Pure Amarra Mac Music !!!!!

Επιμένω το παίζεις σε Hog mode ???

απ το καλημερα δεν εχει σταματησει το hog ποτε. τα αλλα κολπα του τα δοκιμαζω εδω κι εκει το μονο καλυτερο που εχω ακουσει ειναι καλυτερος εστιασμος οργανων απο το αμαρρα

Δεν είμαι σίγουρος, πηγαινοερχομαι από το ένα στο άλλο αλλά ψιλοκαταλήγω στο pure music.

(Μην συζητήσουμε για την Μαρία, η οποία είναι 100% υπέρ του pure music και την έχω πιάσει δυο τρεις φορές να παίζω με amarra και να μου λέει γιατί δεν ακούγεται τόσο καλά και να με στέλνει :slapface:)

Αντρέα πρέπει να εξετάσεις επισταμένως αν το Amarra βοηθά και στις καλές...ξούρες :flipout:

Άσε που η γνώμη της συμβίας ταιριάζει με αυτήν της Λυρικής...

Last edited:
Καλά Γιώργο το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις το amarra είναι για ξούρες.... :grandpa:

Αυτό λέω Αντρέα βοηθά αυτούς που τους ρίχνουν κόντρα ξούρες τα κεραμικά να μην πάθει φλόγωση το δέρμα τους :flipout:

Καλά Γιώργο το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις το amarra είναι για ξούρες.... :grandpa:

+1

Θα με ενδιέφερε να ΑΓΟΡΆΣΩ* από κάποιο μέλος το pure music.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ αν θέλετε.

*παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ για copyright

Ευχαριστώ πολύ

Last edited:
Στο δικο μου αυτι (το αριστερο), το pure music ακουγεται ποιο... γλυκο σε σχεση με το amarra

+1

Ευχαριστώ πολύ

Είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται η μεταπώληση του από χρήστη σε χρήστη?
Πολλές φορές οι εταιρίες στους όρους χρήσης τους απαγορεύουν ρητά όποια μεταβίβαση / μεταπώληση κ.ο.κ.

Είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται η μεταπώληση του από χρήστη σε χρήστη?
Πολλές φορές οι εταιρίες στους όρους χρήσης τους απαγορεύουν ρητά όποια μεταβίβαση / μεταπώληση κ.ο.κ.

Δεν ξέρω, έχω δει διάφορα προγράμματα να πωλούνται από άλλους.

Κοιτάξτε τους όρους χρήσης του Pure Music και αν αναφέρει ότι το πρόγραμμα δεν πωλείται από χρήστη σε χρήστη, μπορείς κάλλιστα να μου ξαναεπιβάλεις infraction ή να μου επιβάλεις ban.

Το Pure Music ακουγεται πιο εντυπωσιακο αλλα αυτο δε το κανει απαραιτητα πιο σωστο..... Και συμφωνω με το φιλο που ανεφερε παραπανω οτι ο εστιασμος των οργανων φαινεται πιο συγκεκριμενος στο Amarra παρα στο Pure Music...

To CDPro2 transport που εχω ακουγεται πολυ πιο κοντα στο Amarra παρα στο Pure Music...

+1

Ευχαριστώ πολύ

κατεβασε το ντεμο για 15 μερες ειναι full functional να το ακουσεις μετα εχει ο θεος...

Αυτό λέω Αντρέα βοηθά αυτούς που τους ρίχνουν κόντρα ξούρες τα κεραμικά να μην πάθει φλόγωση το δέρμα τους :flipout:

εγω εναν ξερω με κεραμικα και προτιμα το Pure Music by far....

Εγω αντιθετα που ακουω με συμβατικα μεγαφωνα προτιμω το Amarra...

Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο?

Δεν ξέρω, έχω δει διάφορα προγράμματα να πωλούνται από άλλους.

Κοιτάξτε τους όρους χρήσης του Pure Music και αν αναφέρει ότι το πρόγραμμα δεν πωλείται από χρήστη σε χρήστη, μπορείς κάλλιστα να μου ξαναεπιβάλεις infraction ή να μου επιβάλεις ban.

Ως ενδιαφερόμενος εσύ θα πρέπει να ελέγξεις τους όρους χρήσης.

Ότι απορίες έχεις κατά τα άλλα ευχαρίστως να τα πουμε και με ΡΜ και τηλεφωνικά.

Το Pure Music ακουγεται πιο εντυπωσιακο αλλα αυτο δε το κανει απαραιτητα πιο σωστο..... Και συμφωνω με το φιλο που ανεφερε παραπανω οτι ο εστιασμος των οργανων φαινεται πιο συγκεκριμενος στο Amarra παρα στο Pure Music...

To CDPro2 transport που εχω ακουγεται πολυ πιο κοντα στο Amarra παρα στο Pure Music...

αν εννοεις εμενα ειπα το ακριβως αντιθετο το μονο δυνατο σημειο που μου φανηκε εμενα του pure, σε σχεση με το αμμαρα ηταν ο εστιασμος των οργανων,κατα τα αλλα το αμμαρα μου καθεται καλυτερα

εγω εναν ξερω με κεραμικα και προτιμα το Pure Music by far....

Εγω αντιθετα που ακουω με συμβατικα μεγαφωνα προτιμω το Amarra...

Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο?

Το ζήτημα αυτό το ερευνά ο Αντρέας περιμένουμε όλοι την γνωμάτευση του !

Ως ενδιαφερόμενος εσύ θα πρέπει να ελέγξεις τους όρους χρήσης.

Ότι απορίες έχεις κατά τα άλλα ευχαρίστως να τα πουμε και με ΡΜ και τηλεφωνικά.

Τι να συζητήσουμε από τη στιγμή που ακριβώς για τον ίδιο λόγο στο ένα μέλος επιβάλεις infraction ενώ στο άλλο στέλνεις ένα απλό μήνυμα?
(χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στον κανονισμό ενδιάμεσα)

Το ζήτημα αυτό το ερευνά ο Αντρέας περιμένουμε όλοι την γνωμάτευση του !

δε προκειται να υπαρξει γνωματευση....

το ενα μελος της οικογενειας προτιμα το Amarra και το αλλο το Pure Music....

θα πεσει παντοφλα...

Τώρα βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι αν πιά μπορούμε να θεωρούμε σαν αναφορά το transport (γενικά) !!

αν εννοεις εμενα ειπα το ακριβως αντιθετο το μονο δυνατο σημειο που μου φανηκε εμενα του pure, σε σχεση με το αμμαρα ηταν ο εστιασμος των οργανων,κατα τα αλλα το αμμαρα μου καθεται καλυτερα

sorry λαθος καταλαβα...