Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Οντως το Q7 ειναι σα τρενο. Το εχει γνωστος μου και αν και συνηθισμενος απο μακρυ αυτοκινητο με αυτο δυσκολευτηκα πολυ οταν το εκανα μια βολτα.

Το Mazda 2 ειναι ωραιο (ειδικα στο λαχανι:p) και απο συμπεριφορα μου φανηκε συμπαθητικο (δυστυχως σε test drive με τον πωλητη μεσα, δε μπορεις να τεσταρεις οοοοολα οσα θες). Πολυ αδειο ειναι ομως στο χωρο αναμεσα στις θεσεις οδηγου-συνοδηγου.

Μιας και κατεληξα στο swift για το οποιο εγραψα αρκετα πιο πριν, το προτεινω για αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.

υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει Hyundai i20 νεο ford fiesta και Mazda 2?

θα με ενδιεφερεαν πολυ οι αποψεις ιδιωτων

FORD FIESTA και MAZDA 2 είναι τα ίδια αυτοκίνητα κατα βάθος οπότε όποιο σου αρέσει σε εμφάνιση, το hyundai είναι αξιόπιστο και γενικα αυτοκίνητο εργαλείο, αλλα το εσωτερικό και τα πλαστικά ειναι φτηνα. Γενικά πάντως παρε ότι σου αρέσει, όλα είναι καλά πλέον και το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις είναι όχι το αυτοκίνητο αλλα την ελληνικη αντιπροσωπία και την σοβαρότητα της πριν καταλήξεις κάπου γιατι με αυτους θα εχεις να κάνεις όσο θα το έχεις.

Ρίξε και μια ματιά σ αυτό...δε χάνεις τίποτα

Fiat 500

fiat500b.jpg

fiat500a.jpg

fiat-500-4-big.jpg

fiat-500-6-big.jpg

Τα Ιταλικά έχουν μια ευαισθησία στους μαλακούς στροφάλους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την διάρκεια του κινητήρα, οπότε προσοχή και μακρυά.

Απάντηση: Re: Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Τα Ιταλικά έχουν μια ευαισθησία στους μαλακούς στροφάλους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την διάρκεια του κινητήρα, οπότε προσοχή και μακρυά.

Ισως κάποτε να συνέβαινε αυτό...τώρα νομίζω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει,ειδικά στα νέα μοντέλα.
Εχω ενα Seicento Sporting του 2000 για αυτοκίνητο πόλης,και δεν μου χει εμφανίσει το παραμικρό μέχρι τώρα...αλλά ολά τα σέρβις και η συντήρηση στην ώρα τους.

Re: Απάντηση: Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Ωραιο το 500αρακι σαν σχεδιασμος αλλα στις πισω θεσεις δεν χωραει κανενας.

Re: Απάντηση: Re: Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Ισως κάποτε να συνέβαινε αυτό...τώρα νομίζω οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει,ειδικά στα νέα μοντέλα.
Εχω ενα Seicento Sporting του 2000 για αυτοκίνητο πόλης,και δεν μου χει εμφανίσει το παραμικρό μέχρι τώρα...αλλά ολά τα σέρβις και η συντήρηση στην ώρα τους.

Συμβαίνει ακόμη, δεν ξέρω για την Fiat, αλλά στα Alfa είναι ο κανόνας :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ψαχνω για αγορα μικρου αυτοκινητου ως 1300cc

Ωραιο το 500αρακι σαν σχεδιασμος αλλα στις πισω θεσεις δεν χωραει κανενας.

Χωράνε ρε 2 πιτσιρίκια στριμωχτά:driver: