Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψηφιακά βινύλια
Λίγο καιρό μετά τα γεμάτα ευγένεια και χωρίς έπαρση ποστ προς τον internet King και τον Γιώργο Πολυχρονιάδη ,από τα οποία σταχυολογώ και υπενθυμίζω τα παρακάτω :
...Τώρα με έχεις αποστομώσει!! Τί να πω έχεις δίκιο!! Δεν ξέρω εγώ ως αντιπρόσωπος και ξέρεις εσύ!! Αν είναι δυνατόν!!!...
...Δεν μας χρειάζεται η παραπληροφόρηση. Χωρίς αυτήν η ζωή είναι ωραία.
...Για κοίτα απ' τη γωνία αν έρχομαι!! ...
...Αγαπητέ Πολυχρονίδη
τζάμπα κουράζεσαι. Δεν είμαι "αυτοανακηρυγμένος ειδήμων", γιατί άλλοι πιο ειδικοί με έχουν ανακηρύξει ειδήμωνα...[!!;;]
λίγο μετά επίσης από εκείνη την άληστο ρήση προς τον Κώστα Κόγια ( "...Πως τολμάς ;" ...)
και λίγο μετά την βιαστική , ως απεδείχθη , επιβράβευση του Δημοσθένη προς τον Λουκά για την αλλαγή του ύφους του τελευταίου στα γραπτά του , ο Λουκάς ξαναθυμάται το επιθετικό και προσβλητικό του στυλ και αποπειράται να χαλάσει εκ νέου την συζήτηση .
Αγαπητέ Λουκά , δεν έχω καμμία διάθεση να αντιπαρατίθεμαι με διάφορους ανθρώπους στο διαδίκτυο , χωρίς λόγο . Το μόνο που θα ήθελα να σε συμβουλεύσω , λαμβάνοντας υπ' όψιν την πλειστάκις δικηρυχθείσα επιθυμία σου να διδάξεις και να μεταφέρεις τις γνώσεις σου προς όλους εμάς που δεν τις έχουμε , είναι να είσαι πιό προσηνής , πιό ευπροσήγορος , να προσπαθήσεις δηλαδή να αποκτήσεις τα χαρακτηριστικά του καλού δασκάλου και όχι να διατυμπανίζεις σε κάθε ευκαιρία τα προσόντα τα δικά σου ή του συστήματος σου. Αυτά θα τα διαπιστώσουμε εμείς εν καιρώ και εφ' όσον το επιλέξουμε. Η αυτοδιαφήμιση βλάπτει . Οπως και η προσβλητική συμπεριφορά προς τους άλλους . Με τέτοια συμπεριφορά ούτε δάσκαλος θα γίνεις , ούτε δίσκους θα πουλήσεις .
Δημήτρη Ντοκατζή
τί τελικά είναι προσβλητικό;
1. Το να λέει κάποιος την αλήθεια που εν πολλοίς στηρίζεται σε πολύχρονη πείρα [όχι απλά με το χόμπυ μόνο] αλλά με την ακρόαση ζωντανής ακουστικής κυρίως μουσικής;
2. Το να μην ανέχεται την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό και να μην κάνει μούγγα;
Αυτά είναι τα προσβλητικά και δεν είναι τα ακατονόμαστα μερικών; Όχι αλλά να ξέρω.
Εσείς μιλάτε για ηχογράφηση ενώ θα πρέπει να μιλάτε για εκτύπωση και εξακολουθείτε να συνεχίζετε.
Έχετε μπερδέψει την ηχογράφηση με το δίσκο, που ακούγοντάς τον από το όποιο σύστημα που τον ακούτε βγάζετε τα χ ή ψ συμπεράσματα όχι για τον δίσκο που έχετε στα χέρια σας αλλά για την ηχογράφηση!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
Προσπάθησα να εξηγήσω κάποια πράγματα και καλώς συμμετέχετε, αλλά ο λόγος μπορεί να έχει και τον αντίλογο.
Όπου διαφωνείτε παρακαλώ τα επιχειρήματά σας.
Δεν χρειάζεται να πω άλλα γιατί όποιος επιθυμεί διαβάζει τις τοποθετήσεις μου και βγάζει συμπέρασμα.
Τα συμπλέγματα βλάπτουν.
Και κάτι ακόμα: δεν μπήκα εδώ στο AVClub ούτε για να πουλήσω κάτι και ούτε να κάνω τον εξυπνάκια. Δεν μ' αρέσει να παριστάνω κάτι, αλλά να είμαι.
Γιατί συνήθως αυτοί που παριστάνουν κάτι δεν είναι αυτό που πραστάνουν και επιζητούν την επιβεβαίωση των άλλων μπας και το πιστέψουν και οι ίδιοι.
Τέτοια συμπλέγματα μακριά από εμένα.
Δεν έχω κανένα καϋμό να διατυμπανίζω τα όποια προσόντα πιθανόν να έχω και ούτε να μιλάω για το σύστημα μου.
Για πες μου όταν εσύ κρίνεις έναν δίσκο πως το κάνεις; Δεν τον ακούς από το σύστημα σου και βασει του πως παιζει το σύστημά σου τον κρίνεις;
Για πες μου όταν εγώ απλώς αναφέρω ότι στο δικό μου ο ίδιος δίσκος ακούγεται διαφορετικά, απ' αυτό βγάζεις το συμπεραμσα ότι διατυμπανίζω τα προσόντα του συστήματός μου;;;;;;
Λ.Σ.