Ψάχνω 40"-42" Led

Ας επανέλθω πάλι σχετικά με τις 3D που λέει ο Αντρέας
Σίγουρα θα είδατε για τις Toshiba χωρίς γυαλιά: http://www.youtube.com/watch?v=g4DpXDu72OE&feature=player_embedded
Οπότε γιατί να πάρω κάτι τώρα που είδη είναι απηρχαιωμένο, θα περιμένω 5 χρόνια και με τα ίδια λεφτά θα πάρω την καινούργια τεχνολογία, που (ελπίζω) δεν θα με ζαλίζει όπως κάνουν τα γυαλιά, και δεν θα χρειαστεί να δώσω και 400-500 για τα γυαλιά που θα πρέπει να είναι πάντα φορτισμένα κλπ.
Ηλίας
PS. http://www.pestaola.gr/toshiba-sony-3d-tv-without-3d-glasses/

5 χρόνια, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, βέβαια...

Πάντως, η ζαλάδα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στη φύση του στερεοσκοπικού 3D και όχι τόσο στη χρήση ή μη γυαλιών και στο είδος αυτών...

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μείωσης της ζαλάδας, είναι η θέαση από κάθετη, κεντρική θέση και από μεγάλη απόσταση (οπότε για να έχουμε πειστικότητα, χρειάζεται και αρκούντως μεγάλη οθόνη)...

[FONT=&quot]Καλημέρα στο φόρουμ,[/FONT]
[FONT=&quot]Εδώ και δυο εβδομάδες ψάχνω για μία τηλεόραση 40’’ στην αρχή έψαχνα για [/FONT][FONT=&quot]led[/FONT][FONT=&quot]αλλά εδώ στο φόρουμ με πείσατε μάλλον για [/FONT][FONT=&quot]Plasma[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]Το θέμα είναι ότι για διάφορους λόγους έχω επιλέξει 2, ξέροντας ότι είναι διαφορετικές τηλεοράσεις ίσως και για διαφορετικό σκοπό, αλλά για κάποιους λόγους αυτές μου γυαλίσανε.[/FONT]

[FONT=&quot]Η μία είναι η Panasonic TX-P42G20E 42" [/FONT][FONT=&quot]Plasma[/FONT][FONT=&quot] και η άλλη είναι η Sony KDL-40NX700 [/FONT][FONT=&quot]Led[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]Λοιπόν εγώ θέλω μία τηλεόραση γενικής χρήσης, που και που ταινίες και σπανιότερα για παιχνίδια.[/FONT]

[FONT=&quot]Θα ήθελα οπωσδήποτε [/FONT][FONT=&quot]Internet[/FONT][FONT=&quot]Tv[/FONT][FONT=&quot] που έχουν και οι δύο θα ήθελα [/FONT][FONT=&quot]WiFi[/FONT][FONT=&quot]ενσωματωμένο που έχει η [/FONT][FONT=&quot]Sony[/FONT][FONT=&quot], θα ήθελα [/FONT][FONT=&quot]Usb[/FONT][FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]Pvr[/FONT][FONT=&quot]που έχει η [/FONT][FONT=&quot]Panasonic[/FONT][FONT=&quot], και το πιο σημαντικό να πάρω ότι καλύτερο γίνεται για τα λεφτά που θα ξοδέψω.[/FONT]

[FONT=&quot]Η [/FONT][FONT=&quot]Sony[/FONT][FONT=&quot]κάνει περίπου 1050 και η [/FONT][FONT=&quot]Panasonic[/FONT][FONT=&quot] με 2’’ παραπάνω κάνει περίπου 900 [/FONT]

[FONT=&quot]Κλείνω λίγο προς την [/FONT][FONT=&quot]Panasonic[/FONT][FONT=&quot] λόγω τιμής και ιντσών αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας.[/FONT]

[FONT=&quot]Φιλικά Ηλίας[/FONT]

Παιδιά μιά βοιήθεια και σε μένα για το δίλημμά μου.
Thanks
Panasonic.
Η συγκεκριμένη είναι από τις καλύτερες πλάσμα, και το μέγεθος πάνω από όλα, έστω και για 2 ίντσες.

Ευχαριστώ παιδιά, και εγώ προς τα εκεί κλείνω, μόνο που έχω ένα ψιλοκόλλημα με τις Sony. Κάτι άλλο off topic, από το πρωί προσπαθώ να απαντήσω, αλλά όταν δείνω τον κωδικό μέλους τότε δεν μου ανοίγει η σελίδα του φόρουμ, αυτό συμβαίνει συχνά ακόμα και από άλλον υπολογιστή. Φιλικά Ηλίας