Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Μα είναι δυνατόν να σταθούν πλάϊ στον καινούργιο Ορφέα ή στον καινούργιο Ερμή οποιαδήποτε ATC; !!!
Για τον Αίολο δεν το συζητάμε. Είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία...

Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Ήρθαν βέβαια τρίτοι...δεύτεροι ήρθαμε εμείς με το παρόν θέμα!!!....πρώτο-αξίζει να το αναφέρουμε-ήρθε το Hi Fidelity,όπου στο δοκιμή που έκανε αρχές του 2007 είχαν γραφτεί-τι άλλο- διθυραμβικά σχόλια!!!!

Βασικά ήρθαν δεύτεροι με πρώτους εμάς...
Στο High Fidelity δεν έκαναν συγκριτικό ηχείων αλλά απλά δοκιμή του συγκεκριμένου! ;)
Άρα Νάσο είσαι ο πρώτος που το έκανες! -bye-

Μα είναι δυνατόν να σταθούν πλάϊ στον καινούργιο Ορφέα ή στον καινούργιο Ερμή οποιαδήποτε ATC; !!!
Για τον Αίολο δεν το συζητάμε. Είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία...

Καλά ντε, μην σκίζεις τα ιμάτιά σου και εσύ...

Την ίδια ιδέα έχουμε. Σαν να κλέβεις εκκλησία είναι...
Να συγκρίνεις τον Αίολο με τα 50άρια που είναι σχεδόν στην ίδια τιμή; Άπαπαπαπαπα....

Στην ίδια τιμή είναι τα 50αρια; !!!
Σούπερ υπερτιμημένα!!! Ούτε το 1/3 της τιμής του Αίολου δεν θα έπρεπε να έχουν.

Με μισό πιάτο ρύζι που τρώει ο κινέζος που τις φτιάχνει πόσο θα έπρεπε να κάνουν; ;)

Μισό πιάτο Κινέζικο ή ρύζι εισαγωγής;
Σε ποια περιοχή της Κίνας;
Ο Κινέζος είναι αυτόχθονας;

Τόσοι πολλοί παράμετροι και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Δύσκολα μου βάζεις βρε συ! ;)

Για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση. Τα ATC ειναι σαφεστατα πιο σωστα ηχεια.

Ποιός τον άφησε αυτόν να μπεί;
:grandpa: Πετάξτε έξω τον κύριο παρακαλώ!
Να επανέλθει αύριο με αλλαγμένο το nick του σε Verity Mc Lab!

Άντε... καλό υπόλοιπο. Και εις αύριο τα νεώτερα. ;)

Ρε Tsimisce αει στρωσ' τα ηχεια σου μην σου πω τιποτις βραδυατικα.:flipout:

Μιλαμε αυριο να κανονισουμε bro......

Πές μου! Πές μου! Με φτιάνς!

Ελπίζω να τα καταφέρουμε βρε, γιατί είμαι ψιλοκάπως σήμερα με πυρετό και μπουκωμένος...
Άσε... Άκουσα τα Amati και συναχώθηκα...

-bye-

Τώρα να πω τίποτα για τα Audio Spectrum ή να κρατηθώ; Τέλος πάντων...

Επίσης, τα ATC κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Αγγλετέρα...

πάντως στην περσινή έκθεση hi end που νομίζω ότι είχε κάτι audio Spectrum δίπλα στο περίπτερο μας , ήταν ΙΜΗΟ , ένας από τους χειρότερους ήχους που άκουσα , ειδικά όταν προσπαθούσαν να παίξουν κλασσική . Κούφιος , ξερός , ένα συνονθύλευμα χωρίς νόημα . Περί ορέξεως που λέμε ....

Τώρα να πω τίποτα για τα Audio Spectrum ή να κρατηθώ; Τέλος πάντων...

Ξέρεις πόσο καιρό κρατιέμαι? Το μόνο ηχείο που μου λέει κάτι είναι οι Αίολοι αλλά στα χρήματα που ζητάνε υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές...Κατά εμέ βασικά είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε ATC με AS αλλά τέσπα...

Έτσι για την ιστορία, να π.χ πόσο κάνει ένα mid της ATC:

https://secure.wilmslow-audio.co.uk...22_30?osCsid=2dcf94e63172915ec1a2e88ba5c182bb

Η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ επίσης, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους..-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Πές μου! Πές μου! Με φτιάνς!

Ελπίζω να τα καταφέρουμε βρε, γιατί είμαι ψιλοκάπως σήμερα με πυρετό και μπουκωμένος...
Άσε... Άκουσα τα Amati και συναχώθηκα...

-bye-

Aσε καλυτερα μην ερθεις. Γιατι αν ακουσεις τα Verity σε βλεπω με πνευμονια.:flipout:

Αντε μετά να πείσεις τους νεοεισερχόμενους,ότι στο..."επιστημονικό περιβόλι" δεν κυκλοφορούν παρά..."συναχωμένοι" μόνο.:music-smiley-005:

Μιας και αναφέρθηκε η Audio Spectrum, απλώς σας αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου ότι πριν περίπου 7-8 χρόνια αγόρασα ένα ζεύγος ηχεία Studio 1 για να ακούνε μουσική οι γονείς μου. Τα ηχεία παίζουν πολύ όμορφα και μας συνδεύουν σε όλες τις οικογενειακές στιγμές μας. Ενα ηχείο που μου κόστισε λίγα χρήματα, γύρω στις 90.000 δρχ., και ακόμη παίζει μια χαρά. Πάιζει πολύ καλύτερα από αρκετά σημερινά ηχεία των 1.000 ευρώ. Από φινίρισμα δε λέει και πολλά πράγματα, είναι απλό σαν κατασκευή, αλλά τα μεγάφωνά του και το crossover του πρέπει να ήταν και είναι πολύ καλά. Πολύ αξιόλογο ηχείο για την κατηγορια τιμής του ειδικά για όσους δεν αναζητούν τις υπερβολές.

Μπράβο στην Ελληνική εταιρεία.

Last edited:
sorry αλλα στην τελευταια εκθεση high end ο ηχος των Audio Spectrum ηταν απαραδεκτος. Δε ξερω τι εφταιγε (οι ενισχυτες, ο χωρος, τα ηχεια?) αλλα στεναχωρηθηκα γιατι ειναι και Ελληνικη εταιρια....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Βασικά ήρθαν δεύτεροι με πρώτους εμάς...
Στο High Fidelity δεν έκαναν συγκριτικό ηχείων αλλά απλά δοκιμή του συγκεκριμένου! ;)
Άρα Νάσο είσαι ο πρώτος που το έκανες! -bye-

είπαμε ....ευλογούμε τα γένεια μας Μιχάλη!!!:ernaehrung004::award::firstprize:-bye-

τώρα πως από τα γένεια ..φτάσαμε να συγκρίνουμε τα ATC με τα AS....σόρρυ αλλά είναι ιεροσυλία...αλλά ξέχασα...εγώ είμαι προκατηλειμμένος.....εκτιμώ-βλέπετε-τους εγγλέζους της ATC που ακόμα κατασκευάζουν τα ηχεία τους στην πατρίδα τους και όχι στην Κίνα, όπως από λάθος γράφτηκε...

Μα τι να πούμε βρε μάτια μου για τους ανθρώπους;
Στο κουτί με τα ηχεία μου έχει και μία καρτούλα, γραμμένη με το χέρι η οποία αναφέρει:
Your SCM40
Serial No 471/472
Was built and tested by Lesley/Barny
Date 25.6.07

:grinning-smiley-043

Τα άτομα είναι μακράν αλλού!

Από εκεί και πέρα βέβαια, περί ορέξεως...
Εμένα π.χ. θα μου άρεσε να ακούσω ένα ηχείο της AS το οποίο θα είχε τις μεσαίες του Ορφέα και τα μπάσα του Ερμή. Αλλά όχι να κάνει και 8.000 γιατί σε εκείνες τις τιμές έχεις πάρα πολλές επιλογές.

Btw Νάσο δεν θα ήταν καλή ιδέα να φτιαχτεί το thread από την αρχή και να καθαρίσει από σχόλια ώστε να υπάρχει σαν reference για το χαρακτήρα των επί μέρους ηχείων, που βρίσκονται οι dealers και κάποια μικρή κριτική;