Πόσο πιο σαφής μπορεί να γίνει ο τίτλος πρόκειται για τους μπουχεσομα*ακ*ς που οδηγούν τα συγκεκριμένα κουβαδάκια.Γυρίζοντας λοιπόν από το σχολείο τώρα πριν κανένα 15λεπτο(λόγο κατάληψης),με ένα παιδί στους δρόμους εκείνους πεζοδρόμια δεν υπάρχουν(ή μηχανάκια θα έχει επάνω ή καρότσες με κοτσαδόρους και διάφορα άλλα),πηγαίναμε άκρη άκρη στο δρόμο περνάει η ξανθιά με κάτι εκεί πήγαινε σαν τρελή πήγε να μας κολλήσει στο καθρέπτη ενός παρκαρισμένου,δεν είπαμε τίποτα συνεχίσαμε να περπατάμε και λέγαμε πάλι καλά που γλυτώσαμε και γελάγαμε.Περπατάμε και στο επόμενο στενό εμφανίζεται ο τυπάκος το μπουρί στο τέρμα φασαρία πρωί πρωί άλλος που πήγε να μας κολλήσει πάνω στους καθρεύτες και κάνω κοίτα ένα πράγμα.Σταματάει ο άντρουκλας στην άκρη του στενού και βάζει όπισθεν φθάνει σε εμένα εγώ άκουγα μουσική όχι πολύ δυνατά αλλά άκουσα τι μου είπε,νομίζω πρέπει να είπε τι έγινε τρέχει κάτι ήρθε να μου κάνει μαγκιές,εντωμεταξύ να είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα να βγει έξω να μας την πέσει ο βοηδομαλ*κ*ς και του λέω εγώ διπλωματικά τελείως,δεν κατάλαβα τρέχει κάτι δεν μπορώ να βλέπω στον δρόμο και κάνει α εντάξει είπα μη.όχι όχι του έλεγα εγώ συνεχίστε μου ερχόταν να βάλω τα γέλια αλλά ίσα που κρατιόμουνα...
τα σχόλια δικά σας...
τα σχόλια δικά σας...

Last edited: