Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Νάσο, αν μπορούσες να βάλεις και μια συνοπτική φωτο, όπου να φαίνεται και η θέση ακρόασης, ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε παραπάνω.

Πάντως, επειδή με τα θέματα χώρου είμαι και κάπως obsessed, πιστεύω ότι η διάταξη που έχεις αυτή την στιγμή δεν σου δίνει τα μέγιστα, που μπορείς να έχεις από τα εξαιρετικά αυτά ηχεία.

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Πολύ άδειος χώρος.Θέλει ένα χαλάκι.Έρχεται και χειμώνας....

Τα ηχεία πολύ όμορφα.Άλλα νομίζω ότι σύντομα θα χρειαστείς μία συνολικότερη αναβάθμιση....

ναι είναι άδειος ο χώρος...και θα χρειαστεί χαλάκι πράγματι...

πάντως αυτό που λείπει-και πολύ σωστά το γράφει ο Δημοκηδής-είναι μια συνολικότερη φώτο...το σαλόνι δεν είναι άδειο...αλλά είναι μεγάλο...

το συνολικότερη αναβάθμιση είναι σχετικό...έχει να κάνει με τι σενάριο θέλω να παίξω και πόσα χρήματα θέλω να χώσω...

οι επόμενες κινήσεις θάναι οι εξής:

1)θα στρώσουν τα ηχεία...
2)θα μετρηθεί επαγγελματικά ο χώρος για να δούμε τι παίζει...

δεν γουστάρω-όπως καταλαβαίνετε-να πετάξω χρήματα....

Απάντηση: Re: Ψάχνω κόσμημα 3.000 ευρώ!!!

Νάσο, αν μπορούσες να βάλεις και μια συνοπτική φωτο, όπου να φαίνεται και η θέση ακρόασης, ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε παραπάνω.

Πάντως, επειδή με τα θέματα χώρου είμαι και κάπως obsessed, πιστεύω ότι η διάταξη που έχεις αυτή την στιγμή δεν σου δίνει τα μέγιστα, που μπορείς να έχεις από τα εξαιρετικά αυτά ηχεία.

Σπύρο ίσως νάχεις δίκιο...δεν ξέρω...χρειάζεται χρόνος και ακροάσεις...πάντως αυτό που ακούω σε σχέση με αυτό που άκουγα είναι άλλο Σύμπαν.........που σημαίνει ότι ακόμα και να μην ασχοληθώ πλέον,είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...έλα όμως που θέλω και θα ασχοληθώ...οπότε...

Πανεμοφρα!!!Μπραβο!!!
Θελουν ομως καταρχην σωστη και ιση αποσταση και τα δυο απο τους τοιχους.

Καλημέρα...

Kharmacoma σ´ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!..νάσαι καλά...

για γίνε όμως πιο αναλυτικός....να υποθέσω ότι το αριστερό-όπως το βλέπουμε-ηχείο πρέπει να πάει πιο πίσω πλησιάζοντας τον πίσω τοίχο???