Ψάχνοντας LCD κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, HELP!

Αφου σε κερδιζει η LCDila απο οτι φαινετε ,περιμενε ακομα για να μη χτυπας το κεφαλι σου σε καμμια 20ρια μερες .
Ετσι κι αλλοιως οι γιορτες πανε .:grandpa:
 
Τί ποσοστό πτώσης τιμής υπολογίζεις?

Ε δεν ειμαι κι ο Γκαργκανας, ειπαμε .....
Τις εκπτωσεις δεν τις περιμενουμε για να αγορασουμε φθηνοτερα κατι που θελουμε ............ αλλα για να παρουμε κατι ακριβοτερο απο αυτο που μπορουμε :flipout::flipout:.
Σιγουρο ειναι οτι το Πρακτικερ θα ριξει στην αγορα καποιες , απο κει και περα αν εξαιρεσουμε τους κωτσοβολους και Η.Α. κατι αναλογο θα γινει απο πλαισιο , media markt κ.λ.π.
Τωρα σε τι μοντελα και ποσο , ο χρονος θα δειξη.
 
H 40S3000 ειναι μια χαρα τηλεοραση και δεν ζηταει και πολλα. Αφου δεν θελεις να πας σε πλασμα παρε αυτη και καθαρισες.

Ασχετο. Χθες βρηκα την τηλεοραση ανοιχτη με το μενου απο το DVD player στην οθονη. Μπορει να ηταν ανοιχτη και καμια δυο ωρες , την ειχαν ξεχασει η γυναικα μου με την κορη μου ετσι. Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι ποσο καλυτερα ηταν που πηρα LCD και οχι πλασμα.
 
Απάντηση: Re: Ψάχνοντας LCD κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, HELP!

H 40S3000 ειναι μια χαρα τηλεοραση και δεν ζηταει και πολλα. Αφου δεν θελεις να πας σε πλασμα παρε αυτη και καθαρισες.

Ασχετο. Χθες βρηκα την τηλεοραση ανοιχτη με το μενου απο το DVD player στην οθονη. Μπορει να ηταν ανοιχτη και καμια δυο ωρες , την ειχαν ξεχασει η γυναικα μου με την κορη μου ετσι. Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι ποσο καλυτερα ηταν που πηρα LCD και οχι πλασμα.

μην στεναχωριεσαι,οι πλασμα ειναι εξυπνες(το ενστικτο της επιβιωσης) και κλεινουν μονες τους.
 
Rivers εσύ προτείνεις να την πάρω τώρα με -55 ή να περιμένω τις εκπτώσεις? Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά η προσφορά τελειώνει.
 
Rivers εσύ προτείνεις να την πάρω τώρα με -55 ή να περιμένω τις εκπτώσεις? Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά η προσφορά τελειώνει.

Εγω σου λεω παρε την τωρα να γλιτωσεις και την ψυχοφθορα αναμονη.
 
Η αναμονή δε με πειράζει, με πειράζει η τσέπη μου...
ε τότε περίμενε.... του χρόνου τέτοια εποχή ίσως την δίνουν δώρο με καμιά σκούπα....:flipout:

Τώρα σοβαρά... μάλλον στις εκπτώσεις όλο και τίποτα προσφορές θα βγούν...
οπότε περίμενε λιγάκι.
 
φοβάμαι τις προσφορές γιατί με αυτές ξεστοκάρουν τις βιτρίνες

Ειπαμε ρε παιδια , οχι κι ετσι , ο φοβος φυλαει τα ερημα αλλα εσυ το κανες ......σεληνιακο τοπιο .
Αλλωστε παντα υπαρχει τροπος να δεις αν το τεμαχιο ειναι virgin η οχι , ασε που αμα αφησεις εξω την Η.Α και κοτσοβολους , εισαι 99% μεσα για καινουργιο κομματι .
Προσφορες ειναι δεν ειναι τσικνοπεμπτη , που βγαινεις εξω και τρως οτι Γκοντζιλα εμεινε απο το 2007 και πισω:flipout::flipout:
 
Την Τρίτη θα έχει για μία μέρα μόνο προσφορές ο Σαραφίδης. Μου είπε ότι θα έχει την 40S3000 στα 1080 . Μετά έχουμε τη τιμή του Μάκρο στα 1185. Όλοι οι πωλητές μου είπαν οτι οι Sony του Makro δεν έχουν την επίσημη εγγύηση της ελλ.αντιπροσωπίας, κάτι που ο υπεύθυνος του Μακρο για τις ΤV μου το αρνήθηκε. Πάντως μίλησε για 2ετή εγγύηση τη στιγμή που νομίζω ότι έιναι 1 έτους.
 
ειδα στο σπορ+ αγωνα ποδοσφαιρου στις s3000 kai x3500 και ειλικρινα δεν μπορουσα να διακρινω διαφορα.
Οταν εφευγε η μπαλα μπροστα γρηγορα και η καμερα ακολουθουσε οι διαφημιστικες πινακιδες θολοναν και στις 2
Εχει καποιος κατι να μου πει;
 
Η s3000 κανει 1300 και η philips 37 9632 1800
Τι 40 , τι 37 ιντσες . Σιγα την διαφορα.
εξαλου στο διαγραμμα λεει οτι σε τηλεοπτικο σημα μια 40 φτανει για 4 μετρα θεαση
 
ειδα στο σπορ+ αγωνα ποδοσφαιρου στις s3000 kai x3500 και ειλικρινα δεν μπορουσα να διακρινω διαφορα.
Οταν εφευγε η μπαλα μπροστα γρηγορα και η καμερα ακολουθουσε οι διαφημιστικες πινακιδες θολοναν και στις 2
Εχει καποιος κατι να μου πει;

Οι πινακιδες θα θολωναν και σε μια crt...τους παιχτες επρεπε να κοιτας.Φυσικα δε ξερουμε αν ηταν ενεργοποιημενα τα 100hz στην x3500.
Κατα την "ταπεινοτατη" μου αποψη τα 100hz ειναι "απαραιτητοτατα" σε μια lcd.
 
μαλλον εχεις δικιο ειχα υπερβολικες απαιτησεις.
θα παω να ξανακοιταξω.
η 40d3000 θα ξαναβγει αραγε;
σε τηλεοπτικο σημα ειναι ισαξια με την Χ3500;
 
η 40d3000 θα ξαναβγει αραγε;

Ξερεις κανεναν να βαζει τα δακτυλα να βγαζει τα ματια του ?

Ουτε και η sony :flipout:

Περιμενε λιγο να αρχισουν να διαμορφωνοντε οι προσφορες - δες το ντερμπυ σε κανα φιλο - και ριχνε τις ματιες σου παραληλα στις υποψηφιες νυφες .
Τα πραγματα στις τιβι ειναι κουκια μετρημενα , απο κει και περα παιζουν και αλλα ρολο περαν των χαρακτηριστικων , ντιζαιν , υποστηριξη after ειναι π.χ. παραγοντες που αλλος δινει μεγαλη σημασια .
Εγω μπορει να προτεινω Μ η F απο samy αλλα δεν θα αγοραζα μια απο τις δυο και ας εχουν καλυτερο μαυρο π.χ. γιατι δεν γουσταρω το γκλοσυ λουκ που εχουν , αλλος π.χ. το παει με τρελα .
Αλλος ξεσκιζετε να κατεβαζει ταινιες σε HD η δεν ξερω γω τι αλλο , αλλος βλεπει μονο DVD δορυφορικα και αλλος την εχει σαν ψυγειο (ολη μερα στο on ) .
Αναλογα με τις αναγκες και το ποσο σωστα τις αξιολογει ο καθενας ψωνιζει .
Τα υπολοιπα ειναι mind games .........
 
τωρα μολισ διαβασα στο hdtv οτι η d3000 δεν ειναι καλη σε sd!

Standard Definition (SD) performance suffers to a degree from some of the inconsistencies that creep into a picture as a result of the conversion of a 576p source to an HD ready screen configuration. Even with Motionflow +100Hz there was some evidence of shimmering, and the more dynamic picture did appear to be very slightly 'grainy'.

Conclusion

The Sony KDL-40D3000 is the ultimate LCD TV if you spend the majority of your viewing time watching HD material. However, if SD viewing is just as important there are better performers out there (Sony's Full HD KDL-40W2000 to name but one).
 
H D3000 υπάρχει στο Σαραφίδη. Πληροφοριακά, τελικά αγόρασα την 40R86, την τελευταία στιγμή τη προτίμησα από την S3000. Ακόμα ψάχνομαι με ρυθμίσεις, λίγο δύσκολο να τη φέρω στα μέτρα μου... Έβαλα το PC στη Dsub και φυσικά γούσταρα τρομερά HD υλικό.