Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Τελικα ειναι εστω και λιγαααακι το ζητουμενο ??? -bye-

btw, να σας πω τι επαθε ενα φιλαρακος με ενα υπερ@@@@το evo ix που επεζε με ενα porsche turbo ...
(oοοοχι φαναρι - φαναρι, αλλα οταν ο φιλαρακος εκοψε λιγακι ενεκα στροφης, ο γερμαναρας μπηκε με χιλια που λενε.)
αχαχχαχαχα
λιγο :grinning-smiley-043

Οχι δεν είναι καθόλου το ζητούμενο γιά εμένα αυτό...ξέρω που μπορώ να ηττηθώ και δεν προκαλώ ποτέ την ήττα μου!!!

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

ο άνθρωπος το βελτίωσε για την οδηγική του απόλαυση και να ρίχνει που και που (τυχαία καθώς περνάει) και καμιά καρότσα/κολόνα.
Αν συχνάζεις όμως σε γνωστά στέκια, εκεί σκουραίνουν τα πράγματα. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον τσαγιάσει. Όλοι μα όλοι έχουν το μάστορά τους!
Ωστόσο παραμένει δυνατός για τα δεδομένα!

έρχονται και 3/6mps με λίγα περισσότερα ps!

Δεν σύχναζα και δεν συχνάζω σε κανένα γνωστό στέκι αν και γνωρίζω πολλά απο δαύτα.Δεν μου αρέσουν τα στημένα πράγματα.Προτιμώ τον αιφνίδιο θάνατο!!!
Εχεις δίκιο πάντως.Σίγουρα υπάρχει το δυνατότερο σε γεύση τσάι απο το δικό σου,αρκεί να το ξέρεις!!!

όλες οι μπέμπες έχουν κόφτη στα 250 αν δεν απατώμαι.
Τώρα αν δεις καμιά M3, το πιθανότερο είναι να έχει πεταχτεί ο κόφτης!

Μιας και λέμε για ταχύτητες, κόφτες κλπ. με ένα αμάξι έχω πάθει πλάκα.
Nissan 300.
Ήμουν με το Peugeot το ραλί και είχα 200ρίσει. Πρέπει να με πέρασε με 280 km/h.
Αυτό και άλλη μια φορά με το RX-8 ήμουν στα 240 και με πέρασε μια μηχανή (δεν πρόλαβα να δω τπτ).....
Εννοείται ότι (quoteάρω τον Γιάννη):" Όλα αυτά έγιναν εντελώς τυχαία, και να διευκρινίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν τα προτείνω ως παράδειγμα προς μίμηση ιδιαίτερα σε όσους δεν γνωρίζουν πολύ καλά κάποιος δρόμους όταν θέλουν να προκαλέσουν η να προκληθούν."

Εννοειται οτι ετσι πρεπει να ειναι, αλλα δυστυχως ο καθενας το παιζει πιλοτος στις εθνικες.......

Εμεις, ομως τι φταιμε ????????????????????????????????????????????????????

Σε ιδιωτικούς δρόμους και ιδιαίτερα σε επαρχιακούς η και στενούς εθνικούς με μικρή ορατότητα πηγαίνω ποιό αργά και απο παπί.
Γιά να απαντήσω σε προκήλεις θα πρέπει...
1) Να γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγκεκριμένο δρόμο...
2) Να μην υπάρχει μπροστά μου και γιά όσο βλέπουν τα μάτια μου σε ευθεία πολλών χιλιομέτρων ΚΑΝΕΝΑΣ
3) Να μην υπάρχει μπροστά η πίσω απο τον <αντίπαλο> επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ
4) Να υπάρχει το φως της ημέρας
5) Να είναι στεγνός ο δρόμος
6) Να είμαι εαν είναι δυνατόν μόνος μου μέσα στο αμάξι.Γιά πάνω απο δύο άτομα ακόμη και εαν οι συνθήκες είναι ιδανικές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
7) Να μην είμαι γεμάτος με βενζίνη στο ρεζερβουάρ
8) Να είμαι απόλυτα σίγουρος γιά την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου..(λάστιχα-φρένα..κ.λ.π)

Οπως καταλαβαίνεται ο συνδιασμός όλων των παραπάνω είναι σπάνιος και γιά αυτό σπάνια μπάινω σε τέτοιες προκήεις.

τωρα που μιλατε για αμαξια
ενταξει ξερετε ποιο μαρεσει να οδηγω αλλα θεωρω ως τελειο αυτο
Nissan_GTR_NY.jpg

δεν το εχω δει στην πραγματικοτητα αλλα απο τα παιχνιδια-περιοδικα-εκπομπες εχω παθει πλακα

έρχονται και 3/6mps με λίγα περισσότερα ps!

Είναι σίγουρο αυτό; Για το καινούριο 3άρι πράγματι διάβασα πρόσφατα ότι θα βγει και σε MPS έκδοση πάλι με τον 2.3T (τώρα αν θα είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο δεν ξέρω). Για το 6άρι MPS όμως κάτι λέγανε για 2.5T με 280 ίππους αλλά αυτά πριν κάνα χρόνο και έκτοτε δεν έχω διαβάσει κάτι νεότερο.

Απάντηση: Re: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Είναι σίγουρο αυτό; Για το καινούριο 3άρι πράγματι διάβασα πρόσφατα ότι θα βγει και σε MPS έκδοση πάλι με τον 2.3T (τώρα αν θα είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο δεν ξέρω). Για το 6άρι MPS όμως κάτι λέγανε για 2.5T με 280 ίππους αλλά αυτά πριν κάνα χρόνο και έκτοτε δεν έχω διαβάσει κάτι νεότερο.
Και εγω αυτά ακριβώς γνωρίζω.

τωρα που μιλατε για αμαξια
ενταξει ξερετε ποιο μαρεσει να οδηγω αλλα θεωρω ως τελειο αυτο
δεν το εχω δει στην πραγματικοτητα αλλα απο τα παιχνιδια-περιοδικα-εκπομπες εχω παθει πλακα

Φίλε Johny πέτυχα το πρώτο μου τις προάλλες στην Γλυφάδα κ είναι απλά απίστευτο.Black χρώμα κ τέλειο ήχο..

new 3 MPS

Αν βγει έτσι με έναν πιο "Ελληνικό" κινητήρα (π.χ. 1.6Τ, ή 1.8Τ), θα σπάσει ταμεία... :grinning-smiley-043

εδώ λέει για 268 στο νέο 3MPS...

Κουκλί φαίνεται, αλά η ένστασή μου είναι στα πολλά άλογα μόνο σε 2 τροχούς και μάλιστα μπροστινούς.Προσωπικά θεωρώ απαραίτητη την τετρακίνηση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάνω απο 200 άλογα, ανεξαρτήτως με το ποια τεχνολογία κουβαλάει επάνω του.

μπα Γιάννη.. με τα ηλεκτρονικά καλούδια που έχουν τα αυτοκίνητα πλέον επάνω τους, αν προσθέσεις ένα μπλοκέ και καλά χέρια είσαι ΟΚ.

Re: Απάντηση: Ψάχνω γιά MAZDA 6MPS ,όμως....

Κουκλί φαίνεται, αλά η ένστασή μου είναι στα πολλά άλογα μόνο σε 2 τροχούς και μάλιστα μπροστινούς.Προσωπικά θεωρώ απαραίτητη την τετρακίνηση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάνω απο 200 άλογα, ανεξαρτήτως με το ποια τεχνολογία κουβαλάει επάνω του.

Ευτυχως που οι porsche, ferrari, lambo, aston martin, maserati, και καμποσες ακομα, συμπεριλαμβανομενων των ταπεινων m3/m5 και κατι ΑMG, δεν το θεωρουν απαραιτητο.... -bye-

χώρια που, είναι γνωστό οτι τα τετρακίνητα απο την μια πρέπει να ξέρεις για να τα πας...

απο την άλλη πάλι αργούν να φτάσουν στα όρια της πρόσφυσης τους ...

αλλά εν τέλει, αν σου φύγουν μετά δύσκολα... πολύ δύσκολα !!!!!!