Πτωχευουν οι τραπεζες?

Επειδη καποιους τους πειραξε το τζακουζι μια παρενθεση... τζακουζι στο χωριο μου λεγανε το υδρομασαζ, που υπαρχει σε καθε νεοελληνικο διαμερισματακι των 200.000 ευρω μαζι με το τζακι, την πορτα ασφαλειας και τα καλωδια ρευματος απο οξικο τσιμπιμπλικονιο για τις συσκευες ηχου. Ενταξει, το τελευταιο ισχυει μονο για τα μελη του site αυτου, ή του διπλανου, ή του aca ή...

Ας μην το παιζουμε εργατοπατερες, ειδικα εδω μεσα που ασχολουμαστε με ακριβα χομπι.
Φτωχια και πεινα δεν εχει γνωρισει η γενια μας και ελπιζω να μην γνωρισει. Αυτο ηταν το νοημα του μηνυματος μου.

+10000

Πέστα! Απορώ μερικοί δεν έχουν δεί ελληνικές ταινίες? Που ρωτούν τη Βουγιουκλάκη τα μικρά αδελφάκια της Τί θα φάμε σήμερα , αυτή τους απαντά Εληές και αυτά αναστενάζουν Πάλι?

Το έχω πεί σε παλαιότερο πόστο και το ξαναλέω. Πολλοί συμπατριώτες μας νομίζουν είτε ότι είναι Θέλημα Θεού το επίπεδο που έχουμε, είτε ότι το δικαιούμαστε επειδή είμαστε ο εκλεκτός λαός!

Re: Απάντηση: Πτωχευουν οι τραπεζες?

Μα εμείς δεν είμαστε σύμμαχοι με αυτή τη Συμμορία? Ως μέλος αυτής της Συμμορίας δεν έχουμε το όποιο βιοτικό επίπεδο. Άν είμασταν με την άλλη ...Συμμορία (κομμουνιστική) ή του τρίτου δρόμου θα είμασταν καλύτερα? Στο ξαναλέω , είμαστε η 21η πλουσιότερη χώρα στο κόσμο , κατα ΔΝΤ. Δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε. Δε πάς κανένα ταξιδάκι σε μία απο τις υπόλοιπες 160 να δείς τι γίνεται? Που ζούνε με 50 , 100 δολλάρια το μήνα. Oι Κuro , οι Bravia δεν ειναι Ιμπεριαλισμός?-bye-

Συμμαχοι ? Οχι

Οργανα και μαριονεττες ? ΝΑΙ

Oι Κuro και οι Bravia δεν ειναι Ιμπεριαλισμός....ειναι οπιο.....απο την καλη ποιοτητα που μας αποχαυνωνουν για να μην σηκωσουμε κεφαλι και δουμε την πραγματικοτητα καταματα....

Συγγνώμη, αλλά όλα τα φρούτα του πολιτισμού, έστω και του τεχνολογικού, και τα υλικά αγαθά, δεν μπορούν να βαφτίζονται ως γνήσια τέκνα του ιμπεριαλισμού. Τώρα βάζεις ψευτο-διλήμματα, συγγνώμη. Ή οι μεν ή οι δε?

Και ποιοί τα παράγουν διαθέτουν αυτά τα προιόντα? Ιδρύματα? Οι ηλεκτρονικές συσκευές τί είναι? Αυτές οι απαίσεις πολυεθνικές, που μεταφέρουν τη παραγωγή στο Τρίτο κόσμο και αφήνουν άνεργους στις χώρες απο όπου προέρχονται, δε τα κατασκευάζουν? Αυτές που η μόνη ένοια τους είναι το ΚΕΡΔΟΣ. Για πιο λόγο οι εταιρείες παράγουν τα προιόντα τους ? Για τη δόξα?

Δεν ειναι ψευτοδίλημμα. ¨Ετσι είναι. Δηλαδή πως θα σου φαινόταν σε φόρουμ για ακριβά αυτοκίνητα να μιλούσαν για τη φτώχεια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πτωχευουν οι τραπεζες?

Μα εμείς δεν είμαστε σύμμαχοι με αυτή τη Συμμορία? Ως μέλος αυτής της Συμμορίας δεν έχουμε το όποιο βιοτικό επίπεδο. Άν είμασταν με την άλλη ...Συμμορία (κομμουνιστική) ή του τρίτου δρόμου θα είμασταν καλύτερα? Στο ξαναλέω , είμαστε η 21η πλουσιότερη χώρα στο κόσμο , κατα ΔΝΤ. Δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε. Δε πάς κανένα ταξιδάκι σε μία απο τις υπόλοιπες 160 να δείς τι γίνεται? Που ζούνε με 50 , 100 δολλάρια το μήνα. Oι Κuro , οι Bravia δεν ειναι Ιμπεριαλισμός?-bye-

Εμείςδέν....
Οι Κυβερνήσεις μας μπορεί.Μονον που κανονικά οι Κυβερνήσεις μας θά ώφειλαν να συμμαχούν γιά το συμφέρον τής Χώρας μέ διάφορες Χώρες και όχι να είναι προσδεδεμένες πίσω απο ένα ´άρμα´μόνον.
Εννοείς δηλαδή πώς επειδή η Ελλάδα ζεί αποβλακωμένη πολιτιστικά,διεφθαρμένη πολιτικά και επειδή ακόμα υπάρχουν οικογενειακά αποθέματα που συντηρούν χαμηλόμισθους δεν θα πρέπει να μιλάμε??
Αλλως τε ο κόσμος ολόκληρος δεν είναι μονον η Ελλάδα...
Το τί συμβαίνει γύρο μας δεν θα πρέπει να μάς κανει να νοιώθουμε περήφανοι,πού επιβιώνουμε, αλλά νάμαστε τουλάχιστον προβληματισμένοι...
Θά προσέθετα μάλιστα πώς η τελευταία οικονομική κρίση αποδεικνύει πώς το ´Νικηφόρο Σύστημα´πού διέλυσε την ´άλλη Συμμορία´δείχνει πλέον το θλιβερό του πρόσωπο γιά άλλη μια φορά.
Και αυτό ορισμένοι ακόμα και εάν συμμετέχουν σε ένα av club, επειδή ακούνε μουσική,θα συνεχίσουν να το γράφουν...

Last edited:
Καλά αυτές τις κυβερνήσεις ΕΜΕΙΣ δεν τις εκλέγουμε? Η πλειοψηφία? Δηλαδή άν κάποιος ψηφίζει ΚΚΕ συνέχεια, λέει ότι η κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει το λαό?

Στην "Άλλη Συμμαχία" πήγε κανείς κανένα ταξίδι μέχρι το το 1990 να δεί τί ωραία που περνούσαν? Που δεν είχαν ούτε κωλόχαρτο να σκουπιστούν? Τουλάχιστον γλίτωναν απο διαβήτες κλπ απο τη "υγειηνή διατροφή" που τους επέβαλε το καθεστώς! Δεν είχαν και προβλήματα με το τί τηλεόραση θα επιλέξουν, αφού μόνο μία μάρκα και ένα μοντέλο κυκλοφορούσε!!! Το πρόβλημα ήταν τί χρώμα θα το έπαιρνα. Όσο και για τη μουσική, τους άφηναν να ακούν τα "πάντα"!!!¨)))) Καλύτερα πάντως παιρνούν ΤΩΡΑ και κανείς απ´ αυτούς δε θέλει να ακούει για εκείνο το παρελθόν. Και αυτές οι χώρες του πρώην Παραπετάσματος είναι οι πιο πιστοί σύμμαχοι των Αμερικανών.

Επειδη καποιους τους πειραξε το τζακουζι μια παρενθεση... τζακουζι στο χωριο μου λεγανε το υδρομασαζ, που υπαρχει σε καθε νεοελληνικο διαμερισματακι των 200.000 ευρω μαζι με το τζακι, την πορτα ασφαλειας και τα καλωδια ρευματος απο οξικο τσιμπιμπλικονιο για τις συσκευες ηχου. Ενταξει, το τελευταιο ισχυει μονο για τα μελη του site αυτου, ή του διπλανου, ή του aca ή...

Ας μην το παιζουμε εργατοπατερες, ειδικα εδω μεσα που ασχολουμαστε με ακριβα χομπι.
Φτωχια και πεινα δεν εχει γνωρισει η γενια μας και ελπιζω να μην γνωρισει. Αυτο ηταν το νοημα του μηνυματος μου.

Ζωή χωρίς τζακούζι ίσον φραπέ χωρίς καλαμάκι...
Βουτάς τα μούτρα στο ποτήρι? Εμ δεν τα βουτάς...

Παραπέτασμα.:flipout::flipout::flipout:
Ειχα να ακούσω την λέξη απο τις ταινίες τού Τζαίημς Πάρις που μας πήγαινε η Χούντα υποχρεωτικά τού τύπου ´Τα Σύνορα τής Προδοσίας´με τον Κώστα Πρέκα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Οσο για τίς πρώην Χώρες τού ´Παραπετάσματος´μετά τον αρχικό ενθουσιασμό τού μπλού τζήν θα καταλάβουν τι εστί βερυκοκο....

Υ.Γ.
Τελικά στο ποδόσφαιρο μπορεί να μήν παραδεχόμαστε ότι η διαιτησία ευνόησε την ομάδα μας γιατί δεν τρέχει και τίποτα.
Αλλά στα λοιπά θέματα όταν μάς τελειώνουν τά επιχειρήματα καλό θαταν να μήν λέμε ´Και εσείς βασανίζετε τούς Μαύρους´.-bye--bye-
Τωρα μιλάμε γιά την τεράστια κρίση τού ´Νικηφόρου Συστήματος´.
Οι άλλοι έχασαν απο το 1989.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πτωχευουν οι τραπεζες?

Ζωή χωρίς τζακούζι ίσον φραπέ χωρίς καλαμάκι...
Βουτάς τα μούτρα στο ποτήρι? Εμ δεν τα βουτάς...

Πίνεις φραπέ???:eek::eek:Kαι μέ καλαμάκι???:BDGBDGB53:
Kαι κάνεις και κριτική???:flipout::flipout:

Και ποιοί τα παράγουν διαθέτουν αυτά τα προιόντα? Ιδρύματα? Οι ηλεκτρονικές συσκευές τί είναι? Αυτές οι απαίσεις πολυεθνικές, που μεταφέρουν τη παραγωγή στο Τρίτο κόσμο και αφήνουν άνεργους στις χώρες απο όπου προέρχονται, δε τα κατασκευάζουν? Αυτές που η μόνη ένοια τους είναι το ΚΕΡΔΟΣ. Για πιο λόγο οι εταιρείες παράγουν τα προιόντα τους ? Για τη δόξα?

Δεν ειναι ψευτοδίλημμα. ¨Ετσι είναι. Δηλαδή πως θα σου φαινόταν σε φόρουμ για ακριβά αυτοκίνητα να μιλούσαν για τη φτώχεια?

Αυτό είναι εμπόριο. Φυσικά και ο κόσμος το γνωρίζει και το εφαρμόζει εδώ και δεκάδες αιώνες, δίχως να μας έχει φέρει αυτό στο χείλος του γκρεμού. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα όμως. Το ότι τα δύο αυτά έχουν κοινή επιδίωξη το κέρδος, δεν τα ταυτίζει κιόλας.

Απάντηση: Re: Πτωχευουν οι τραπεζες?

Αυτό είναι εμπόριο. Φυσικά και ο κόσμος το γνωρίζει και το εφαρμόζει εδώ και δεκάδες αιώνες, δίχως να μας έχει φέρει αυτό στο χείλος του γκρεμού. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα όμως. Το ότι τα δύο αυτά έχουν κοινή επιδίωξη το κέρδος, δεν τα ταυτίζει κιόλας.

Ακριβώς.
Δεν χρειάζεται ναναι κανείς ´ανατρεπτικός´ γιά να αγανακτήσει πού απο το υγιές εμπόριο και την μεταποίηση το σύστημα μετεστράφη πρός το χρηματοπιστωτικό η ακομα χειρότερα το χρηματιστηριακό και έσκασε η φούσκα.

Παραπέτασμα.:flipout::flipout::flipout:
Ειχα να ακούσω την λέξη απο τις ταινίες τού Τζαίημς Πάρις που μας πήγαινε η Χούντα υποχρεωτικά τού τύπου ´Τα Σύνορα τής Προδοσίας´με τον Κώστα Πρέκα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

.

Εγώ την έχω ακούσει πολλές φορές απο γνωστούς που ήταν εκεί. Αυτοί μάλιστα δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη λέξη. Οι εδώ βολεμένοι αριστεροί είχαν. Όχι αυτοί που ήταν στο εξωτερικό. Ειναι ωραία όμως λέξη! Ηχεί ωραία! Τι χρησιμοποιούσαμε και στο στρατό, όταν κάποιος έπαιρνε μετάθεση στη γκατζολία!:BDGBGDB55:

ΥΓ Τις θυμάμαι , μικρός, αυτές τις προβολές που μας πήγαιναν. Πλάκα είχαν και απ΄ ότι θυμάμαι συνεχίστηκαν και μετά το 1974. Είχαν πλάκα διότι μετά τη προβολή ταινίας με θέμα, το ΟΧΙ ή το 21, ακολουθούσε ταινία με καράτε ή Γκορτζίλα!:BDGBGDB55:

Σχετικά με τις χώρες του ανατολικού μπλοκ, μπορεί να μην είχαν επίπεδο κατανάλωσης (που δεν μεταφράζεται πάντα σε επίπεδο ζωής) και το σύστημα να περιόριζε αισχρά τις ατομικές ελευθερίες, ωστόσο δεν υπήρχε ούτε ένας άνεργος, είχαν παιδεία υψηλοτάτου επιπέδου και σίγουρα, αν οι συνθήκες μετά το ξεπούλημα στην Δύση (από τον "ιστορικό" ηγέτη που διαφήμισε πίτσες) ήταν καλύτερες, δεν θα εγκατέλειπαν τις πατρίδες τους για να γίνουν εδω παραδουλεύτρες, οικοδόμοι και ότι άλλο...
Αυτά μου έχουν πει οι έστω λίγοι που έχω γνωρίσει. Δεν έχω ταξιδέψει εκεί.

Last edited:

Εγώ την έχω ακούσει πολλές φορές απο γνωστούς που ήταν εκεί. Αυτοί μάλιστα δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη λέξη. Οι εδώ βολεμένοι αριστεροί είχαν. Όχι αυτοί που ήταν στο εξωτερικό. Ειναι ωραία όμως λέξη! Ηχεί ωραία! Τι χρησιμοποιούσαμε και στο στρατό, όταν κάποιος έπαιρνε μετάθεση στη γκατζολία!:BDGBGDB55:

ΥΓ Τις θυμάμαι , μικρός, αυτές τις προβολές που μας πήγαιναν. Πλάκα είχαν και απ´ ότι θυμάμαι συνεχίστηκαν και μετά το 1974. Είχαν πλάκα διότι μετά τη προβολή ταινίας με θέμα, το ΟΧΙ ή το 21, ακολουθούσε ταινία με καράτε ή Γκορτζίλα!:BDGBGDB55:

Η ´Γκατζολία´ξερεις ειναι η ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.Οπότε ο όρος δεν λέει....
Πολλοί ´βολεμένοι ´αριστεροί πήγαν φαντάροι στό τριεθνές ή σε τάγματα Νησιων που δεν ειδαν θάλασσα παρά μονον με τά κυάλια(παρά τά επιστημονικά προσόντα πού είχαν) γιατί ειχαν φάκελο καί η Ασφάλεια τούς ειχε φακελωμένους μεχρις και τις αρχές της δεκαετίας του 80...
Μερικούς και αργότερα...............
Οπότε μάλλον ξέρεις την μισή Ιστορία.
Ασε εμάς να γνωρίζουμε εξ´ιδίας πείρας την άλλη μισή.-bye--bye-

Σχετικά με τις χώρες του ανατολικού μπλοκ, μπορεί να μην είχαν επίπεδο κατανάλωσης (που δεν μεταφράζεται πάντα σε επίπεδο ζωής) και το σύστημα να περιόριζε αισχρά τις ατομικές ελευθερίες, ωστόσο δεν υπήρχε ούτε ένας άνεργος, είχαν παιδεία υψηλοτάτου επιπέδου και σίγουρα, αν οι συνθήκες μετά το ξεπούλημα στην Δύση (από τον "ιστορικό" ηγέτη που διαφήμισε πίτσες) ήταν καλύτερες, δεν θα εγκατέλειπαν τις πατρίδες τους για να γίνουν εδω παραδουλεύτρες, οικοδόμοι και ότι άλλο...
Αυτά μου έχουν πει οι έστω λίγοι που έχω γνωρίσει. Δεν έχω ταξιδέψει εκεί.

Δηλαδή , απο τα παραπάνω μόνο καλή παιδεία , άντε και καλή υγεία να προσθέσω. Φθάνουν, είναι αρκετά? Με τη λογική αυτή τότε, ο κάτοικος των Εμιράτων δεν έχει και αυτός ατομικές ελευθερίες και έχει όλα τα υπόλοιπα. Αξίζει?

Σε πληροφορώ εξ ιδίας πείρας και οικογενειακής και απο φίλους, οτι δεν παιρνούσαν καθόλου καλά! Μόνο όσοι ήταν μέλη του κόμματος παιρνούσαν καλύτερα. Ένα 10% του πληθυσμού! Δεν είχαν ( και αυτό πριν το 1990) ούτε τα βασικά και είχαν ελείψεις σε ειδη πρώτης ανάγκης. Για μήνες παράδειγμα δεν υπήρε χαρτί, για μήνες λάδι. Άν έχεις γνωστούς που έκαναν σπουδές τη δεκαετία του '80 θα στα πουν πολύ αναλυτικά! Όσο γι αυτές τις περιβόητες σπουδές, οι Έλληνες φοιτητές, τους πλήρωναν μερικά δολλάρια και έπαιρναν τα πτυχία τους αμέσως και ζούσαν πλουσιοπάροχα ανταλάσοντας δολλάρια στη μαύρη αγορά! Ανεργία φυσικά δεν υπήρχε. Πως όμως? Τους βάζεις όλους να δουλεύουν και τους δίνεις, ας πούμε σημερινές τιμές, 300 ευρώ το μήνα. Ε δε θα έχουμε και εδώ ανέργους μ΄ αυτό το σύστημα!

Δηλαδή , απο τα παραπάνω μόνο καλή παιδεία , άντε και καλή υγεία να προσθέσω. Φθάνουν, είναι αρκετά? Με τη λογική αυτή τότε, ο κάτοικος των Εμιράτων δεν έχει και αυτός ατομικές ελευθερίες και έχει όλα τα υπόλοιπα. Αξίζει?

Σε πληροφορώ εξ ιδίας πείρας και οικογενειακής και απο φίλους, οτι δεν παιρνούσαν καθόλου καλά! Μόνο όσοι ήταν μέλη του κόμματος παιρνούσαν καλύτερα. Ένα 10% του πληθυσμού! Δεν είχαν ( και αυτό πριν το 1990) ούτε τα βασικά και είχαν ελείψεις σε ειδη πρώτης ανάγκης. Για μήνες παράδειγμα δεν υπήρε χαρτί, για μήνες λάδι. Άν έχεις γνωστούς που έκαναν σπουδές τη δεκαετία του '80 θα στα πουν πολύ αναλυτικά! Όσο γι αυτές τις περιβόητες σπουδές, οι Έλληνες φοιτητές, τους πλήρωναν μερικά δολλάρια και έπαιρναν τα πτυχία τους αμέσως και ζούσαν πλουσιοπάροχα ανταλάσοντας δολλάρια στη μαύρη αγορά! Ανεργία φυσικά δεν υπήρχε. Πως όμως? Τους βάζεις όλους να δουλεύουν και τους δίνεις, ας πούμε σημερινές τιμές, 300 ευρώ το μήνα. Ε δε θα έχουμε και εδώ ανέργους μ´ αυτό το σύστημα!

Παιδεία? Υγεία?
τι π@π@ριές είναι αυτά?
άμα δεν μπαίνει στο ρεύμα τι να το κάνω?
άμα δεν στάζει νερό όπως το τζακούζι, τι να μου πει?

Μια εγχείριση αμυγδαλών θα μου κοστίζει 2 οικόπεδα σε λίγα χρόνια με την Ιδιωτική Υγεία...
Έτσι ανεβαίνει το βιοτικό μου επίπεδο, κατάλαβες?
Φροντηστήρια στα παιδιά, γόμες, ξύστρες και βιβλία, κοντά στο χιλιάρικο κάθε Σεπτέμβρη... Αυτά είναι χαϊλίκια!
Πετρέλαιο? Προτιμώ το ακριβότερο! Τι θα βάλω στον καυστήρα, λάσπη φτηνό? Να χάσει και έσοδα το μαγαζάκι? Να μην έχει να δώσει στη Τραπεζούλα που στριμώχτηκε ταϊζοντας τον γλύφτη που χτίζει κι έχει ανάγκες?

Είμαι βέβαιος ότι συμφωνείτε με τα παραπάνω:flipout:

....
Άν έχεις γνωστούς που έκαναν σπουδές τη δεκαετία του '80 θα στα πουν πολύ αναλυτικά! Όσο γι αυτές τις περιβόητες σπουδές, οι Έλληνες φοιτητές, τους πλήρωναν μερικά δολλάρια και έπαιρναν τα πτυχία τους αμέσως και ζούσαν πλουσιοπάροχα ανταλάσοντας δολλάρια στη μαύρη αγορά! Ανεργία φυσικά δεν υπήρχε. Πως όμως? Τους βάζεις όλους να δουλεύουν και τους δίνεις, ας πούμε σημερινές τιμές, 300 ευρώ το μήνα. Ε δε θα έχουμε και εδώ ανέργους μ´ αυτό το σύστημα!

Είχα φιλαράκο που σπούδασε για 4 χρόνια στο Βελιγράδι τότε. Μου έχει πει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί διαρκώς γυρίζεις την κουβέντα στον πρώην "υπαρκτό σοσιαλισμό". Δηλαδή μόνη εναλλακτική στον άκρατο καπιταλισμό είναι αυτή?

Ένα σύστημα όπου το κράτος θα παρενέβαινε ρυθμίζοντας σοβαρά τους κανόνες και θέτοντας απαγορεύσεις όπως θέτει σε πόσους τομείς, δεν θα εξακολουθούσε να είναι καπιταλιστικό? Ή τέτοιο είναι μόνο το σύστημα που ακολουθεί το όραμα των σημερινών αποτυχημένων -η πράξη το απέδειξε, δεν είναι υβριστικός χαρακτηρισμός- πρώην φωστήρων του?

Όταν το δίκαιο ενδιαφέρεται μέχρι και για το περιεχόμενο της διαθήκης κάποιου, και λέει πως δεν μπορεί να οριστεί η επικαρπία πράγματος κληρονομητή (ως καταπίστευμα) πέραν της 2ης φοράς (με τη λογική πως έτσι θα καταλήγαμε σε πράγματα επί μακρόν εκτός συναλλαγής), για να αναφέρω ένα απλό και χειροπιαστό παράδειγμα δικαιοπολιτικής επιλογής, γιατί δηλαδή να μην μπορεί να βάλει χέρι και να απαγορεύσει συναλλαγές όπως αυτές που μας έφεραν εδώ που είμαστε?

28 δις ευρώ (28.000.000.000) : 10.000.000 Έλληνες = 2.800 ευρώ στό κεφάλι...

Ή οικογένειά μου δέν έχει ιδιόκτητο σπίτι..ούτε αυτοκίνητο..ούτε κάν παπάκι, ή KURO είναι άγνωστη λέξη..ένας Θεός ξέρει πώς πληρώνουμε κάθε μήνα ενοίκιο, κοινόχρηστα, ξένες γλώσσες κλπ, χωρίς νά χρωστάμε δανεικά σέ καμμία τράπεζα καί χωρίς σταθερές δουλειές ούτε εγώ ούτε ή σύζυγος...

Καί ναί...από τήν περασμένη Δευτέρα μέχρι σήμερα τό μεσημέρι τό κυρίως πιάτο στό τραπέζι μας ήταν μακαρόνια..πότε συνοδεία σάλτσας, πότε φέτας η ακόμα καί ελιάς...κι'όλα αυτά χωρίς νά είμαστε πρωταγωνιστές σέ κάποια μελό ταινία φίλε aime..

Τό ότι βρέθηκα εδώ από σπόντα (καί έμεινα εξαιτίας τής ποιότητας ορισμένων από τούς γράφοντες στό AV) δέν μού αφαιρεί τό δικαίωμα νά εκφράζω τήν κριτική μου πρός τό "Αμερικανικό Όνειρο", πόσο μάλλον τώρα πού γίνεται ακόμα καί γιά τούς εραστές του, Παγκόσμιος Εφιάλτης..

Ελπίζω τό Αύριο νά φέρει περισσότερο σεβασμό στό Ανθρώπινο Πρόσωπο καί λιγότερα παραμύθια περί "ατομικών δικαιωμάτων καί ελευθεριών"..