http://cgi.ebay.co.uk/4-Pcs-Matched...0|66:2|65:12|39:1|240:1318|301:0|293:2|294:50

4 Pcs Matched Electro Harmonix Audio Tube EL34
60 gbp

4 Pcs Matched Electro Harmonix Audio Tube EL34
60 gbp
:a0210: Οχι οτι τις εχω περασει αυτες τις ωρες αλλα ...τεσπα...προσπαθω!
http://cgi.ebay.co.uk/JJ-EL34-Matched-Quad-zB-fuer-Dynavox-Valve-Tube-Roehren_W0QQitemZ360153956617QQcmdZViewItemQQptZR%C3%B6hren?hash=item360153956617&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
View attachment 39394
JJ EL34 Matched Quad 65euro
Φίλε μου τι έγινε και άλλαξες τόσο γρήγορα γνώμη για το στρώσιμο ?Φίλε everest καλή συνέχεια και σε σένα. Αλλά μη βιάζεσαι, πρώτα να στρώνεις τις λάμπες και να γνωρίζεις καλά τον ήχο τους, και έπειτα να δοκιμάζεις άλλες
για να έχεις σίγουρη άποψη για το αποτέλεσμα της αλλαγής.
Αν έχεις την καλοσύνη πές μου από που πήρες τις EL 34B και πόσο, και φυσικά μόλις στρώσουν γράψε εντυπώσεις.
Φιλικά
Γιώργος.
Φίλε μου τι έγινε και άλλαξες τόσο γρήγορα γνώμη για το στρώσιμο ?
Kαι εγώ φίλε μου τις el-34b στρώνω, τις 6n1p για να σου πω την αλήθεια μου διστάζω να τις αλλάξω διότι όλοι λένε ότι έχουν διαφορές με τις 6n1 .για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία από τους Κινέζους. Η μόνη αντίστοιχη είναι η ρωσική 6H1n. -Αν και από ότι διάβασα ένας αμερικάνος πουλάει τον ψαθιν (με άλλο όνομα)με την 6N1P .στο standar εξοπλισμό. Οι ecc-85 που έχεις βάλει πάντως είναι δοκιμασμένοι από πόλους. και είναι πιο κοντά στην 6n1. m Φιλικα-Μαρκος.Μα δεν άλλαξα, τις ECC85 που είναι ολοκαίνουριες στρώνω τώρα, οι EL34B έχουν ήδη αρκετές ώρες στην πλάτη τους ... :BDGBGDB55:
Φιλικά
Γιώργος.
ΥΓ Ευχαριστώ για τα links!![]()
Kαι εγώ φίλε μου τις el-34b στρώνω, τις 6n1p για να σου πω την αλήθεια μου διστάζω να τις αλλάξω διότι όλοι λένε ότι έχουν διαφορές με τις 6n1 .για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία από τους Κινέζους. Η μόνη αντίστοιχη είναι η ρωσική 6H1n. -Αν και από ότι διάβασα ένας αμερικάνος πουλάει τον ψαθιν (με άλλο όνομα)με την 6N1P .στο standar εξοπλισμό. Οι ecc-85 που έχεις βάλει πάντως είναι δοκιμασμένοι από πόλους. και είναι πιο κοντά στην 6n1. m Φιλικα-Μαρκος.
[FONT="]Συμφωνώ με τις επιλογές σου και περιμένω να μας πεις τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών σου. Καλές ακροάσεις. χαιρετω- [/FONT][FONT="]:a0210:[/FONT][FONT="]Μάρκος [/FONT]Φίλε Μάρκο ψάξαμε αρκετά στο δίκτυο για να καταλήξουμε να αλλάξουμε τις 6n1 του Ψαθίν με τις ecc-85. Αφού στρώσουν θα κάνουμε προσεκτική ακρόαση-κόντρα με τις μαμίσιες και θα παραμείνουν πάνω στο μηχάνημα αυτές που παίζουν καλύτερα.
Μετά απ´όλα αυτά θα δοκιμάσω διαφορετικές el-34b, και πάλι μετά από συγκριτικό θα αποφασιστεί ποιές θα παραμείνουν στον Ψαθίν για να συνεργαστούν με τον "νικητή" του προηγούμενου ...συγκριτικού!
Εννοείται οτι θα γίνει και διασταύρωση μήπως και προκύψει καμμία έκπληξη.
Σαφώς και το ταξείδι είναι μακρύ και όμορφο, αλλά το αξίζει και με το παραπάνω!
Φιλικά
Γιώργος.
geodengr....καλη αρχη και συνεχεια!
pantgr....καλως ορισες!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.