Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πτωχευουν οι τραπεζες?
Στο Παραπέτασμα
flipout:
)πρώτος εγώ θάχα πάει στον βρόντο..
Νασαι βέβαιος..
Αλλά εσύ οδήγησες την συζήτηση στό άσπρο-μαύρο...Κλασσική Ιστορία πολλών ετών οπου οποιος τολμουσε να κριτικάρει το σύστημα οριζόταν ´κουμουνιστής´.:BDGBGDB55:
Και ειλικρινά έχω χρόνια να διαβάσω για Παραπετάσματα και τα λοιπά.
Παρά ταύτα το ότι στην Αφρική επικρατούν δικτατορίες και αλλού οφείλεται στην Κεντρική Διοικηση πού στην παρούσα φάση βρισκεται στις Η.Π.Α.
Περί του Ιμπεριαλισμού η συζήτηση και τών οικονομικών επιπτώσεων στον κόσμο πάντως...........
Αν καταλαβαίνω, η Δύση δεν έχει δημοκρατία και επιβάλει στους υπόλοιπους λαούς δικά της καθεστώτα, που επίσης δεν ειναι δημοκρατικά.
´Αρα δεν υπάρχει πουθενά δημοκρατία, εκτός Βενεζουέλας?
Ας θεωρήσουμε ότι έτσι είναι. Στο Παραπέτασμα θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συζήτηση που κάνουμε τώρα ή θα βρισκόμασταν, εγώ ειδικότερα, στο χώμα θαμένοι? Εδώ κινδυνεύει κανείς ή κινδύνευσε ποτέ? Άν είναι είναι να θυσιάσω την ελευθερία με το βιοτικό επίπεδο γιατί να διαλέξω ένα μίζερο καθεστώς όπου όλοι ζούν στη μιζέρια και να μην επιλέξω ένα δικτατορικό, απολυταρχικό τύπου Εμιράτων, Μονακό, Λιχτενστάιν άντε Σιγκαπούρης?
![]()
Στο Παραπέτασμα
Νασαι βέβαιος..
Αλλά εσύ οδήγησες την συζήτηση στό άσπρο-μαύρο...Κλασσική Ιστορία πολλών ετών οπου οποιος τολμουσε να κριτικάρει το σύστημα οριζόταν ´κουμουνιστής´.:BDGBGDB55:
Και ειλικρινά έχω χρόνια να διαβάσω για Παραπετάσματα και τα λοιπά.
Παρά ταύτα το ότι στην Αφρική επικρατούν δικτατορίες και αλλού οφείλεται στην Κεντρική Διοικηση πού στην παρούσα φάση βρισκεται στις Η.Π.Α.
Περί του Ιμπεριαλισμού η συζήτηση και τών οικονομικών επιπτώσεων στον κόσμο πάντως...........