ΨΑΘΙΝ MC-10L

Καλά Mr george Katrakazas είσαι unpaiktable!!! -bye-
Ποιές λές να χτυπήσουμε? Εγώ λλοθωρίζω προς http://cgi.ebay.co.uk/JJ-Tesla-E34L-...ayphotohosting μεριά, αλλά μ' αρέσουν κι αυτές: http://cgi.ebay.co.uk/4-Pcs-Matched-...3%3A2|294%3A50(ένα πράγμα "μ' αρέσει κι η Κική μ' αρέσει κι η Κοκό!!! :flipout:) -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Φίλε everest καλή συνέχεια και σε σένα. Αλλά μη βιάζεσαι, πρώτα να στρώνεις τις λάμπες και να γνωρίζεις καλά τον ήχο τους, και έπειτα να δοκιμάζεις άλλες
για να έχεις σίγουρη άποψη για το αποτέλεσμα της αλλαγής.
Αν έχεις την καλοσύνη πές μου από που πήρες τις EL 34B και πόσο, και φυσικά μόλις στρώσουν γράψε εντυπώσεις.

Φιλικά
Γιώργος.
Φίλε μου τι έγινε και άλλαξες τόσο γρήγορα γνώμη για το στρώσιμο ?

Φίλε μου τι έγινε και άλλαξες τόσο γρήγορα γνώμη για το στρώσιμο ?

Μα δεν άλλαξα, τις ECC85 που είναι ολοκαίνουριες στρώνω τώρα, οι EL34B έχουν ήδη αρκετές ώρες στην πλάτη τους ... :BDGBGDB55:

Φιλικά
Γιώργος.
ΥΓ Ευχαριστώ για τα links! -bye-

Μα δεν άλλαξα, τις ECC85 που είναι ολοκαίνουριες στρώνω τώρα, οι EL34B έχουν ήδη αρκετές ώρες στην πλάτη τους ... :BDGBGDB55:

Φιλικά
Γιώργος.
ΥΓ Ευχαριστώ για τα links! -bye-
Kαι εγώ φίλε μου τις el-34b στρώνω, τις 6n1p για να σου πω την αλήθεια μου διστάζω να τις αλλάξω διότι όλοι λένε ότι έχουν διαφορές με τις 6n1 .για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία από τους Κινέζους. Η μόνη αντίστοιχη είναι η ρωσική 6H1n. -Αν και από ότι διάβασα ένας αμερικάνος πουλάει τον ψαθιν (με άλλο όνομα)με την 6N1P .στο standar εξοπλισμό. Οι ecc-85 που έχεις βάλει πάντως είναι δοκιμασμένοι από πόλους. και είναι πιο κοντά στην 6n1. m Φιλικα-Μαρκος.

Kαι εγώ φίλε μου τις el-34b στρώνω, τις 6n1p για να σου πω την αλήθεια μου διστάζω να τις αλλάξω διότι όλοι λένε ότι έχουν διαφορές με τις 6n1 .για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία από τους Κινέζους. Η μόνη αντίστοιχη είναι η ρωσική 6H1n. -Αν και από ότι διάβασα ένας αμερικάνος πουλάει τον ψαθιν (με άλλο όνομα)με την 6N1P .στο standar εξοπλισμό. Οι ecc-85 που έχεις βάλει πάντως είναι δοκιμασμένοι από πόλους. και είναι πιο κοντά στην 6n1. m Φιλικα-Μαρκος.

Φίλε Μάρκο ψάξαμε αρκετά στο δίκτυο για να καταλήξουμε να αλλάξουμε τις 6n1 του Ψαθίν με τις ecc-85. Αφού στρώσουν θα κάνουμε προσεκτική ακρόαση-κόντρα με τις μαμίσιες και θα παραμείνουν πάνω στο μηχάνημα αυτές που παίζουν καλύτερα.
Μετά απ´όλα αυτά θα δοκιμάσω διαφορετικές el-34b, και πάλι μετά από συγκριτικό θα αποφασιστεί ποιές θα παραμείνουν στον Ψαθίν για να συνεργαστούν με τον "νικητή" του προηγούμενου ...συγκριτικού!
Εννοείται οτι θα γίνει και διασταύρωση μήπως και προκύψει καμμία έκπληξη.
Σαφώς και το ταξείδι είναι μακρύ και όμορφο, αλλά το αξίζει και με το παραπάνω! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Φίλε Μάρκο ψάξαμε αρκετά στο δίκτυο για να καταλήξουμε να αλλάξουμε τις 6n1 του Ψαθίν με τις ecc-85. Αφού στρώσουν θα κάνουμε προσεκτική ακρόαση-κόντρα με τις μαμίσιες και θα παραμείνουν πάνω στο μηχάνημα αυτές που παίζουν καλύτερα.
Μετά απ´όλα αυτά θα δοκιμάσω διαφορετικές el-34b, και πάλι μετά από συγκριτικό θα αποφασιστεί ποιές θα παραμείνουν στον Ψαθίν για να συνεργαστούν με τον "νικητή" του προηγούμενου ...συγκριτικού!
Εννοείται οτι θα γίνει και διασταύρωση μήπως και προκύψει καμμία έκπληξη.
Σαφώς και το ταξείδι είναι μακρύ και όμορφο, αλλά το αξίζει και με το παραπάνω! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.
[FONT=&quot]Συμφωνώ με τις επιλογές σου και περιμένω να μας πεις τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών σου. Καλές ακροάσεις. χαιρετω- [/FONT][FONT=&quot]:a0210:[/FONT][FONT=&quot]Μάρκος [/FONT]

kalispera kai apo mena pedia

se ligaki 8a exw kai egw tin timh na mpw stin pareasas :)

kai 3ekinisa me tonYAQIN MC-100B KT88 Tube Vaccum Integrated Amplifier

h timitou einai sta 344 evro kai ta metaforika mexri stigmis vgenoun sta 120 evro elpizw na min epete kai sinexia teloniou ...

opote anamenoume oli mazi na sas ton parousiasw me xara me to kalo otan ton paralavw :)

Καλώς όρισες στην παρέα μας .και είμαι σίγουρος πως θα τον χαρείς τον ψαθιν,περιμένουμε εντυπώσεις όταν τον παραλάβεις .αν θέλεις να μας πεις από πιο μαγαζί τον αγόρασες από e-bay.

Pantgr καλώς όρισες.
Καλή αναμονή και Καλή διασκέδαση!

Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά ;-) Εάν έχεις οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία με τα ελληνικά στο PC ευχαρίστως να βοηθήσουμε .

Pantgr καλώς μας ήλθες!
Με το καλό να τον παραλάβεις, να μας τον παρουσιάσεις και φυσικά να τον χαρείς.
Επί τη ευκαιρία παιδιά να πώ για τον δικό μου τα εξής:
Τελικά μετά τις Ecc85 πήρα και ένα σετάκι (ματσαρισμένες φυσικά) Svetlana EL34 C, made in Russia (έτσι λένε τουλάχιστον), τις έβαλα επάνω, και απ' ότι φαίνεται συνεργάζονται άριστα με τις Ecc85. Τα οφέλη πολλά και άμεσα ακουστά:
  1. Συμμαζεύτηκαν τα (πρώην) χαλαρά μπάσσα και προσδιορίστηκαν αρκετά
  2. Τονώθηκε και γέμισε η μεσαία περιοχή, και η χροιά της πλέον είναι απίστευτα γλυκειά και μαλακή (χάθηκε κάθε υποψία σκληράδας πλέον).
  3. Η στερεοφωνική εικόνα έχει αποκτήσει βάθος και ύψος, με σαφή τοποθέτηση των οργάνων στο χώρο και αρκετόν αέρα ανάμεσά τους. Τα ηχεία έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τον χώρο ακόμα κι δεν καθήσεις στην μεσοκάθετο της απόστασης των ηχείων. Ακόμα κι αν πάς ανάμεσα στα ηχεία, πάλι δεν τα ακούς να παίζουν, μοιάζει σαν να μπήκες στο μέσον της ορχήστρας.
  4. Το σύστημα έγινε αρκούντως αρκετά αναλυτικό για να ακούς όλες τις λεπτομέρεις των ηχογραφήσεων, αλλά δεν γίνεται ποτέ κουραστικό. Δεν φωνάζει, παιζει μουσική και τραγουδάει.
  5. Οι χροιές των γυναικείων ειδικά φωνών είναι πλέον συγκινητικές.
  6. Ο ενισχυτής μοιάζει να απέκτησε γκάζια. Μάλλον οι Ecc85 στέλνουν ισχυρότερο σήμα στις Svetlana και ίσως και αυτές να έδωσαν κάποια παραπάνω βάτ. Πλέον δεν χρειάζεται να πάω το ποτενσιόμετρο παραπάνω από τη μέση, γιατί ο χώρος έχει ήδη "γεμίσει" (και είναι και σχετικά μεγάλος!).
  7. Οι Svetlana έχουν μόνο 20-30 ώρες λειτουργίας. Λέτε άμα στρώσουν να δώσουν ακόμη περισσότερα?
  8. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ακούω την αγαπημένη μου μουσική πολύ περισσότερο χρόνο και την απολαμβάνω πραγματικά.
  9. Το όμορφο και μακρύ αυτό ταξείδι συνεχίζεται με βελτιώσεις που θα γίνουν ελπίζω σύντομα στο interconect και στα ηχεία...
Φιλικά
Γιώργος.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον μία σύγκριση με τα μηχανήματα των Τσακιραίων.

Έχει ακούσει κανείς και τα δύο σε καμία δοκιμή να μας φωτίσει και εμάς τους αδαείς επαρχιώτες?

[FONT=&quot]Εγώ βλέπω ότι οι λαμπατοι αυξάνονται. Και ας λένε …….τελικά πείρα και εγώ τις [/FONT][FONT=&quot]rft[/FONT][FONT=&quot]ecc[/FONT][FONT=&quot]-85 Γιώργο και είδα όπως λες βελτιώσεις σημαντικές αλλά είμαι ακόμη στο στρώσιμο.[/FONT]