Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Να ηταν μονο αυτα τα προβληματα του vag group και κανεις κατοχος τους δεν θα ειχε προβλημα...
Τα νεα 1.8tsi εχουν παραδωσει σε μεγαλο βαθμο την αντλια υψηλης.
Για να μην μιλησω για τα golf GT 1.4/170...
Δειτε απλα ποσα διετιας GT πουλιουνται στην ΧΕ...

Δεν ξερω γιατι το λες αυτο....
Εχω το Golf GT 170hp (νομιζω μαλιστα οτι ειναι το πρωτο που αγοραστηκε στην Ελλαδα!!) απο 30/03/06 και δεν εχω κανενα προβλημα...

Η αδελφη μου πηρε ενα ενα μηνα αργοτερα και με αυτο ολα ΟΚ...

Στο forum της WV οπου γραφουν ενα σωρο κατοχοι GT δεν εχουν αναφερθει σοβαρα προβληματα.....

Συνεπως γιατι να μη μιλησεις για το Golf GT;;;;;

Εντάξει παιδιά, ότι το ΤΤ έβγαλε πρόβλημα στο παράθυρο, μετά απο 96.000 χιλιόμετρα και μετά απο 7 χρόνια χρήσης, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι ήταν και ελλατωματικό.....δηλαδή τα ανταλλακτικά τέτοιους είδους γιά ποιόν λόγο βγαίνουν;

Εντάξει παιδιά, ότι το ΤΤ έβγαλε πρόβλημα στο παράθυρο, μετά απο 96.000 χιλιόμετρα και μετά απο 7 χρόνια χρήσης, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι ήταν και ελλατωματικό.....δηλαδή τα ανταλλακτικά τέτοιους είδους γιά ποιόν λόγο βγαίνουν;

Αν το έβγαλε στα 96000 χλμ. είσαι τυχερός. Γιατί συνάδερφος με Golf στα 60000 έχει αλλάξει και τούς τέσσερις μηχανισμούς! Και το καλύτερο απ' όλα είναι γυρνάει βράδυ αργά στο σπίτι του πάει να κλείσει το παράθυρο και το τζάμι εξαφανίζεται μέσα στην πόρτα! Πώς να το αφήσεις μετά έξω (έστω και στην πιλοτή τς πολυκατοικίας) όλο το βράδυ με το τζάμι ανοιχτό; Ξήλωνε ταπετσαρίες μία η ώρα τα ξημερώματα για να το ανεβάσει! Πολύ γέλιο!!! :SFGSFGSF:

Βρε παιδιά,τι σχέση έχουν τα χιλιόμετρα με το αν χάλασε ο μηχανισμός παραθύρου?
Αυτό μπορεί να τύχει και σε καινούργιο ημερών αυτοκίνητο
Είναι πιστεύω αστοχία υλικου που εκδηλώθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Βεβαια πιστευω παιζει ρόλο και η συχνή χρήση του μηχανισμού,όπως και η χρήση του ως ακουμπιστήρι πάνω σε μισοκατεβασμένο τζάμι του αριστερού μας αγκώνα!!!
Μη μου πείτε οτι δε το χουμε κάνει όλοι κάμποσες φορές?

παίζει ρόλο και η ζέστη σε αυτού του είδους τους τα εξαρτήματα ...

αν είχε κρύο δεν θα του χάλαγε του Γιάννη .

Δεν ξέρω τι γίνεται στα νέα μοντέλα, αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα με Golf IV που πήρα το παράθυρο του οδηγού στο χέρι. Δεν μιλάμε για κάποιον πολύπλοκο μηχανισμό, αλλά για ένα πλαστικό κομμάτι που συγκρατεί το παράθυρο. Ο τεχνικός μου είχε πει πως το συγκεκριμένο κομμάτι καταπονείται κυρίως όταν κλείνεις την πόρτα με το παράθυρο κατεβασμένο. Το κομμάτι αντικαταστάθηκε από μεταλλικό και ακολουθώντας την συμβουλή του δεν είχα πρόβλημα ούτε με τα άλλα τρία.

Βρε παιδιά,τι σχέση έχουν τα χιλιόμετρα με το αν χάλασε ο μηχανισμός παραθύρου?
Αυτό μπορεί να τύχει και σε καινούργιο ημερών αυτοκίνητο
Είναι πιστεύω αστοχία υλικου που εκδηλώθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Βεβαια πιστευω παιζει ρόλο και η συχνή χρήση του μηχανισμού,όπως και η χρήση του ως ακουμπιστήρι πάνω σε μισοκατεβασμένο τζάμι του αριστερού μας αγκώνα!!!
Μη μου πείτε οτι δε το χουμε κάνει όλοι κάμποσες φορές?

Οσο περισσότερα χιλιόμετρα έχει κάνει το αυτοκίνητο ,φυσιολογικά τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να έχει χρησιμοποιηθεί πιό πολλές φορές ο μηχανισμός ανεβοκατεβάσματος του παραθύρου απο τους χρήστες....
Η λογική λέει ότι δεν είναι το ίδιο ένα αμάξι με 20-30 χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα των εκατό....

Δηλ Γιάννη εαν κάποιος κάνει το γύρο του κόσμου με αυτοκίνητο (οσο αυτό είναι εφικτό) ανεβοκατεβάζοντας το παράθυρο όπου χρειαστεί και ελάχιστες φορές,θα έχουμε μια φθορά του μηχανισμού λόγω χιλιομέτρων?

Δηλ Γιάννη εαν κάποιος κάνει το γύρο του κόσμου με αυτοκίνητο (οσο αυτό είναι εφικτό) ανεβοκατεβάζοντας το παράθυρο όπου χρειαστεί και ελάχιστες φορές,θα έχουμε μια φθορά του μηχανισμού λόγω χιλιομέτρων?

Εαν είναι σαν και εμένα, όπου το ανεβοκατέβασμα των παραθύρων είναι παραπάνω απο πολύ....ναί, και δεν είναι έτσι όπως ακούγεται λόγω χιλιομέτρων, αλά όσο πιό πολλά χιλιόμετρα θα κάνω ,δηλαδή όσο περισσότερο θα βρίσκομαι μέσα στο αμάξι, τόσο περισσότερες φορές θα <παίξω> με το παράθυρο.

Nαι σα να χεις δίκιο.
Οσο περισσότερο'πειράζεις'τα 'Windows",τόσες περισσότερες οι πιθανότητες για "format"!!!!!:grandpa:

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Με το MPS τι γινεται θα μας πεις...??? :drummer:

Κανονικά έχω κλείσει να έρθει το αμάξι του ψείρα (mps6) στα χέρια μου αυτη την Πέμπτη-Παρασκευή......και θα πρέπει να γίνει όπως και δήποτε, γιατί τελευταία μου έχουν μπεί κάτι περίεργες σκέψεις στο μυαλό, όπως να μην πάρω τίποτα και τα χρήματα του ΤΤ να τα ρίξω στο σπίτι που φτιάχνουμε!!!
Εντάξει δεν λέω....εφιάλτης είναι μάλλον αυτη η σκέψη και πρέπει να ξυπνήσω σύντομα!!!

πολυ ωραιο το mps δεν το ηξερα και δεν ηξερα οτι ειναι 4χ4 και εχει 260 ps

καλα τι γινεται με τους γιαννηδες και παιρνουν ολοι 4χ4?

πολυ ωραιο το mps δεν το ηξερα και δεν ηξερα οτι ειναι 4χ4 και εχει 260 ps

καλα τι γινεται με τους γιαννηδες και παιρνουν ολοι 4χ4?
Δεν είσαι ο μόνος που δεν το ήξερες,οι περισσότεροι δεν το ξέρουν...
Γιά πές γιά τους άλλους Γιάννηδες.....