send
AVClub Fanatic
Δηλαδή το post σου που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το δικό μου (445) δεν είναι είναι ειρωνικό;
Επίσης, είναι ψέματα ότι σε κάθε πολιτική συζήτηση για την ΕΣΣΔ θα βγουν οι ίδιοι 5-6 και θα λένε τα ίδια ειρωνικά σχόλια (και μεταξύ τους) μέχρι που ο αντιφρονούντας (αυτός που θα βαφτίσετε δεξιό!) να σταματήσει και να μην ξανα-μιλήσει;
Το παραπάνω σενάριο το έχω δει επανειλημμένα!
Δεν ζητάω εγώ λογοκρισία, το θέμα είναι ότι εδώ μέσα εσείς στην πράξη την προκαλείτε εναντίον οποιουδήποτε καταφερθεί εναντίον του κομουνισμού.
Αγαπητέ μου, εάν διάβαζες προσεκτικότερα την όλη συζήτηση, θα διαπίστωσες ότι τη σύγκριση με την κατάσταση που επικρατούσε στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ την έφερνε, πραγματικά από το πουθενά, φρονώ, διαρκώς ο aime. Την απορία μου γι' αυτό και εξέφρασα ανοικτά παραπάνω. Πού την είδες την "πολιτική συζήτηση για την ΕΣΣΔ", όταν το θέμα της συζήτησης είναι πώς έφτασε ο δυτικός κόσμος στην παρούσα κατάσταση? Μα φυσικά μόνο και μόνο γιατί κάποιος έθεσε το δίλημμα της συνολικής αποδοχής του "δυτικού" αυτού τρόπου ή άλλως της επιστροφής σε ανατολικού τύπου καταστάσεις. Όταν κάποιος καθοδηγεί κάπου τη συζήτηση, φυσικό το βλέπω να υπάρχουν αντιδράσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω να έχουμε "5-6" όπως λες και έναν "αντιφρονούντα". Και ακόμη περισσότερο δεν βλέπω κανείς να έχει περάσει τα όρια που θέτει ο κανονισμός για ειρωνείες, προσωπικές επιθέσεις κλπ. Μέχρι στιγμής πολιτισμένη συζήτηση γίνεται, έστω και σε συνθήκες πλήρους από ό,τι βλέπω, διάστασης απόψεων. Τουλάχιστον μέχρι την δημοσίευσή σου την οποία κάνω quote. Λογοκρισία του βαθμού που ζητάς δεν νομίζω να υπήρξε στο παρόν φόρουμ.