιδιά βοήθεια! χρησιμοποιώ το mkv2vob για μετατροπή και παίζω μέσω tversity με srtreaming στο ps3. Μέχρι χθες όλα ήταν μια χαρά, είχα δηλ. AC3 κανoνικά αλλά τώρα έχω πρόβλημα στον ήχο, ακούγεται χαλασμένος μέσα από τα έγκατα της γης! στον Player του tversity το ίδιο. Υποθέτω το πρόβλημα έγκειται εκεί. Κάτι δηλ. παίζει με τους codecs. Το αντιμετώπισε κανείς σας αυτό; Καμιά ιδέα;

Έχει γίνει το update σε 2.2.1???

Άγνωστο τι "παίζει" με τον ήχο στο 2.2.1. ! Προς το παρόν δηλαδή , γιατί ήδη το δοκιμάζω σε ένα Blade Runner με κωδικοποίηση x264. Πάντως με την 2.2.0 το x264 έχει εξαιρετική ποιότητα σε σχέση με το mpg. Έτσι δηλαδή νομίζω γιατί διαπίστωσα πως μπορεί μεν να εξαφανίστηκαν κάποια χρωματιστά artifacts που είχα σε αντίστοιχο mpg αλλά είδα άλλα που με έκαναν να ανησυχήσω! Τελικά το μέσο που τα έγγραψα DVD-RW ήταν προβληματικό.
Και το σπουδαιότερο? Το αρχείο που παράγεται με χ264 είναι ελαχιστότατα μεγαλύτερο από το αρχικο mkv. Το αντίστοιχο mpg προέκυψε τουλάχιστον 20% μεγαλύτερο δηλαδή ένα οριακό μέγεθος σε DVD5 δεν θα χώραγε πια!
Το x264 είναι μονοδρομος αν εξαιρέσεις το πολύ μεγαλύτερο χρόνο που απαιτεί και δεν παρουσιάσει πρόβλημα στον ήχο (στο 2.2.1) όπως αναφέρθηκε!
Για να δούμε!

προβλημα!δεν βλε[ει το tversity το πσ3! πρεπει να ενεργοποιησω και κατι αλλο στο pc μου?