[FONT="]Καλημέρα στο φόρουμ,[/FONT]
[FONT="]Εδώ και δυο εβδομάδες ψάχνω για μία τηλεόραση 40’’ στην αρχή έψαχνα για [/FONT][FONT="]led[/FONT][FONT="]αλλά εδώ στο φόρουμ με πείσατε μάλλον για [/FONT][FONT="]Plasma[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]Το θέμα είναι ότι για διάφορους λόγους έχω επιλέξει 2, ξέροντας ότι είναι διαφορετικές τηλεοράσεις ίσως και για διαφορετικό σκοπό, αλλά για κάποιους λόγους αυτές μου γυαλίσανε.[/FONT]
[FONT="]Η μία είναι η Panasonic TX-P42G20E 42" [/FONT][FONT="]Plasma[/FONT][FONT="] και η άλλη είναι η
Sony KDL-40NX700 [/FONT][FONT="]Led[/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]Λοιπόν εγώ θέλω μία τηλεόραση γενικής χρήσης, που και που ταινίες και σπανιότερα για παιχνίδια.[/FONT]
[FONT="]Θα ήθελα οπωσδήποτε [/FONT][FONT="]Internet[/FONT][FONT="]Tv[/FONT][FONT="] που έχουν και οι δύο θα ήθελα [/FONT][FONT="]WiFi[/FONT][FONT="]ενσωματωμένο που έχει η [/FONT][FONT="]Sony[/FONT][FONT="], θα ήθελα [/FONT][FONT="]Usb[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]Pvr[/FONT][FONT="]που έχει η [/FONT][FONT="]Panasonic[/FONT][FONT="], και το πιο σημαντικό να πάρω ότι καλύτερο γίνεται για τα λεφτά που θα ξοδέψω.[/FONT]
[FONT="]Η [/FONT][FONT="]Sony[/FONT][FONT="]κάνει περίπου 1050 και η [/FONT][FONT="]Panasonic[/FONT][FONT="] με 2’’ παραπάνω κάνει περίπου 900 [/FONT]
[FONT="]Κλείνω λίγο προς την [/FONT][FONT="]Panasonic[/FONT][FONT="] λόγω τιμής και ιντσών αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας.[/FONT]
[FONT="]Φιλικά Ηλίας[/FONT]