Έτσι ακριβός έχουν τα πράγματα .Ναι αλλά usps = ΕΛΤΑ = μάλλον_δεν_υπάρχει_τελωνείο και αν το πακέτο είναι υπέρβαρο
τότε ΕΛΤΑ_γιοκ = κούριερ = τελωνείο.
Όλα καλά, το στάδιο Νο 9 όμως βλέπω να παίρνει χρόνο (μην πω και.... χρόνια !)
![]()
Καλησπέρα φίλε μου, όντος πολύ ωραία και πολύ ενδιαφέροντα θέματα στο Link που μου έστειλες και με βλέπω σύντομα να αρχίσω τις μετατροπές στα ηχεία ή να φτιάξω καινούργια , θα δω , ας έρθει πρώτα με το καλό να ακούσουμε το μωρό πως κελαηδάει.
Σήμερα ή αύριο θα κάνω την αγορά του προενισχυτή , οπότε μόλις τον παραλάβω και αυτόν θα ανοίξω ενα νέο θεματάκι , πολύ καλή αυτή η ηδέα.
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τα καλά σας λόγια δεν βλέπω την ώρα να σας παρουσιάσω το μωρό .
Καλοριζικες οι λαμπες και απο εμενα και ευχομαι καλες ακροασεις κατα πρωτον
καλες συνακροασεις κατα δευτερον και ατελειωτες μοντιφες
διαρκειας.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι ακριβα τα καλα interconnect
Κανε οικονομιες.........
Γιώργο χαίρομαι πολύ για τις βελτιώσεις και χίλια σόρρυ που με τα μπλεξίματα μου δεν βοήθησα. Το ξέχασα κιόλας για να είμαι ειλικρινής, γεράματα.
Οι επιλογές στις λάμπες είναι καρατσεκαρισμένες. Και στα δικά μου (Cary) ματσάρουν απόλυτα. Άσε που οι μικρές είναι από τα κρυφά χαρτιά στο audio.
Εμένα και οι EL84 σκοτώνουν. Παίζουν με καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και από πολλαπλάσιας αξίας λάμπες.
Μπράβο και να χαίρεσαι τις μουσικές σου.
Πάντως ο vanderveen στην δική του σχεδίαση (ul40 s2) δεν προτείνει τις ΚΤ 88 διότι παρατηρεί oscilation.Για τριοδική λειτουργία μάλιστα,σε περίπτωση που κάποιος προτιμάει ΚΤ88 ,προτείνει συμπληρωματικό modification.παίδες επειδή έτυχε να παραγγείλω τις ΚΤ-120
για να τις δοκιμάσω (πιλοτικά*) στον Τσακιρίδη Αίολο ολοκληρωμένο που έχω
πείτε μου γνώμες για έναν επαρκή μετασχηματιστή τροφοδοσίας για τα ως άνω θηρία
εκτός από τιμές εταιρείες ή και κορυφαίες υλοποιήσεις ευπρόσδεκτες
ΥΓ προς το παρόν έχω αγοράσει μετασχηματιστή εξόδου vanderveen και πυκνωτές jensen
*(προτίθεμαι να κάνω custom παραγγελία στους αδελφούς και ψιλοπειραματιζομαι)
Καταρχήν, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Γιώργο για το μεράκι, την υπομονή και τη μεθοδικότητα με την οποία προσπαθεί να τελειοποιήσει τον ήχο του συστήματος του και να πάρει το καλύτερο δυνατό απο την κάθε συσκευή.
O εν λόγω ενισχυτής, πρέπει να είναι ιδιαίτερα αξιόλογος όπως έρχεται απο το εργοστάσιο, παρόλο που είναι πολύ οικονομικός. Τον άκουσα στην τελική του μορφή με τις ΚΤ120, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει με τις EL34, αλλά μου φάνηκε ιδιαίτερα ρωμαλαίος, με επαρκή ισχύ και πολύ καλά δυναμικά.
Το συστήμα του Γιώργου σε γενικές γραμμές είναι καλοστημένο, ισορροπημένο και ξεκούραστο , αποδίδει πολύ καλά για τα δεδομένα του (μεγάλου) χώρου και βέβαια μέχρι όπου τα ηχεία θα δείξουν οτι πλησιάζουν στα όρια τους.
Η μονάδική μου ένσταση- βελτίωση , η θέση ακρόασης θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μπροστά, αλλά υποθέτω οτι σ ένα χώρο όπου τον μοιραζόμαστε καθημερινά με άλλους, θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε και στις δικές τους απαιτήσεις , κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις στο κυνήγι των απόλυτων ηχητικών επιδόσεων.
Οι καινούργιες ΚΤ τώρα, εκτός απο εντυπωσιακές ηχητικά, είναι και πολύ όμορφες εμφανισιακά και σε προδιαθέτουν για πολύωρες ακροάσεις, όσο για το όνομα του συγκεκριμένου εισαγωγέα , μάλλον θα πρέπει να το αναφέρεις Γιώργο, είναι πολύ εξυπηρετικός με καλές τιμές, τον έχουμε συστήσει αρκετές φορές και στην diy. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Να λέμε τα καλά, να σχολιάζουμε τα στραβά του και να καθοδηγούμε τους νεοεισερχόμενους σε σωστούς επαγγελματίες.
Ο ΜΣ όντως φαίνεται να ζορίζεται αρκετά (ζεστένεται) και είναι πιθανό οτι θα χρειαστεί άλλος/άλλοι υπολογισμένοι με τα νέα δεδομένα. Ίσως δύο τοροειδείς, ο ένας πάνω στον άλλο για να μπορείς να ξαναβάλεις το καπάκι.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλτατο Γιώργο για τη φιλοξενία, να του ευχηθώ καλή συνέχεια με τον ενισχυτή και να τον καλέσω στην Ν Σμύρνη προς ανταπόδωση της τσιπουροκρασοκατάνυξης ...
Εκτος απο λυχνιες εισαγει κατι αλλο;Το όνομα του ανωτέρω εισαγωγέα είναι : Γιαλούσης Γιώργος, Αιόλου 104 7ος όροφος, τηλ.: 210-3225670ρ και η συνολική συμπεριφορά του εξαιρετική...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.