Ψαλίδι 25% της Nova στην Superleague!

1) ολοι ξερουμε πλεον τι γινετε με τη κριση οποτε ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν στο μυαλο τους να δωσουν στη νοβα 40-50 ευρω το μηνα απο τη νεα σεζον
2) μειωνει τα λεφτα που θα δωσει για το ελληνικο πρωταθλημα για ενα προιον που το ειχε υπερεκτιμησει κ ηθελε να δωσει αμετρητα λεφτα κ που αποτελει το βασικο της οπλο οσον αφορα τα αθλητικα.καθως εχει μονο αυτο κ το αγγλικο.
3) αυτη τη περιοδο πολλα ατομα το καλοκαιρι και καθε καλοκαιρι κοβουν τη νοβα τουλαχιστον προσωρινα (αναμεσα τους και εγω)

οποτε ειναι η χειροτερη περιοδος αυτη τη στιγμη για αυτους κ αρχιζουν να μην την παλευουν κ αυτοι πλεον οπως κ αλλες πολλες εταιριες στην Ελλαδα.Βλεπουν τον κινδυνο εδω και καιρο.το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτεται ο Ελληνας για τη νεα σεζον ειναι να σταζει λεφτα στη νοβα.

πραγματικα ειμαι περιεργος μεσα στον γενικοτερο χαμο,ποσοι θα κοψουν νοβα... προϊόν πολυτελείας!

πραγματικα ειμαι περιεργος μεσα στον γενικοτερο χαμο,ποσοι θα κοψουν νοβα... προϊόν πολυτελείας!

Σιγουρα οχι οσοι διαθετουν εισοδηματα πολυτελειας. Και μαλλον δεν ειναι λιγοι.
Πιθανως αυτοι να ειναι και ο πελατειακος κορμος της εταιρειας.

Αν δεν κατεβάσει και τη συνδρομή πάντως, θα της γυρίσει μπούμεραγκ πολύ περισσότερο...όταν κράζεις το ελληνικό πρωτάθλημα -και σωστά- σαν υποβαθμισμένο προϊόν, δεν γίνεται να εξακολουθείς να απαιτείς τα ίδια λεφτά από μια πελατεία που την τράβηξες σε ποσοστό πάνω από 50% "χάρη" στο υποβαθμισμένο προϊόν...Νομίζω;

Με περισσότερα απο 30-33 ευρω δύσκολα τα πράγματα για το sports pack...
Εκεί νομίζω είναι καλή βάση φυσικά με παράλληλη προσφορά τηλεφωνίας forthnet

Κι όμως πέρισυ (σε συνδυασμό και με την έξυπνη πολιτική της ) αύξησε τους συνδρομητές της και ξεκόλησε από το 330.000 ένα νούμερο που ήταν ταβάνι για πάνω από δέκα χρόνια.

Γενικά πιστεύω πως επειδή ο κόσμος κλείνεται λόγω κρίσης δεν θα έχει μεγάλο θέμα η Νόβα

Μην ξεχνάς πως υπήρξαν πολλές προσφορές π.χ. sports pack + 2 play = 59.9
Πλεόν είναι πολύ δύσκολες εποχές και όπως η nova ζητάει απο τη superleague μείωση το ίδιο θα πρέπει να κάνει και με τους πελάτες της...

αν δεν μειωση δραστηκα τις τιμες της δεν προκιτε να με ξαναδει εμενα και ολλους αλλους ζηταει πολλα και δινει λιγα απορω πως ακομα εχει τοσους συνδρομητες

παιδια αν καθησουμε λιγο και το σκεφτουμαι το θεμα θα διαπιστωσουμε οτι ενας μισθωτος για να εχει την πολυτελεια να ειναι συνδρομητης θα πρεπει να διαθεσει το ποσο ενος μηνιαιου μισθου για τηλεοπτικο ''υπερθεαμα''......

Πάλι τα ίδια με την "ακριβή" nova και τους "πλούσιους" που την πληρώνουν.

Το full pack μου βγαίνει 44 ευρώ το μήνα. Άλλοι δίνουν 80-100 ευρώ το μήνα για καρκινοσωλήνες. Αφήστε τον καθένα να ξοδεύει όπου θέλει τα χρήματά του, που είναι το πρόβλημά σας;

Ασχετως του που θα δώσει ο καθένας τα λεφτά του, το αιτιολογικό της μείωσης 25% των συμφωνημένων με την Λίγκα είναι ότι "απαξιώθηκε" το προιόν.
Εφόσον, σύμφωνα με την εταιρεία που παρέχει το προιόν, αυτό έχει απαξιωθεί, είναι πιστεύω λογικό να υπάρξει ανάλογη μείωση και στα τιμολόγια (τουλάχιστον sport pack, full pack) και προσωπικά δεν αποκλείω να την κάνουν κιόλας την μείωση (αφού σιγουρευτούν ότι οι ομαδες θα παραμείνουν γιατι καλλιστα μπορεί και αυτές να πουν ότι "δεν δεσμεύονται πλέον" οπότε μετα η μείωση θα πρεπει να ειναι πολύ μεγαλύτερη)
Αν πχ έχουν απεργία τα φορτηγά και οι ντομάτες..... όταν φτάσουν στον πωλητή της λαικής ...κάνουν μόνο για σάλτσα, δεν ειναι λογικό οτι έχει απαξιωθεί το προιόν και ο πωλητής πρέπει να τις δώσει φτηνότερα; Σε τελική κανείς δεν θα του πληρώσει την τιμή που ήλπιζε να πάρει (εννοείται πως και αυτός θα ζητήσει να τις πληρώσει φτηνότερα στον έμπορα κλπ κλπ)

Γιατί απαξιώθηκε το προϊόν; Δε τα ξέρανε αυτά τόσα χρόνια; Νοιάζεται ο οπαδός αν στήνονται τα ματς; Να νικάει η ομάδα του θέλει.

Δε νομίζω να δεχτεί κανείς στην Superleague μείωση, και ο ΟΤΕ καραδοκεί.

Τώρα η Nova διαπίστωσε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαξιωμένο με πολλά παιχνίδια στημένα; Απλά βρήκε ευκαιρία να ρίξει τις τιμές.

Μα δεν απαξιώθηκε...περισσότερο απο όσο ήταν το προιόν! Απλά δόθηκε αφορμή....
Προφανώς θα υπάρξουν αντιδρασεις απο τις ομάδες αλλά δεν νομίζω ότι και η Nova θα προέβαινε σ αυτή την κίνηση, αν ήξερε ότι μπορει να χάσει τα δικαιώματα και να τα πάρει ο ΟΤΕ...μαλλον στημένο θα ειναι το παιχνίδι κι εδώ!
Θα δείξει βέβαια, μπορει να κάνω και λάθος!

Κατάρχάς δεν θεωρώ παράλογη την αξίωση της nova να ζητήσει μείωση, δεδομένης της κρίσης.
Νομίζω η απαξίωση του αθλήματος είναι η αφορμή. Γιατι τόσα χρόνια το προϊόν ήταν απαξιωμένο και υπερεκτιμημένο, αλλά δεν υπήρξε ανάλογη μείωση.

malakudi, όμως νομίζω ότι οι τιμές και οι συνδρομές είναι πολύ ακριβές για sport pack και full pack (ιδίως για τα cinema απορώ ποιος τα βλέπει - μέσω internet βλέπεις πιο γρήγορα ταινίες πρώτης προβολής, άσε που πρέπει να είσαι πολύ αργόσχολος για να βλέπεις 4 κανάλια ταινιών την ημέρα)_
Με τις μειώσεις μισθών που γίνονται οι συνδρομές είναι πανάκριβες.
Επίσης, θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως το full pack σου βγαίνει 44 ευρώ τον μήνα, όταν σε εμένα που σαν συνδρομητής nova + forthnet εχω 20% εκπτωση μου βγαίνει 50 ευρώ.
(εννοείται ότι πλεον έχω το value pack κυρίως γιατο mezzo)

Οταν πουλάς ένα απαξιωμένο προιόν πρέπει να ρίξεις την τιμή για το προιόν αυτό...ή κάνω λάθος?

Μεγάλη κοροϊδία ρίξε Νοβα 25% και ΕΣΥ την συνδρομή για μένα να καταγγείλουν την σύμβαση με Νοβα και διαπραγματευτούν μόνες τους οι ομάδες....
Το κρατικό κανάλι πρέπει να απέχει απο αγορα δικαιωμάτων ομάδων....
Η Νοβα αν θέλει μειώση να μειώσει αντίστοιχα και τα 63 ευρω που πληρώνουμε....