Ψηφοφορία, το site της χρονιάς 2009.

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,867
Λιβαδιστάν...
http://www.galop.gr/index.php?topic=299&display=all

26οι ανάμεσα στα 40 δημοφιλέστερα............

Τιμή μας και καμάρι μας που μας επέλεξαν ανάμεσα στα πιο γνωστά site της Ελλάδας.
Είμαστε το μοναδικό forum στη λίστα που ασχολείται με το audio-video και ένα από τα 5 δημοφιλέστερα ειδικού ενδιαφέροντος......................

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη!

Και εις ανώτερα.:grinning-smiley-043

Να σημειώσω πως όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει να ψηφίζει.

Ακόμα και ως επισκέπτης.

Η ψηφοφορία λήγει στις 02/01/2010

Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι (Δεν εννοώ στην κατάταξη).

Οι υπεύθυνοι να κοινοποιούν τα σχέδια για το μέλλον και να ζητούν τις απόψεις μας (των απλών μελών) και τη συμπαράστασή μας.

Έτσι όλα θα γίνουν πιο εύκολα...

Μπράβο για αυτά που καταφέρατε μέχρι σήμερα, αλλά μην επαναπαύαστε ποτέ!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ψηφοφορία, το site της χρονιάς 2009.

Οι υπεύθυνοι να κοινοποιούν τα σχέδια για το μέλλον και να ζητούν τις απόψεις μας (των απλών μελών) και τη συμπαράστασή μας.

Κανείς δεν υποχρεούται να ανακοινώνει δημόσια μελλοντικά σχέδια, πόσω μάλλον να ζητείται και η γνώμη των απλών μελών για τη πορεία του φόρουμ σε κρίσιμα ζητήματα.

Γράψου στο Σωματείο για να έχεις συμμετοχή στις αποφάσεις και άποψη. Για αυτό τον λόγο ιδρύθηκε. Αλλιώς δεν..
Κι αν κρίνουμε από την παραπάνω επιτυχία, κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Χίλια μπράβο.

έκανα το καθήκον μου

αλλά νομίζω ότι το σαιτ που επιλέγει έχει λιγώτερα μέλη και κίνηση από εμάς....

Καλά δεν το πιστεύω.............αν δείτε τις τελευταίες 20 ψήφους πιάνουμε 20 στα 20!

Εκτός από τα μπράβο μου σ' όλα τα μέλη .............. ένα παραπάνω στον Jim που άνοιξε το νήμα!

καλά...
άμα πάμε να ψηφίσουμε όλοι θα κρεμάσουμε τον σέρβερ τους....

Καλά δεν το πιστεύω.............αν δείτε τις τελευταίες 20 ψήφους πιάνουμε 20 στα 20!

Εκτός από τα μπράβο μου σ' όλα τα μέλη .............. ένα παραπάνω στον Jim που άνοιξε το νήμα!

Το μυστικό πλέον είναι να μην το συζητάμε παραέξω:flipout:

Ενδιαφέρον, αλλά για να γίνω λίγο κακός (μπου! :devil-smiley-029:) μέχρι τώρα ποιος ήξερε το ...galop.gr;

Re: Απάντηση: Ψηφοφορία, το site της χρονιάς 2009.

Ενδιαφέρον, αλλά για να γίνω λίγο κακός (μπου! :devil-smiley-029:) μέχρι τώρα ποιος ήξερε το ...galop.gr;

μα...
αυτό δε λέω τόσην ώρα?

εμείς ούτως ή άλλως στις αλέξες έχουμε μιά θέση κάπου στα 130 αν θυμάμαι καλά...

....και 18000 μέλη-bye-

Ορθώς τα λες, αν και ...καθήμενος! Απλά δεν είχα κάνει refresh όση ώρα είχαν μπει τα νέα μηνύματα, οπότε ...δεν τα είχα δει! -bye-

Απάντηση: Re: Ψηφοφορία, το site της χρονιάς 2009.

έκανα το καθήκον μου

αλλά νομίζω ότι το σαιτ που επιλέγει έχει λιγώτερα μέλη και κίνηση από εμάς....

Μην το υποτιμάς γι' αυτό.

Το ζήτημα είναι με ποιά κριτήρια επέλεξαν.Δεδομένου ότι είναι τρίτοι,άσχετοι,άγνωστοι................έχει τη σημασία του.Ασφαλώς δεν μας επέλεξαν στην τύχη,κάποια κριτήρια θάχουν.

Τα κριτήρια είναι συνήθως οι προσωπικές επιλογές (και γνώσεις) αυτού που ξεκινάει διάφορες παρόμοιες δημοσκοπήσεις στα φόρουμ. Στην προκειμένη περίπτωση υποθέτω είναι τα κριτήρια του ιδρυτή του galop.gr (ο οποίος ξεκίνησε και το γκάλοπ αυτό) που τυχαίνει να είναι και ιδρυτής του dpgr.gr (φόρουμ για φωτογραφίες, μηχανές κλπ), το οποίο είναι και πρώτο στη δημοφιλία στο συγκεκριμένο γκάλοπ. Όχι ότι είναι κάτι ύποπτο αυτό, απλά τα μέλη του dpgr.gr προφανώς γνωρίζουν αυτό το site λόγω της ιδιότητας του ιδρυτή του και πηγαίνουν να ψηφίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλα site/forum...

ο Βλαστός έχει σημαντική εμπειρία σε ανάλογους ιστοχώρους και το ότι το dpgr παίρνει πολλούς πόντους είναι επόμενο, απλά ως σαιτ δεν το θεωρώ αξιόπιστο δείγμα.

Πχ και εμείς ως εκλέκτορες (μέλη) δεν είμαστε αξιόπιιστοι, καθώς όλοι μας έχουμε συγκεκριμένα κολλήματα και κατευθύνσεις στις επιλογές μας, κινούμαστε στους ίδιους χώρους κλπ.

Κι αυτό τι σημαίνει;

Τεχνικό/πολιτιστικό σάϊτ είναι κι αυτό κι επιλέγουν με σχετικά κριτήρια.Το ότι μας επέλεξαν μεταξύ άλλων συναφών έχει την αξία του και καταδεικνύει καταξίωση.

Το περίεργο θα ήταν να μας επέλεγαν,οι...απανταχού ξανθιές.

μα ακριβώς εκεί είναι η ανιοπιστία του δείγματος
Αν πχ ρωτήσεις όλους εμάς αν είναι γνωρίζουμε τι είναι διαδίκτυο και αν είναι σημαντικό στην επικοινωνία θα βγάλεις 100% ναι.
Αν πας μια κυριακή έξω από την εκκλησία και ρωτήσεις το ίδιο θα πάρεις 90% όχι.

Είναι αξιόπιστες απαντήσεις γιά ένα υπερσύνολο?
Το δείγμα πρέπει να έχει διασπορά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.