Ψαχνωντας να βρω κατι οικονομικο και ποιοτικό για να εχω μουσικη σε υπνοδωματιο επεσε πανω σε αυτα.
Yamaha MCR-140, 300ε
Pioneer XW-NAC3 240ε
υπαρχει καποιος που εχει καποιο απο αυτα να μου μεταφερει εντυπωσεις;
το yamaha το απλο MCR-040 το οποιο απλα δεν ειναι wifi για το ipod,
το εχω ακουσει και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.
Δυστυχως δεν εχει ιντερνετικο ραδιόφωνο και δεν ξερω αν θα συνεργαζεται με το app tunein radio για ιphone και το DS audio, με το οποιο κανω stream την μουσικη μου απο το NAS στο iPhone.
Απο την αλλη το pionner ειναι πιο οικονομικο και παιζει μουσικη μεσω dlna, εχει ιντερνετικο ραδιόφωνο, bluetooth και 2 ipod docks. usb εχουν και τα 2.
το cd που εχει το yamaha δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον δεν ακουω μουσικη απο cd.
φυσικα αν υπαρχει κατι αλλο κοντα σε αυτα τα χρηματα ειμαι ανοιχτος στις προτασεις...αρκει μονο να εχει sleep time, για να κλεινει μονο του, και χειριστηριο.
Yamaha MCR-140, 300ε
Pioneer XW-NAC3 240ε
υπαρχει καποιος που εχει καποιο απο αυτα να μου μεταφερει εντυπωσεις;
το yamaha το απλο MCR-040 το οποιο απλα δεν ειναι wifi για το ipod,
το εχω ακουσει και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.
Δυστυχως δεν εχει ιντερνετικο ραδιόφωνο και δεν ξερω αν θα συνεργαζεται με το app tunein radio για ιphone και το DS audio, με το οποιο κανω stream την μουσικη μου απο το NAS στο iPhone.
Απο την αλλη το pionner ειναι πιο οικονομικο και παιζει μουσικη μεσω dlna, εχει ιντερνετικο ραδιόφωνο, bluetooth και 2 ipod docks. usb εχουν και τα 2.
το cd που εχει το yamaha δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον δεν ακουω μουσικη απο cd.
φυσικα αν υπαρχει κατι αλλο κοντα σε αυτα τα χρηματα ειμαι ανοιχτος στις προτασεις...αρκει μονο να εχει sleep time, για να κλεινει μονο του, και χειριστηριο.