Δεν έχω εμπειρία από καλώδια, αλλά επειδή έχω διαβάσει σε πολλά φόρα για φτηνά, ό,τι-να-ναι καλώδια που δεν κάνουν διαφορά από τα ακριβά, για το ότι τα τελευταία είναι placebo, κ.λπ. ΑΠΟΡΩ.
Φίλε Petroulop το έχω πληρώσει το DAC, το θέμα είναι αν θα το επιστρέψω -που δεν θα το επιστρέψω... Όπως γράφω και πιο πάνω, ο ήχος έχει γίνει συγκρίσιμος με του βινυλίου -όχι ίδιος, και ίσως λιγότερο ικανοποιητικός συνολικά, αλλά σε κάποια σημεία καλύτερος, και πάντως ξεκούραστος. Μιας και τα CD μου είναι αρκετά και μιας και πριν σχεδόν δεν μπορούσα να τα ακούσω (ειδικά αυτά τα λίγα της κλασικής), το DAC μένει.
Και μια παρατήρηση για το μπάσο. Παιδευόμουν με τη θέση των ηχείων, τη στήριξή τους, κ.λπ. κ.λπ. Όλα αυτά παίζουν, αλλά μετά το Achromat και το Beresford, προσυπογράφω κι εγώ το γνωστό ρητό: SOURCE FIRST, παιδιά.
Μερικοί λένε ότι το dac δεν είναι πιστή αναπαραγωγή στον ήχο,γιατί προσθέτει λογαριθμικά πράγματα που δεν υπάρχουν πραγματικά στο cd.Ισχύει αυτό;Και αν ναι δεν χρειάζεται να δίνουμε λεφτά σε dac...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.