επειδή τυχαίνει να τον εχω φτιάξει και για αυτο και να τον εχω προτείνει ειναι σωστά υπολογισμένος και αρκετά σταθερός. Γίνεται βράχος οταν αφαιρεθεί απο την ανάδραση ενα R-C που εχει. τα τρανζίστορ εξόδου δεν είναι μαϊμού.
Κατά τα αλλα δεν θέλει καμία αλλαγή εκτός απο κάτι πυκνωτές που εχει στο σημα.
ο class-d που εχει ο κινεζος φαινεται ενδιαφερον.ιδιος με το reference design της IR
πως δεν εχουν αξια οι εκτιμησεις, μια χαρα φαινεται το συγκεκριμενο και αν εχουν αντιγραψει το evaluation board ακομα καλυτερα, ενδιαφέρονΑν έχουν κάποια αξία οι υποκειμενικές εκτιμήσεις...καλός είναι, τον είχα μοντάρει πέρσι και τον έχω ακόμα στο μικρό σύστημα, αξιοπρεπέστατος!
Αυτός που λέει ο Κώστας (kontr) έπαιζε καλύτερα όταν τον δοκίμασα στο ίδιο σύστημα.
επειδή τυχαίνει να τον εχω φτιάξει και για αυτο και να τον εχω προτείνει ειναι σωστά υπολογισμένος και αρκετά σταθερός. Γίνεται βράχος οταν αφαιρεθεί απο την ανάδραση ενα R-C που εχει. τα τρανζίστορ εξόδου δεν είναι μαϊμού.
Κατά τα αλλα δεν θέλει καμία αλλαγή εκτός απο κάτι πυκνωτές που εχει στο σημα.
so close but yet so far away
Ο δικο σου εχει καλιτερο VAS (cascode αν δεν κανω λαθοs)
ΔΕΝ κάνεις λάθος......
Βέβαια αυτός που πόσταρες έχει λίγο καλύτερη πηγή ρεύματος στο διαφορικό.
Οι διαφορές (μεταξύ της δικιάς μου πηγής και αυτού) είναι πως αυτός δίνει καλύτερο PSSR και CMRR αλλά ο δικός μου πάει στο PSSR και CMRR περί τις 2 οκτάβες ψηλότερα (πάντα open loop) χε χε...
Αυτός έχει και μία πρόβλεψη να κρατά σταθερότερη τη τάση των πρώτων σταδίων στα μεταβατικά.
Ολα αυτά βέβαια λύνονται με βαρβάτη τροφοδοσία.
Η ακόμη καλύτερα, με μια βαρβάτη τροφοδοσία και ξεχωριστό τροφοδοτικό +6Volt στα πρώτα στάδια!!
Σάκη, δεν έχει κανείς υποχρέωση να απαντάει σε οποιονδήποτε. Ούτε η έλλειψη απάντησης σημαίνει αναγκαστικά μυστικοπάθεια ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Αν εγώ δώσω - λόγω άγνοιας - μια "μπακάλικη" λύση, διόρθωσέ με ει δυνατόν χωρίς μειωτικά σχόλια του τύπου "δεν είναι ωραίο...".
Τόσο ξέρω, τόσο λέω.
Είναι αυτονόητο σε ένα diy φόρουμ ερασιτεχνών ότι θα γραφτούν και ανακρίβειες, το έχουμε όλοι υπόψη μας και δεν ακολουθούμε με θρησκευτική ευλάβεια τίποτα και κανέναν.
Δοκιμάζουμε πράγματα με δική μας ευθύνη, δεν είμαστε μωρά. Αν κάψουμε και κάτι, κομμάτια να γίνει, στο πρόγραμμα είναι όλα.
Μόνο στο θέμα της ασφάλειας πρέπει να υπάρχει αυστηρότητα - με σαφείς προειδοποιήσεις-, γι αυτό άλλωστε έχουμε και το σχετικό μόνιμο θέμα.
Χαιρετισμούς
Κωνστατίνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.