Καλά δεν το πιστεύω.............αν δείτε τις τελευταίες 20 ψήφους πιάνουμε 20 στα 20!
Εκτός από τα μπράβο μου σ' όλα τα μέλη .............. ένα παραπάνω στον Jim που άνοιξε το νήμα!
Κανείς δεν υποχρεούται να ανακοινώνει δημόσια μελλοντικά σχέδια, πόσω μάλλον να ζητείται και η γνώμη των απλών μελών για τη πορεία του φόρουμ σε κρίσιμα ζητήματα.
Γράψου στο Σωματείο για να έχεις συμμετοχή στις αποφάσεις και άποψη. Για αυτό τον λόγο ιδρύθηκε. Αλλιώς δεν..
Κι αν κρίνουμε από την παραπάνω επιτυχία, κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Χίλια μπράβο.
Το συγκεκριμένο post μπορεί να εξελιχθεί σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα.
Τα κριτήρια είναι συνήθως οι προσωπικές επιλογές (και γνώσεις) αυτού που ξεκινάει διάφορες παρόμοιες δημοσκοπήσεις στα φόρουμ. Στην προκειμένη περίπτωση υποθέτω είναι τα κριτήρια του ιδρυτή του galop.gr (ο οποίος ξεκίνησε και το γκάλοπ αυτό) που τυχαίνει να είναι και ιδρυτής του dpgr.gr (φόρουμ για φωτογραφίες, μηχανές κλπ), το οποίο είναι και πρώτο στη δημοφιλία στο συγκεκριμένο γκάλοπ. Όχι ότι είναι κάτι ύποπτο αυτό, απλά τα μέλη του dpgr.gr προφανώς γνωρίζουν αυτό το site λόγω της ιδιότητας του ιδρυτή του και πηγαίνουν να ψηφίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλα site/forum...
Δε νομίζω να έγραψα κάπου ότι είναι τυχαίο site ή να το κατέκρινα, μιας και το dpgr είναι από αυτά που επισκέπτομαι πιο συχνά (ασχέτως ότι δεν έχω κάνει εγγραφή ακόμα) ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις!
αλλά νομίζω ότι το σαιτ που επιλέγει έχει λιγώτερα μέλη και κίνηση από εμάς....
καλά...
άμα πάμε να ψηφίσουμε όλοι θα κρεμάσουμε τον σέρβερ τους....
Ενδιαφέρον, αλλά για να γίνω λίγο κακός (μπου! :devil-smiley-029μέχρι τώρα ποιος ήξερε το ...galop.gr;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.