farflung
AVClub Addicted Member
Επιμένω το παίζεις σε Hog mode ???
απ το καλημερα δεν εχει σταματησει το hog ποτε. τα αλλα κολπα του τα δοκιμαζω εδω κι εκει το μονο καλυτερο που εχω ακουσει ειναι καλυτερος εστιασμος οργανων απο το αμαρρα
Επιμένω το παίζεις σε Hog mode ???
Δεν είμαι σίγουρος, πηγαινοερχομαι από το ένα στο άλλο αλλά ψιλοκαταλήγω στο pure music.
(Μην συζητήσουμε για την Μαρία, η οποία είναι 100% υπέρ του pure music και την έχω πιάσει δυο τρεις φορές να παίζω με amarra και να μου λέει γιατί δεν ακούγεται τόσο καλά και να με στέλνει :slapface![]()
Καλά Γιώργο το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις το amarra είναι για ξούρες.... :grandpa:
Καλά Γιώργο το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις το amarra είναι για ξούρες.... :grandpa:
+1
Θα με ενδιέφερε να ΑΓΟΡΆΣΩ* από κάποιο μέλος το pure music.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ αν θέλετε.
*παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ για copyright
Ευχαριστώ πολύ
Είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται η μεταπώληση του από χρήστη σε χρήστη?
Πολλές φορές οι εταιρίες στους όρους χρήσης τους απαγορεύουν ρητά όποια μεταβίβαση / μεταπώληση κ.ο.κ.
+1
Θα με ενδιέφερε να ΑΓΟΡΆΣΩ* από κάποιο μέλος το pure music.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ αν θέλετε.
*παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ για copyright
Ευχαριστώ πολύ
Αυτό λέω Αντρέα βοηθά αυτούς που τους ρίχνουν κόντρα ξούρες τα κεραμικά να μην πάθει φλόγωση το δέρμα τους![]()
κατεβασε το ντεμο για 15 μερες ειναι full functional να το ακουσεις μετα εχει ο θεος...
Δεν ξέρω, έχω δει διάφορα προγράμματα να πωλούνται από άλλους.
Κοιτάξτε τους όρους χρήσης του Pure Music και αν αναφέρει ότι το πρόγραμμα δεν πωλείται από χρήστη σε χρήστη, μπορείς κάλλιστα να μου ξαναεπιβάλεις infraction ή να μου επιβάλεις ban.
Το Pure Music ακουγεται πιο εντυπωσιακο αλλα αυτο δε το κανει απαραιτητα πιο σωστο..... Και συμφωνω με το φιλο που ανεφερε παραπανω οτι ο εστιασμος των οργανων φαινεται πιο συγκεκριμενος στο Amarra παρα στο Pure Music...
To CDPro2 transport που εχω ακουγεται πολυ πιο κοντα στο Amarra παρα στο Pure Music...
εγω εναν ξερω με κεραμικα και προτιμα το Pure Music by far....
Εγω αντιθετα που ακουω με συμβατικα μεγαφωνα προτιμω το Amarra...
Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο?
Ως ενδιαφερόμενος εσύ θα πρέπει να ελέγξεις τους όρους χρήσης.
Ότι απορίες έχεις κατά τα άλλα ευχαρίστως να τα πουμε και με ΡΜ και τηλεφωνικά.
Το ζήτημα αυτό το ερευνά ο Αντρέας περιμένουμε όλοι την γνωμάτευση του !
Το Pure Music ακουγεται πιο εντυπωσιακο αλλα αυτο δε το κανει απαραιτητα πιο σωστο..... Και συμφωνω με το φιλο που ανεφερε παραπανω οτι ο εστιασμος των οργανων φαινεται πιο συγκεκριμενος στο Amarra παρα στο Pure Music...
To CDPro2 transport που εχω ακουγεται πολυ πιο κοντα στο Amarra παρα στο Pure Music...
αν εννοεις εμενα ειπα το ακριβως αντιθετο το μονο δυνατο σημειο που μου φανηκε εμενα του pure, σε σχεση με το αμμαρα ηταν ο εστιασμος των οργανων,κατα τα αλλα το αμμαρα μου καθεται καλυτερα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.