Μετά από ώριμη σκέψη που διήρκεσε ικανό χρονικό διάστημα, καθώς και ανάλογο ψάξιμο, τελικά κατέληξα να αναβαθμίσω σοβαρά τα ηχητικά μου ξεκινώντας από την καρδιά του συστήματος, τον ενισχυτή. Η οριστική απόφαση ήταν επί τέλους να πάω σε λαμπάτο, και για πάρα πολλούς λόγους, που δεν είναι του παρόντος βεβαίως, κατέληξα στον ΨΑΘΙΝ, για τον οποίο είχα άριστες συστάσεις, θα μπορούσε να συνεργαστεί με τα ηχεία μου, να καλύψει ηχητικά τον χώρο μου και ταίριαζε και στα χρήματα που ήθελα να διαθέσω την τρέχουσα περίοδο.
Αρχίσαμε λοιπόν με τον συνφορουμίτη και καλό φίλο Γιώργο Κατρακάζα (George Katrakazas), τον οποίον επί τη ευκαιρία ευχαριστώ δημόσια για όλα όσα έκανε, να ψάχνουμε τον κατάλληλο πωλητή στο e-bay για να κάνουμε την παραγγελία. Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάφορα ευτράπελα, καταλήξαμε σε κάποιον, και το τελικό «κλίκ» για την παραγγελία έγινε Τρίτη πρωί στις 10/02/09. Με πιθανό χρόνο άφιξης 10-15 εργάσιμων ημερών, (αεροπορική αποστολή φυσικά από Hong Kong), προετοιμάστηκα ψυχολογικά για παραλαβή του μετά τις 25 τρέχοντος μηνός!
Και ώ του θαύματος!!!, Παρασκευή πρωί 13/02 (μετά τρεις (3!) εργάσιμες δηλαδή από την παραγγελία), μας παίρνουν από το Ελ. Βενιζέλος για να κανονίσουμε τα του εκτελωνισμού. Μετά μια καλή «σφαλιάρα» αξίας 170 , το αντικείμενο του πόθου έφτασε στον χώρο μου με κούριερ προχτές Τρίτη 17/02 μόλις μια εβδομάδα μετά την παραγγελία!
Και ιδού:
χμμμ τι να είναι μέσα?
και πιό μέσα???
κι από μέσ' απ'το φουρώ???
χμμ μέσα απ' τη ζελατίνα του προσπαθεί να δεί την νέα κατοικία του:
αχά, ομορφούλης φαίνεται, αλλά οι λάμπες, που είναι οι λάμπες οέοο?
βρέ λές νάναι ακόμα πιό κάτω?
λές να έχωσαν τις λάμπες εκεί μέσα για προστασία? ή μας δούλεψαν κι έστειλαν άδεια τα τούμπο...
Αρχίσαμε λοιπόν με τον συνφορουμίτη και καλό φίλο Γιώργο Κατρακάζα (George Katrakazas), τον οποίον επί τη ευκαιρία ευχαριστώ δημόσια για όλα όσα έκανε, να ψάχνουμε τον κατάλληλο πωλητή στο e-bay για να κάνουμε την παραγγελία. Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάφορα ευτράπελα, καταλήξαμε σε κάποιον, και το τελικό «κλίκ» για την παραγγελία έγινε Τρίτη πρωί στις 10/02/09. Με πιθανό χρόνο άφιξης 10-15 εργάσιμων ημερών, (αεροπορική αποστολή φυσικά από Hong Kong), προετοιμάστηκα ψυχολογικά για παραλαβή του μετά τις 25 τρέχοντος μηνός!
Και ώ του θαύματος!!!, Παρασκευή πρωί 13/02 (μετά τρεις (3!) εργάσιμες δηλαδή από την παραγγελία), μας παίρνουν από το Ελ. Βενιζέλος για να κανονίσουμε τα του εκτελωνισμού. Μετά μια καλή «σφαλιάρα» αξίας 170 , το αντικείμενο του πόθου έφτασε στον χώρο μου με κούριερ προχτές Τρίτη 17/02 μόλις μια εβδομάδα μετά την παραγγελία!
Και ιδού:
χμμμ τι να είναι μέσα?
και πιό μέσα???
κι από μέσ' απ'το φουρώ???
χμμ μέσα απ' τη ζελατίνα του προσπαθεί να δεί την νέα κατοικία του:
αχά, ομορφούλης φαίνεται, αλλά οι λάμπες, που είναι οι λάμπες οέοο?
βρέ λές νάναι ακόμα πιό κάτω?
λές να έχωσαν τις λάμπες εκεί μέσα για προστασία? ή μας δούλεψαν κι έστειλαν άδεια τα τούμπο...