Τάσο αν πας στο θέμα tips & tricks θα δεις διάφορα τέτοια κόλπα.By the way, πως κάνετε capture τις οθόνες για να μας τις δείχνετε;
Κλασσικά με το Print screen όπως στα windows;
πχ.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=64204&postcount=3
Τάσο αν πας στο θέμα tips & tricks θα δεις διάφορα τέτοια κόλπα.By the way, πως κάνετε capture τις οθόνες για να μας τις δείχνετε;
Κλασσικά με το Print screen όπως στα windows;
Στό Photoshop και σε παρεμφερείς εφαρμογές, πώς γράφετε Ελληνικά;
Όχι οτι μπορούσα στα XP δηλαδή αλλά λέμε τώρα...
Στό Photoshop και σε παρεμφερείς εφαρμογές, πώς γράφετε Ελληνικά;
Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ?![]()
Μπαμπη ελπιζω να κανεις πλακα. Ε οχι και δεν μπορεις να γραψεις στο Photoshop κατω απο XP ελληνικα....
Προσωπικά, όπου αλλάζω γλώσσα γράφω οπουδήποτε....:chinscratch:Στό Photoshop και σε παρεμφερείς εφαρμογές, πώς γράφετε Ελληνικά;
Καλά αυτό εννοείται !Στο photoshop για να γράψεις Ελληνικά πρέπει να έχει βάλει στα Fonts Ελληνικές γραμματοσειρές και φυσικά να την επιλέξεις μέσα από το Photoshop.
Στα ΧP για να γράψεις Ελληνικά στην τελευταία εκδοση του Photoshop πρεπει απαραίτητα να ειναι η γραμματοσειρά UNICODE αλλιως ουτε με σφαίρες δεν θα γράψεις.
Aπο μαμα οι ελληνικές γραμματοσειρες των XP ΔΕΝ ειναι όλες unicode δυστυχώς...
Πράγματι είναι προρυθμισμένο να ανοίγει το spotlight αντί της αλλαγής γλώσσας με command+space. Από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου αλλάζουν αυτά πολύ εύκολα.Δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα απο το πληκτρολογιο όταν πατάω command space μου ανοίγει το spotlight! Πώς κάνω back και forward στους φακέλους απο το πληκτρολόγιο; Πως μπαίνω μέσα σε εναν επιλεγμένο φάκελο, το εντερ δεν πιάνει...
Καλημέρα
Που είναι αυτη η ρύθμιση και δεν την βρίσκω καντε ενα σκρινσοτ...
Το μπακ και το φοργουρντ στους φακέλους;
Μακ δεν θέλατε να πάρω....
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό για εμένα: Πρέπει να μπορώ να ανοίγω το
crm της microsoft το οποίο τρέχει μόνο απο Internet Explorer. Υπάρχει περίπτωση ναβρω πουθενά την έκδοση για μακ που έβγαζε παλιότερα η microsoft?
Αφου ξέρω οτι μπροστά σας το google δεν πιάνει μια...Κάνε και κανά google βρε φίλε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.