Punto με μπουρί και ραδιοσιντί...

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Πόσο πιο σαφής μπορεί να γίνει ο τίτλος πρόκειται για τους μπουχεσομα*ακ*ς που οδηγούν τα συγκεκριμένα κουβαδάκια.Γυρίζοντας λοιπόν από το σχολείο τώρα πριν κανένα 15λεπτο(λόγο κατάληψης),με ένα παιδί στους δρόμους εκείνους πεζοδρόμια δεν υπάρχουν(ή μηχανάκια θα έχει επάνω ή καρότσες με κοτσαδόρους και διάφορα άλλα),πηγαίναμε άκρη άκρη στο δρόμο περνάει η ξανθιά με κάτι εκεί πήγαινε σαν τρελή πήγε να μας κολλήσει στο καθρέπτη ενός παρκαρισμένου,δεν είπαμε τίποτα συνεχίσαμε να περπατάμε και λέγαμε πάλι καλά που γλυτώσαμε και γελάγαμε.Περπατάμε και στο επόμενο στενό εμφανίζεται ο τυπάκος το μπουρί στο τέρμα φασαρία πρωί πρωί άλλος που πήγε να μας κολλήσει πάνω στους καθρεύτες και κάνω κοίτα ένα πράγμα.Σταματάει ο άντρουκλας στην άκρη του στενού και βάζει όπισθεν φθάνει σε εμένα εγώ άκουγα μουσική όχι πολύ δυνατά αλλά άκουσα τι μου είπε,νομίζω πρέπει να είπε τι έγινε τρέχει κάτι ήρθε να μου κάνει μαγκιές,εντωμεταξύ να είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα να βγει έξω να μας την πέσει ο βοηδομαλ*κ*ς και του λέω εγώ διπλωματικά τελείως,δεν κατάλαβα τρέχει κάτι δεν μπορώ να βλέπω στον δρόμο και κάνει α εντάξει είπα μη.όχι όχι του έλεγα εγώ συνεχίστε μου ερχόταν να βάλω τα γέλια αλλά ίσα που κρατιόμουνα...

τα σχόλια δικά σας...:flipout:

Last edited:
Απ'τη μία θα σου'λεγα αν ο τύπος ήταν 20χρονος να κάνεις υπομονή γιατί ντάξει, περνάει φάση ο άνθρωπος και δικαίωμά του...

...απ'την άλλη κάτι τέτοιοι τύποι είναι συνήθως Χάροι που κυκλοφορούν με 300dB και ψιλοπιωμένοι, ελεύθεροι και κλείνουν σπίτια κάθε νύχτα... οπότε θα είχες κάθε δίκιο να μην το βλέπεις με χιούμορ...

Προσωπικά το'χω ξαναγράψει πολλές φορές εδώ ότι θεωρώ πως οι ποινές για συγκεκριμένες τροχαίες παραβάσεις (αλκόολ, ταχύτητες σε κατοικημένη περιοχή, κόκκινο κλπ) θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 10πλάσιες. Θα ήταν και ένας καλός τρόπος να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.

Last edited:
Πόσο πιο σαφής μπορεί να γίνει ο τίτλος πρόκειται για τους μπουχεσομα*ακ*ς που οδηγούν τα συγκεκριμένα κουβαδάκια.Γυρίζοντας λοιπόν από το σχολείο τώρα πριν κανένα 15λεπτο(λόγο κατάληψης),με ένα παιδί στους δρόμους εκείνους πεζοδρόμια δεν υπάρχουν(ή μηχανάκια θα έχει επάνω ή καρότσες με κοτσαδόρους και διάφορα άλλα),πηγαίναμε άκρη άκρη στο δρόμο περνάει η ξανθιά με κάτι εκεί πήγαινε σαν τρελή πήγε να μας κολλήσει στο καθρέπτη ενός παρκαρισμένου,δεν είπαμε τίποτα συνεχίσαμε να περπατάμε και λέγαμε πάλι καλά που γλυτώσαμε και γελάγαμε.Περπατάμε και στο επόμενο στενό εμφανίζεται ο τυπάκος το μπουρί στο τέρμα φασαρία πρωί πρωί άλλος που πήγε να μας κολλήσει πάνω στους καθρεύτες και κάνω κοίτα ένα πράγμα.Σταματάει ο άντρουκλας στην άκρη του στενού και βάζει όπισθεν φθάνει σε εμένα εγώ άκουγα μουσική όχι πολύ δυνατά αλλά άκουσα τι μου είπε,νομίζω πρέπει να είπε τι έγινε τρέχει κάτι ήρθε να μου κάνει μαγκιές,εντωμεταξύ να είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα να βγει έξω να μας την πέσει ο βοηδομαλ*κ*ς και του λέω εγώ διπλωματικά τελείως,δεν κατάλαβα τρέχει κάτι δεν μπορώ να βλέπω στον δρόμο και κάνει α εντάξει είπα μη.όχι όχι του έλεγα εγώ συνεχίστε μου ερχόταν να βάλω τα γέλια αλλά ίσα που κρατιόμουνα...

τα σχόλια δικά σας...:flipout:
:flipout::flipout::flipout:καποτε ενας μαγκας σαν και αυτον επεσε ετσι πανω μου με την μαγκια στο φουλ. Και του λεω εγω:
-Που σε κατσε να βγω απο το αμαξι να μου το πεις στα ισα.
Βγαινω λοιπον και με που με βλεπει λεει:
-Οκ φιλε μου, δικος μας εισαι.
-Οχι γκαρτασι αλλα με τους αλλους.
-Με ποιους δηλαδη?
-Με αυτους που θα σε κανουν τοπι στο ξυλο, και την επομενη φορα που θα τους βλεπεις θα αλλαζεις δρομο.:a0210:

Θα ήταν και ένας καλός τρόπος να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.

Αυτο θα εγραφα...Αν τηρουνταν οι ποινες και τα προστιμα του κοκ,μ'ολα αυτα που γινονται εξω,θα ειχε βγει τωρα η χωρα απο την κριση :flipout:

Προχθες γυρνουσα απο την Αγια Πελαγια προς Ηρακλειο απο την Εθνικη (για οσους ξερουν απο Κρητη,σε καποια σημεια ο δρομος εχει πολλες στροφες),και ηταν μια νταλικα φορτωμενη με αυτοκινητα,και ο ανθρωπος οδηγουσε κανονικα προς σιγα,και αυτα που ειδαν τα ματια μου παλι...

Προφανως καποιους δεν τους νοιαζει να ξεπερνουν πανω στις στροφες στο αντιθετο ρευμα χωρις να εχουν ορατοτητα με κινδυνο να σκοτωθουν...δε μπορω να το εξηγησω αλλιως.Μαλιστα σε μια προσπεραση ενος,ανεμενα να δω σοβαρη μετωπικη συγκρουση,παλι καλα δεν ερχοταν καποιος στο αντιθετο απο τη στροφη.

Μπα αυτός μπορεί να νόμισε ότι εκτέλεσε λειτούργημα..
"θα πάω και θα δώσω ένα μάθημα σε αυτό το βρομόπαιδο που βρίζει τον κόσμο στον δρόμο"

Προσωπικά το'χω ξαναγράψει πολλές φορές εδώ ότι θεωρώ πως οι ποινές για συγκεκριμένες τροχαίες παραβάσεις (αλκόολ, ταχύτητες σε κατοικημένη περιοχή, κόκκινο κλπ) θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 10πλάσιες. Θα ήταν και ένας καλός τρόπος να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.

Μην ανησυχείς
Τώρα με τις μειώσεις μισθών
Τα πρόστιμα θα φαίνονται πολύ μεγαλύτερα!

Πέρασες κόκκινο φανάρι? τρία μηνιάτικα
:AFADF0:

Απάντηση: Re: Punto με μπουρί και ραδιοσιντί...

Μην ανησυχείς
Τώρα με τις μειώσεις μισθών
Τα πρόστιμα θα φαίνονται πολύ μεγαλύτερα!

Πέρασες κόκκινο φανάρι? τρία μηνιάτικα
:AFADF0:

:2thumb22sup:

Τέτοιες καταστάσεις δυστυχώς βιώνω κάθε μέρα. Η περιοχή μας στεγάζει πολλούς "κάγκουρες" όλων των ειδών και είναι φυσικά ο λόγος που κάθε βράδυ αναγκαζόμαστε να κλείνουμε τα παράθυρα και να τη βγάζουμε με κλιματιστικό παρ'όλο που έχουμε και μωρό στο δωμάτιο...

Θα φάω δηλαδή 1-2 ώρες μεσα στη νύχτα να κοιμήσω τη μικρή και μόλις τα καταφέρω στις 3 τα ξημερώματα θα περάσει ο παπαρούμπας με Τερζή (στην καλύτερη) στα 180db και γειά σας.
Θα φταίω αν του αρχίσω τα καντήλια ή πετάξω καμμιά γλάστρα στο καπώ;

Ωραίος φίλε και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που σκέφτεται έτσι..
Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι γραφικός..
Το βράδυ όντως είναι pain αλλά το μεσημέρι στον καναπέ πάνω στον γλυκό τον ύπνο..?