nickval; said:Ψάχνω μια LCD για μια απόσταση θέασης 2.8-3,1 μέτρα περίπου. Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο μέγεθός της. Μάλλον σκέφτομαι για 37'', η οποία νομίζω είναι αρκετή. Συμφωνείτε; Ή μήπως μια 40άρα θα ήταν ιδανική;
Στην αποσταση αυτη 37" θα ειναι μικρη. Προσανατολισου για τουλαχιστον 40-42".
παρε την 40m86 και αν δεν μεινεις ευχαριστημενος με το τηλεοπτικο σημα και εκστασιασμενος με οτιδηποτε αλλο μπορεις να με βρισεις δημοσια:argue:
Πάντως μετά απ´σχεδόν 2 μήνες συμβίωσης με 42αρα (τηλεόραση για να μην παρεξηγούμαστε!) σε απόσταση 2,5 - 3μ έχω να πω τα εξής:
- Σε dvd/hidef υλικό η τηλεόραση πετάει και σου δίνει την αίσθηση κινηματογράφου
- Σε τηλεοπτικό σήμα (Nova) πολλές φορές βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή. Αντιθέτως βλέπωντας με το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης σε 37'' και από απόσταση 3,5 - 4 μ σε σπίτι φίλου, το τηλεοπτικό σήμα της Nova φαινόταν πολύ καλύτερο!
Nαι και αμα ανοιξουμε μια τρυπα στο τοιχο να μεγαλωσουμε την αποσταση θα ειμαστε ΟΚ........... επειδη οι απατεωνες της Νετμεντ και των αλλων μας καναλιων , μας ταιζουν σαβουρα .
Δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα , μεγαλη οθονη ,ποιο ευκολα να δεις την "πατατα" .
Οταν ομως βλεπεις ταινιες παιρνεις το αιμα σου πισω και στο φιναλε αν εξαιρεσουμε τα ποδοσφαιρα με τα υπολοιπα συμβιβασεζε πολυ ποιο ευκολα οπως το αν τρεμει ........η Τρεμη .
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα εκ των πραγματων .
"Ψάχνοντας LCD κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, HELP!"
Άμα την βρεις,πέστο και σε μας![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.