ΨΩΝΙΣΤΕ!ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

Τα Raysonic cd players, είναι φτηνά, λαμπάτα, αλουμινένια, top-loading και καλές κριτικές στο εξωτερικό.

Attachments

• cd16801.jpg
    cd16801.jpg
    36.9 KB · Views: 196
  • cd228_pro01.jpg
    cd228_pro01.jpg
    38.3 KB · Views: 136
Εγω θα ελεγα τον ολοκληρωμενο της Wyred4sound με τα περιβοητα ASP1000
modules της Β&Ο (απλησιαστα αν τ αγορασεις απο αλλες εταιριες ) στα 1700 ευρω περιπου αν τον παραγγειλλεις απο το site της εταιριας ..πραγματικο value for money !

Attachments

• STI_SILVER_FRONT.jpg
    STI_SILVER_FRONT.jpg
    24.5 KB · Views: 193
τα μονομπλοκ της Wyred4sound με ενδιαφέρουν κι εμένα - τα έχει κανείς ακούσει σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές? εντυπώσεις?

τα μονομπλοκ της Wyred4sound με ενδιαφέρουν κι εμένα - τα έχει κανείς ακούσει σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές? εντυπώσεις?
δες και τα προιοντα της Acoustic Reality...

Τα ενεργά ηχειάκια της Focal Solo6 Be.High-end με 1650 ευρά!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ως κάτοχος των ηχείων και του αντίστοιχου sub-woofer το επιβεβαιώνω!
Σε συνδυασμό με το sub-woofer τους αποκτάτε ένα υπερυψηλής ποιότητας σύστημα με τιμή περιπου 2700 ευρώ.
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30630

Από πλευράς ποιότητας το σύστημα παίζει σε κατηγορία 5-7 φορές το κόστος του!
Κι' αν υπολογίσετε ότι ένα συμβατικό σετ ηχείων σ' αυτή την τιμή (περ. 15000) θα χρειάζόταν αντίστοιχα ενισχυτικά, καλώδια ηχείων και interconnects, τότε η εξοικονόμηση χρημάτων που πετυχαίνουμε είναι χωρίς προηγούμενο!

Προσοχή όμως: Για ν' αξιοποιηθεί σωστά ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει, είτε ο προενισχυτής σας, είτε το ψηφιακό σας interface, είτε ο DAC σας, όπου μπορούν να συνδεθούν, να διαθέτουν ισορροπημένες (Balanced) εξόδους τύπου XLR με ικανότητα παροχής ρεύματος στα +4dBu (professional).

Παρ' όλο που θα μπορούσαν να συνδεθούν και με άλλους τρόπους (-10 dBV Unbalanced) δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι θα πετύχουμε την ίδια απόδοση. Εν πάση περιπτώσει δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε και δεν μπορώ να εγγυηθώ, Πάντως, αν τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, το αποτέελεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Απλώς ακούστε τα!

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ως κάτοχος των ηχείων και του αντίστοιχου sub-woofer το επιβεβαιώνω!
Σε συνδυασμό με το sub-woofer τους αποκτάτε ένα υπερυψηλής ποιότητας σύστημα με τιμή περιπου 2700 ευρώ.
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30630

Από πλευράς ποιότητας το σύστημα παίζει σε κατηγορία 5-7 φορές το κόστος του!
Κι' αν υπολογίσετε ότι ένα συμβατικό σετ ηχείων σ' αυτή την τιμή (περ. 15000) θα χρειάζόταν αντίστοιχα ενισχυτικά, καλώδια ηχείων και interconnects, τότε η εξοικονόμηση χρημάτων που πετυχαίνουμε είναι χωρίς προηγούμενο!

Προσοχή όμως: Για ν' αξιοποιηθεί σωστά ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει, είτε ο προενισχυτής σας, είτε το ψηφιακό σας interface, είτε ο DAC σας, όπου μπορούν να συνδεθούν, να διαθέτουν ισορροπημένες (Balanced) εξόδους τύπου XLR με ικανότητα παροχής ρεύματος στα +4dBu (professional).

Παρ' όλο που θα μπορούσαν να συνδεθούν και με άλλους τρόπους (-10 dBV Unbalanced) δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι θα πετύχουμε την ίδια απόδοση. Εν πάση περιπτώσει δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε και δεν μπορώ να εγγυηθώ, Πάντως, αν τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, το αποτέελεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Απλώς ακούστε τα!

Δεν έχω ακόμα το subwoofer αλλά τα ηχειάκια με ισορροπημένη σύνδεση [+4dBu] με προενισχυτή αντικατέστησαν επάξια και αναβάθμισαν το προηγούμενο σύστημά μου με ηχεία πενταπλάσιας αξίας.Που να πάρω και το sub δηλαδή!!!

Μήπως χοντραίνει λίγο; :flipout:
Καλά το "καλό" αλλά το φτηνό που ακριβώς είναι;
Να βάζαμε ένα όριο ώστε το στερεοφωνικό (πηγή + ενισχυτής + ηχεία) να μην ξεπερνάει τα 1.000 - 2.000 ;

Επεσε το ματι μου στο νημα αυτο μπας και δω κατι πραγματικα φθηνο και καλο και ξεστραβωθω.
Μαλλον γκαβος θα μεινω. Την ψυχρολουσια μου παντως την πηρα.
Βρες μπας και ειμαι ο μονος που δεν εχω εισοδημα 4000 τον μηνα;

Re: Απάντηση: Re: ΨΩΝΙΣΤΕ!ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

Δηλαδη αυτος περα απο φθηνος ειναι και καλος?

Γιατι, αν κοστιζε 10 με 20 φορες περισσοτερο αυτο το γεγονος θα τον εκανε αυτοματως και καλο;
Φαινεται πως αν ηταν ετσι τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα... και να μην ηταν καλος θα ηταν ενας φθηνος ακριβος, αρα τον πιασαμε κωτσο τον πωλητη... Εξυπνη αγορα.

Μεγαλη καχυποψια σε προϊοντα σε σωστη τιμη και μεγαλη μεγαλοψυχια στα πανακριβα.

Παντως ειναι μια αρχη. Εχει το βασικο συστατικο. Ειναι φθηνος (αν και για την εννοια του φθηνου σηκωνει και αλλο μειωση).
Αν τον δινει προς ακροαση τοτε ισως και να μαθει καποιος αν ειναι οντως φθηνος και καλος.
Αν οχι τοτε απλα κραταμε το οτι ειναι οντως φθηνος, στα σιγουρα.

Εγώ ανάρτησα κάτι που έχω αγοράσει σε σχετικά καλή τιμή και είμαι πολύ ευχαριστημένος = φτηνό και καλό !! (για μένα τουλάχιστον)

Αυτός δεν είναι και ο σκοπός του νήματος ??

Γιατι, αν κοστιζε 10 με 20 φορες περισσοτερο αυτο το γεγονος θα τον εκανε αυτοματως και καλο;

Ισως ναι ίσως οχι..Πάντως ο συγκεκριμένος
δεν δείχνει να είναι τίποτα ιδιαίτερο...

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 2 x 50 W RMS (6 ohms)
Ισχύς: 2 x 100 W Max (6 ohms)
Signal/Noise Ratio: 70dB

Εχει το βασικο συστατικο. Ειναι φθηνος (αν και για την εννοια του φθηνου σηκωνει και αλλο μειωση).

Καλά δεν θα μείνει και τίποτα...Πας μόνο για το κουτί!

Καλά δεν θα μείνει και τίποτα...Πας μόνο για το κουτί!

Αν αναλογιστουμε το οτι δεχθηκαμε να πληρωνουμε μεσα σε μερικες μερες το μπουκαλακι το νερο απο 50 δραχμες σε 50 λεπτα του ευρω τοτε συμφωνα με αυτον τον κανονα παμε μονο για το κουτι.
Εγω απλα επαψα να αγοραζω νερο (βρυσης) οσο κοστιζει η βενζινη. Υπαρχει και αυτος ο κανονας.

Παντως μην κολλαμε σε ενα μηχανακι. Υπαρχουν τοσα και τοσα φθηνα.
Απο πολυ φθηνα εως σε αποδεκτη τιμη.
Θα περιμενα αναφορα περισσοτερο σε αυτα.